- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adama bi de terk edilme acisi mi yasatacaksin yahu hic ortaya cikip can yakmaDönmeyecem sadece yaninda olmak acisini paylasmak istiyorum.Evet eger yine uzulucez ama yasadigi aci daha zor yaninda olmak istiyorum dediginiz gibi cok zor bu yuzden gelgitler icerisindeyim
+1Allah rahmet eylesin kaçınılmaz son
Tabikide aramalisin acısını paylasmalisin Allah gecinden versin senin başına böyle bi olay gelse sende beklersin aramasını
Yeni iki ay oldu hayatinda baska birisi yokNe kadar süre önce ayrıldınız? Yıllar geçtiyse ve araya başka başka kişiler girmişse bence aramayın. Ama henüz birkaç aylık bir ayrılıksa arayın derim. Ama sevgilisi varsa kız size çemkirebilir, insanlık yaramaz bazılarına. Of bilemedim.
Evet ben beklerim haberi olsada arasa ilac gibi gelse derim...
Ben sadece bir arkadas gibi yaninda olmak isterim mesafeyi ayarlarim üzulmemesi icin elimden geleni yaparim ama ya uzulurse diye kiyamiyorum diger yandanda acisini paylasamamak beni cok uzuyor iyi oldugunu bilsem yeterli..Adama bi de terk edilme acisi mi yasatacaksin yahu hic ortaya cikip can yakma
Allah razi olsunAllah rahmet eylesin
Bence bi başsağlığı dilemelisiniz
Yeni iki ay oldu hayatinda baska birisi yok
Eli telefona gitmistir arayamamistir ben ona arama mesaj atma demistim beni bulamazsin demistim ya oyleyse bana ihtiyaci varsa L...mm olsa demistir...![]()
Hayır aksine kontak kurmamak icin bas sagligi bile dilemekten korkuyorum.Benim donmeye niyetim yok sadece iyimi degil mi endiseleniyorum onun icin.Dememiştir...
Erkekler senin düşündüğün gibi yaşamıyorlar acılarını
Bence sen bu vesile ile bir kontak kurmak niyetindesin
Bir araya gelemeyecekseniz, adamın da aklını karıştırma
Başsağlığı dilemekler anne acısı hafiflemez ya da paylaşılmaz , benim ki öldü oradan biliyorum
Acisi dinmez biluyorum ama kotu gununde insan sevdiklerini yaninda ister
İcimde ukte olarak kalacak iyimi degil mi bilseydimSevdiklerini ister ama umutsuzca sevdiklerini, kavuşamayacak olduklarını değil canım.
Ben sizin konularınıza biraz aşinayım. Üzülüyorum da sizler için. Aile yüzünden olmayan bir ilişki.
Ben muhtemelen dayanamaz yazardım bir şeyler ama en doğru hareket nedir cidden bilemiyorum. Gene de ucunda daha fazla mutsuzluk görüyorsanız yapmayın. Yazık.
O sana arkadas gibi bakmayacak. Sonra yine yari yolda birakacaksin. Bu zulme gerek yok. Acisini ikiye katlama adamin gunah yaBen sadece bir arkadas gibi yaninda olmak isterim mesafeyi ayarlarim üzulmemesi icin elimden geleni yaparim ama ya uzulurse diye kiyamiyorum diger yandanda acisini paylasamamak beni cok uzuyor iyi oldugunu bilsem yeterli..