- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Hayır bir kere konuşmuyoruz tabiki.Sürekli merak edip arıyor benimle konuşmak istiyor ama gönlümü almaya çalışmıyor tartışmadan kaçıyor onu demek istedim.Yoksa sevgisinden şüphem hiç yok.Günde 1 kez mi konuşuyorsunuz yani? Bence normal değil. Umursamıyor adam resmen. Ben sevgisinden de şüphe ederdim böyle birinin. Ev arkadaşı küsmüş gibi aynı.
İşte etmeli miyim ?? Onu soruyorum:))ikinizde içinize tarken, nasıl kavga çıksınki...sürekli dır dır edicenki, adam kavga etsin...
nişanlının değerini bil bence, oda seninkini bilmeli...erkeklerin en nefret ettiği durum dırdırcı kadınlar...İşte etmeli miyim ?? Onu soruyorum:))
Ama nasıl halledicez sorunlarımızı susucaz mı hep böyle ?nişanlının değerini bil bence, oda seninkini bilmeli...erkeklerin en nefret ettiği durum dırdırcı kadınlar...
Ama nasıl halledicez sorunlarımızı susucaz mı hep böyle ?
Napıyosun sonra ? Kaç yıllık evlisiniz? Gerçekten sinir oluyorum.Benim gıcık eşim aynı, kavga etmemek için saçma sapan konuşur, beni geciştiriyormus gibi hissettirdiği için iyice sinir olurum. Velhasıl sinirden deli olan ben, sakinlesmemi bekleyen eş. Derdimi düzgünce anlatamadıkça sakinlesemiyorum ve bir kısır döngüye giriyoruz.
İşte benim nişanlımda sizin gibi :))Benim eşim de kavga etmez. Ben de etmeyi sevmem. Ama eden olursa çok güzel hirlasirim da eşim seviyeme inmiyorneyse bir şeye alındığı zaman alındığını bilirim. Trip atar duruma göre 1 hafta sürer. Bir ara yine bu duruma geldik. Ben hiçbir şey yokmuş gibi normal hayatıma devam ettim. En son konuşalım mı dedi. Neyse konuştuk. Ya bir sorun var belli neden sormuyorsun dedi. Her şeyi içine atar çok duygusaldır. Ben de trip atan sensin demek ki bir şeyleri sorun gören de sensin benim için herhangi bir sorun yok. Takıldığın bir şey varsa gel söyle ben yabanci değilim dedim. Hasılı o trip atar içinde özütür sonra benimle konuşur. Geçen de ben trip atmıştım. Sormadı ne oldu diye. Ama hatasını anlamış olacak ki sürekli iletişim kurmaya çalıştı. Barıştık başıma gelen minik bir mutfak kazası sonrası şimdi aramız iyi.
Lafı çok uzattım. Hülasa bazı insanlar kavga ederlerse asla eskisi gibi olamazlar. Zorlarına giden bir durum varsa onu hazmedip kendini toplayıp yoluna öyle devam etmek isterler. Yani bir sorununuz varsa konuşun belli bir süre geçince.
5 yıl olacak nerdeyse evleneli. Ben her tartismadan sonra bu durumdan rahatsız olduğumu belirtiyorum. Ama kendisinin verdiği cevap hep aynı "tartışmak istemiyorum, sinirliyken konuşmak istemiyorum." Bir şekilde orta yol bulunuyor ama o yol bulunana kadar ben sinirden ölüyorum zaten.Napıyosun sonra ? Kaç yıllık evlisiniz? Gerçekten sinir oluyorum.
Gerçekten boğmak istiyorum bazen bu vurdumduymazlığı için :)))5 yıl olacak nerdeyse evleneli. Ben her tartismadan sonra bu durumdan rahatsız olduğumu belirtiyorum. Ama kendisinin verdiği cevap hep aynı "tartışmak istemiyorum, sinirliyken konuşmak istemiyorum." Bir şekilde orta yol bulunuyor ama o yol bulunana kadar ben sinirden ölüyorum zaten.
Biz. Nilanlıyken ölümğne kavga ederdk snra barısırdık hic bisi yokmus gbi ohhh be iyi geldi derdik bagırdık cagırdık rahatladık dye insan rahatlıyor ya kavga bazen sart :)Merhaba herkese ,
Benim sorunum şu nişanlım kavga etmiyor.Hemen yanlış anlaşılmasın şunu demek istiyorum ben çok hassas bir insanım.Bir şeye kırıldığım anda içime kapanıyorum.Ama aynı zamanda kırgınlığımı karşı tarafa anlatmak isterim.Ancak nişanlım tam tersi hertürlü sıkıntısını içinde yaşayıp dışa vurmayan bir insan.Ben birşeye kırıldığım zaman zamanla geçmesini bekliyor resmen.Trip attığımı bildiği halde insan bir ne oldu canım diye sormaz mı ?? Resmen tartışmadan kaçan bir insan.Ve ben için içimi yiyerek oturuyorum şuan.iki gündür beni aradığında halimi hatırımı soruyor , konuşturmaya çalışıyor , aramız iyi değil galiba diyor ben evet diyince hımm peki diyor sonra tekrar beni konuşturmaya çalışıp kapatıyor ama asla benim neden kırıldığımı sormuyor.
Bende vurdumduymaz olmak istiyorum ama yapım değil ve gerçekten kırılıyorum artık.Sonra sanki bir değişiklik olmuş mu diye bakmak için tekrar arıyor.Sevdiği kişi böyle olan var mı ?? Nasıl başa çıkabilirim?? Gerçekten üzülüyorum.Ben istiyorum ki canım kusura bakma evet hatalıyım desin biraz gönlümü almaya çalışsın ama yok beceremiyor bu adam.
Aynen katılıyorum :)))Biz. Nilanlıyken ölümğne kavga ederdk snra barısırdık hic bisi yokmus gbi ohhh be iyi geldi derdik bagırdık cagırdık rahatladık dye insan rahatlıyor ya kavga bazen sart :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?