Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb kızlar gebeliğimin 7 haftasından bu yana müthiş derecede baş dönmesi yaşıyorum tansiyonum 8-4 7-4. Hep düşük yani 20 hafta oldu hala geçmedi benim gibi olan var mı ??lütfen bişeyler söyleyin Kafayı yiyeceğim çünkü ;(((
Mrb kızlar gebeliğimin 7 haftasından bu yana müthiş derecede baş dönmesi yaşıyorum tansiyonum 8-4 7-4. Hep düşük yani 20 hafta oldu hala geçmedi benim gibi olan var mı ??lütfen bişeyler söyleyin Kafayı yiyeceğim çünkü ;(((
Bende 24haftaya girdim ara ara tansiyonum 8/4 lerde geziyor dok.bisey olmaz ayagini yuksege uzat maden suyu ic dedi.bugun oyle kotu oldumki bas donmem had safhadaydi midemdekileride cikardim ustune.suan halsizlik ve bas agrisi kaldi cok sukur bebegim tekmeleyip duruyor o iyi olsunda ben onemli degilim.cok ayakta durunca az sivi alinca oluyor.gunde bir maden suyu dinlenme bol sivi alinca tansiyonum dusmuyor dolayisiyla basimda donmuyor.esim isten izin aldi eve gelene kadar 5 yasindaki kizim bakti bana okadar kotuydum umarim bidaha olmaz.