Baş

safiyeinal

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2023
7
2
6
34
Merhaba arkadaşlar. Biraz uzun olacak ama inşalllah cvp verecek arkadaşlar olur...
Kızım 6 yaşında bundan 8 ay önce kuzeni ile oynarken yere düştü ve kafasını çarptı. O gün hafif ağrıyor dedi ama geçti. Bir kaç gün sonra tekrar ağrıyor ve dönüyor dedi hastaneye götürdük doktor görünürde hiç bişi yok dedi ama yeşil alan açtı götürmek isterseniz götürün dedi. Ama kızım iyi oldu ve götürmedik. Geçeb gün başım ağrıyor dedi ama soğuk algınlığı da vardı die çokta üstelemedim ama içim içimi yiyor her gün netten bakıyorum. 8 ay önce düşmüş bir çocukta kafa travması veya başka birşey olabilir mi... Hemen tomografi emar çekilmek istemedim die götürmedim yadırgamayın

Yadırgadım. Oğlum düştü kolum.aciyor dedi o dakika götürdüm. Kaldı ki kafa bu... Yine de bı götürüp anlatsan mı durumunu, inşallah bı problem yoktur, boşuna vesvesedir, emin olmak lazım

Merhaba arkadaşlar. Biraz uzun olacak ama inşalllah cvp verecek arkadaşlar olur...
Kızım 6 yaşında bundan 8 ay önce kuzeni ile oynarken yere düştü ve kafasını çarptı. O gün hafif ağrıyor dedi ama geçti. Bir kaç gün sonra tekrar ağrıyor ve dönüyor dedi hastaneye götürdük doktor görünürde hiç bişi yok dedi ama yeşil alan açtı götürmek isterseniz götürün dedi. Ama kızım iyi oldu ve götürmedik. Geçeb gün başım ağrıyor dedi ama soğuk algınlığı da vardı die çokta üstelemedim ama içim içimi yiyor her gün netten bakıyorum. 8 ay önce düşmüş bir çocukta kafa travması veya başka birşey olabilir mi... Hemen tomografi emar çekilmek istemedim die götürmedim yadırgamayın
2 kucuk kizim var, kafa travmasi sebebiyle 5-6 kez hastaneye gitme oykumuz var.

Bununla ilgili bize bir onlem kagidi verdi en son gittigimiz hastane onu burada paylaşabilirsem Mune Mune mumkun mu? Size de yardimci olur aslinda.

2 kucuk kizim var, kafa travmasi sebebiyle 5-6 kez hastaneye gitme oykumuz var.

Bununla ilgili bize bir onlem kagidi verdi en son gittigimiz hastane onu burada paylaşabilirsem Mune Mune mumkun mu? Size de yardimci olur aslinda.
Paylaşabilirsiniz Salon Kadını, reklam için paylaşmadığınızdan sorun yok Hoppa

Okunaklidir umarim, bu kafa travmasi sonrasi hangi bulgular sorun teskil etmektedir? Sorusuna yanit veren form. Bu form saglik calisanlarinca hasta ve hasta yakınlarını bilgilendirmek icin olusturulmus, olasi kafa travmalari sonrasi buradaki bulgulardan herhangi biri var ise acile basvurmaniz önemlidir.

Ancak, bu bilgilerdeki bulgulara rastlamasaniz bile bebeklik cagindaki cocuklari kendi boyundan daha yuksek bir yerden dusmesi halinde mutlaka acile götürmelisiniz.

Eklentiler

• 1000089490.webp
    1000089490.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 8
Kusura bakmayın da mr tomografi çekilmeden nasıl anlaşılmasını bekliyorsunuz ? Aşırı ihmalkarsınız.

Back
X