• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş sağlığı..yüreğim yandı

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
31
Selam bu durumumla ilgili hep burada derdimi sizlerle paylastim yine sizinle paylasmak istiyorum.

Aşık oldugum ve ayrildigim hala sevdigim insanin yüreği yanmış. Annesini kaybetmis :((cok gencti nasil olur hala inanamiyorum bu bu cok üzücü bir durum benim yüregim boyle yandiysa o nasil dayaniyor bu aciya.Ne yapar ne ederler artik bir sicak corba verenleri bile olmaz 5 delikanlı ulu orta kaldi:((Allahim sen yardim et:((

Duygularimi kontrol edemiyorum mesaj atiyim mi atmiyim mi bilemiyorum bu durumda ne yapabilirim ona iyi gelirim ama bunu bile bile tekrar kopardigim baglari birlestiremem biliyorum hala beni unutamamis veda etmisken bu dogru olur mu:((Akıl verin...

bence ara bas sagligi dile bende yzuldum bes erkek of of cok zor annesiz olamlari

Allah rahmet eylesin kaçınılmaz son :KK43:
Tabikide aramalisin acısını paylasmalisin Allah gecinden versin senin başına böyle bi olay gelse sende beklersin aramasını
Yollari ayirmisken dogru olurmu ya üstüne yine benim varligim ona acı verirse acisi gecene kadar paylasmak istiyorum ama ben ne bir yabanci gibi başsagligi dileyemiyorum nede kalabiliyorum:(

Çok üzüldüm ALLah yardımcıları olsun :(
Eger kötü bi şekilde ayrilmadiysaniz en azindan arkadaş olarak yardımcı olabilecek bisey var mi diye sorabilirsiniz.
Tabii ne sebepten ayrıldığıniza da bagli

Ben de bir gun face de gezerken eski sevgilimim ablasinin vefat ettigini gordum .Daha 35 inde yok ikizlere hamile ve dogumuna az kalmis.Cok cok uzuldum paylasiminda her an olecekmis gibi olun cok sevim birbirinizi ve dini birsehler yazmisti.Mesaj attim t.. basin sagolsun cook uzuldjm diye oda tesekkur etti.Cok da bir sey farkettimi bilemiyorum.Onun acisindam dusun destek olur moral olur dersen ara konus .

Yollari ayirmisken dogru olurmu ya üstüne yine benim varligim ona acı verirse acisi gecene kadar paylasmak istiyorum ama ben ne bir yabanci gibi başsagligi dileyemiyorum nede kalabiliyorum:KK43:
Bilemedim şimdi destek olmanız açısından yazmıştım
Allah kimseyi annesiz bırakmasın :KK43:
Belki biraz zaman geçince arayabilirsin

Ölüm çok farklı bir şey burda sizi sevenlerin yanında olmasının ardında hiçbir başka davranış aranmaz

Karışık bi durum başsaglıgı dilemeniz gayet insani bi yaklaşım hoş olur.ama diğer yandan zaten duygusal bi boşluktayken tekrar size tutunmak istermi umutlanırmı olmayınca bi darbede sizden gibi hissedermi çünkü muhtemelen psikolojisi saglıklı degil şuan.bilemedim :işsiz:

İnsanlık adına, düşmanca ve umarsızca da ayrılmadığınıza göre başsağlığı dileyin.
Anne bu..
Dileyin ve susun derim.
Zaten çok acılıdır, size minnet duyar ama fazla yoğunlaşamaz diye düşünüyorum.

Back
X