• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAŞ DÖNMESİ SERSEMLİK

Azadi321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2025
27
3
1
35
Merhabalar Gecmis Olsun Arkdaslar Benim Bir Derdim Var 2 Yldr Hic Gecmeyen Baş Donmesi Ve Baş Agrisi Yasiyorum Ayakta Dengede Durmakta Zorlanıyorum Hayatimi Yerle Bir Etti Bu Sorun Kurumda Çalşyrdum İşimden Oldum Bu Yüzden Surekli Yer Ayagmn Altndan Kayip Gidiyor Gibi Hic Huzurum Agzmn Tadi Yok Artı Kulagmda Sesler Duyuyorum Uğultu,Ćınlama, Kalp Sesi Gibi Sesler Duyuyorum Kafayi Syrmak Uzereyim Allah Rizasi İcin Biri Bana Yardmci Olsun Yaşayip Cozumunu Bulan Varsa Allah Aşkı İçin Beni De Aydınlatsn Şimdiden Allah Hepinizden Razi Olsun Cevaplarinizi Bekliyorum.

Psikolojik kaynaklı belirtiler maalesef şiddetli olabiliyor, her bölüme gittiyseniz fiziksel değil demek ki. Psikolog, psikiyatri göründünüz mü? Çok geçmiş olsun
Evet gorundum 8 yil once panikatak baslangci oldu bende 6 yil sadece nefes darlgi fenalasma flan olyrdu ama bu 2 yldr feci seklde bas donmesi yasiyorum pskljk oldgna bir trlu inanamiyorum.

Psikiyatri servisini de deneyin bence bende benzer şikayetlere sahibim anksiyete dönemlerinde daha da artıyor , meniere de olabilir vertigoyla karışıtırılabiliyor . Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz

Boyun düzleşmesi, fıtık ve kanal darlığı yapıyor. Bende de var ve düzelmiyor.

Psikiyatri servisini de deneyin bence bende benzer şikayetlere sahibim anksiyete dönemlerinde daha da artıyor , meniere de olabilir vertigoyla karışıtırılabiliyor . Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz
Allah razi olsun hocam kulaklarmda seste var peki meniere desek. Nasl gecer o

Panik atak öyle hissetmenize neden oluyor. Bu konuda kararlı olmanızı öneririm. Yarın başım falan dönmüyor diyin ve başka şeylerle ilgilenin.

Merhabalar Gecmis Olsun Arkdaslar Benim Bir Derdim Var 2 Yldr Hic Gecmeyen Baş Donmesi Ve Baş Agrisi Yasiyorum Ayakta Dengede Durmakta Zorlanıyorum Hayatimi Yerle Bir Etti Bu Sorun Kurumda Çalşyrdum İşimden Oldum Bu Yüzden Surekli Yer Ayagmn Altndan Kayip Gidiyor Gibi Hic Huzurum Agzmn Tadi Yok Artı Kulagmda Sesler Duyuyorum Uğultu,Ćınlama, Kalp Sesi Gibi Sesler Duyuyorum Kafayi Syrmak Uzereyim Allah Rizasi İcin Biri Bana Yardmci Olsun Yaşayip Cozumunu Bulan Varsa Allah Aşkı İçin Beni De Aydınlatsn Şimdiden Allah Hepinizden Razi Olsun Cevaplarinizi Bekliyorum.
Merhaba çok geçmiş olsun benim çok merak ettiğim bişey var boyun emarı çektirdiniz mi
Bende de aynı şikayetler var hatta daha fazlası belki bence boyun kaynaklı çok problem var
Bu arada baş dön eşi için size vertigoheel diye bir hap önerebilirim reçetesiz satılıyor
Ben yurtdışından aldım Türkiye’de satışı var mı bilmiyorum

Back
X