- 22 Haziran 2019
- 54
- 38
- 3
- 28
- Konu Sahibi kabaktatlisi
-
Ah aynı şeyi ben de söylüyorum kendime. O an basit bi şey gözümde büyüyor.. ben Daha önce dışarıda satıcılardan çiçek almasını istemediğimi, parasini oyle harcamamasini soyledim. Dun yine alinca niyeyse yukseldim.. sonra pisman oldum. Cocuk da aldigina pisman oldu..Kavga sebebinizi anlayabilsem yorum yapacam da çözemedim,maalesef.
Cok gerekli bi yorum olmus bu, her yere yapın bunu.Bu ne be
Yani sen bilirsin de hiç kimse böyle huzur kaçırıcı insan istemez.Ah aynı şeyi ben de söylüyorum kendime. O an basit bi şey gözümde büyüyor.. ben Daha önce dışarıda satıcılardan çiçek almasını istemediğimi, parasini oyle harcamamasini soyledim. Dun yine alinca niyeyse yukseldim.. sonra pisman oldum. Cocuk da aldigina pisman oldu..
Bence tanımadığı etmediği yardım isteyen bi insana bunu yazan insanın hayata karşı öfkesi vardır.Umarim size alan olur da siz sarılır öpersiniz fakat bu dille hiç sanmıyorum. :)Bence sizin psikolojiniz bozuk bir insanin gül aldı diye sinirlenip kavga çıkarttığını ilk defa sizde duydum. Başkası sevinir mutlu olur teşekkür eder öperdi
Buranın geleneğidir bu canım,bilirsin belki,tanımadığı insan hakkında bilgisi olmayıp fikri olanlar ve onlarin saldirgan davranışlarıBence tanımadığı etmediği yardım isteyen bi insana bunu yazan insanın hayata karşı öfkesi vardır.Umarim size alan olur da siz sarılır öpersiniz fakat bu dille hiç sanmıyorum. :)
Merak etme evli mutlu ve çocuklu biri olarak çok çiçek alıyorum teşekkür de ediyorum eşime:) darısı başınıza diyeceğim ama bu kafa yapısıyla işiniz zorBence tanımadığı etmediği yardım isteyen bi insana bunu yazan insanın hayata karşı öfkesi vardır.Umarim size alan olur da siz sarılır öpersiniz fakat bu dille hiç sanmıyorum. :)
Ben de bunu dusunuyorum artik.. simarttigi icin en ufak şeyde trip yapıp ilgi göstermesini bekliyorum sanirim ..Muhtemelen erkek arkadaşın seni şımartıyor canım. Nerden mi biliyorum kendimdenben evliyim ama. Bunun caresi nedir bilmem. Bulursan bana da söyle
Bir de tahammülsüzlük,cok fazla sey yaşayıp biriktirmis insanlarda oluyor. Sendeki tahammülsüzlük neden peki
Ben evli mutlu çocuklu olsam sanirim evimde bana cicek alan kocamla mutlu vakit gecirir cocugumla ilgilenirdim sizin gibi insanlara hajaret etmek icin buraya girecegimeMerak etme evli mutlu ve çocuklu biri olarak çok çiçek alıyorum teşekkür de ediyorum eşime:) darısı başınıza diyeceğim ama bu kafa yapısıyla işiniz zor
Biraz torpulemen lazım kendini,ilerde kavga da edebilirsiniz çünkü. Sen patlarsin o patlar. Kaosu sevme. (Diyene bak)Ben de bunu dusunuyorum artik.. simarttigi icin en ufak şeyde trip yapıp ilgi göstermesini bekliyorum sanirim ..
Teşekkür ederim haklisiniz artik bahane aramamam lazım. Öğrenicem mecbur sinirimi bastirmayiPara onun keyif onun alırsada alır yani bunda sinirlenecek nevar? Bence senin kaybetme duygun yok. Sanıyorsun ki napsamda yanımdan ayrılmaz ama birgün canına tak ederse üzülen sen olursun. Tavsiyem sinirlendiğin an düşün neden sinirleniyorum,değermi,5dakika sonra neler olacak diye ve kendini frenle. Daha sevgililik aşamasında böyle yaparsan evlilikte ne olur sence? Sakince ilişkini yaşamaya çalış.
Cahil insan ile muhattap olmam fikrimi söyler geçerimBen evli mutlu çocuklu olsam sanirim evimde bana cicek alan kocamla mutlu vakit gecirir cocugumla ilgilenirdim sizin gibi insanlara hajaret etmek icin buraya girecegimeo yüzden pek inanamadım haha ama umarım doğrudur, iyi gunlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?