Çektirdim sorun çıkmadı. Teşekkür ederim. :)Tedbiren bir boyun ve beyin mr ı çektirin
Benim boyun damarım biri açık biri az kapalı acaba baş dönmem ondan mı hayatım zındannnnnn oldu denge kalmadı özellikle gece olunca baş dönemsiBoyun fıtığınız olabilir mi acaba?
Sinüzit varsa zaten büyük ihtimal ondandır waters grafisi cektirin göz arkası sinüsler dolmuş olabilirO ne demek? Baş ağrım yok. Sinüzit var bende soğuğa çıktığım zamanlar vs oluyor ama dönme ile ilişkili olduğunu sanmıyorum hiç.
Hangi doktora gittiniz?
annem tam 7 ay boyunca baş dönmesinden evden çıkamadı gitmediğimiz KBB ve nöroloji doktoru kalmadı en son gittiğimiz doktorum problemin tamemn psikolojik olduğunu söyledi. Biz her ne kadar buna ihtimal vermsekte verdiği ilacı kullanmaya başladık ve 10 gün içinde annem tamamen baş dönmelerinden kurtuldu diyebilrim. Çok kötü günler geçirdik bu süreci yaşayan bilir sadece, yatakta sağda sola bile dönemiyordu sürekli atak geçiriyordu.Arkadaşlar feci baş dönmem var herşey normal herşey yaptım şadde boyun damarım biri acık biri az kapalı baş dönmem ona bağladı doktor ama ben bişey bağlayacağım çünkü Sadce geceleri var ve deprem oluyor gibi dönuyor başım çıldırmak üzereyim
Merhaba sorununuz düzeldi mi. Dün akşam aniden başlayan baş dönmem devam ediyor. Bugün Dr gidicem size soramak istedim.Çektirdim sorun çıkmadı. Teşekkür ederim. :)