22 yaşındayım. Bu durum yüzünden hayattan zevk alamıyorum. Sabahtan beri Ağlıyorum ya bi yerden bulastiysa diye.Hiç saçma gelmedi bana üniversite yıllarımda bende de olurdu ortak tuvalet kullanınca acaba hamile kalır mıyım diyeşimdi gülüyorum ama o zaman ben de dikkat ediyordum. Bende ek olarak sürekli el yıkama da vardı.
Benimki biraz daha yaşım ilerleyince kendiliğinden kayboldu, cinsellik Hakkında bilinçlenmem de etkili oldu. Başka sıkıntılarım da oldu bunlara kafamı takamaz hale geldim.
Yaş kaç acaba? Eğer ileri bir yaştaysanız yeniden tedavi olmanız en güzeli olur.
Mümkünatı yok şüpheli ilişkin var mı? Yani ilişki esnasında bulaşmadıysa başka türlü asla bulaşmaz.22 yaşındayım. Bu durum yüzünden hayattan zevk alamıyorum. Sabahtan beri Ağlıyorum ya bi yerden bulastiysa diye.
konularından hatırlıyorum canım seni. tek yolu psikolojik destek almak yoksa toparlanma imkanın yok gibi duruyorHerkese merhaba. Bu bir adetim gecikti yardım edin konusu değil öncelikle bunu söylemeliyim.
Cogunuz bu siteye hangi konuyla üye olduğumu aylarca bunun için konu actigimi biliyorsunuzdur. Bilmeyenler eski konularıma bakabilir yazı uzamasin diye yazmak istemiyorum.
Obsesif Kompulsif bozukluk teşhisinden sonra bir süre ilaç kullandım. Daha sonra doktorun pek de rızası olmadan bıraktım.(yan etkilerinden dolayi)
Bir süre daha dışardan bana Sperm bulaşır mı, şehir efsanelerindeki gibi hamile kalır miyim diye korkum devam etti. Yavaş yavaş geçiyordu ki aldatildigimi da öğrendim. Allahtan çabuk toparladim ama meğer içime atmisim hep. Bir anda patladı. Bugün adet olmaliymisim hesaplarima göre. (Korkularimdan dolayi doğum kontrol hapı kullanıyorum ve adet günüm belli.) Adet olmadığımı farkettim bir anda bağırıp ağlamaya başladım. Neden ben? Ben ne yaptım? Niye aldattin? Neden adet olmuyorum vs vs diye. Ben iyi değilmişim aslında bunu farkettim. Eski günlere dönmek istemiyorum. İlaç da kullanmak istemiyorum. Sizi bu konuyla ilgili çok sıktım biliyorum. Ama nasıl iyi hissedebilirim sizden yardım istiyorum.
Düşüncelerim çok saçma bunun farkındayım ama engel olamıyorum.
İlaçsız iyi hissetmem mümkün değil mi?Bence ilacı bırakman için doğru bir zaman değil
Hayır bir ilişkim olmadı. İnşallah ben de bu dusuncelerime bir an önce gülmeye başlarım. Yoruldum artikMümkünatı yok şüpheli ilişkin var mı? Yani ilişki esnasında bulaşmadıysa başka türlü asla bulaşmaz.
Bu durumun kısa sürede geçecektir diye düşünüyorum. Kafana takma. Bendeki kendiliğinden kayboldu. Bilgi sahibi olmak rahatlatıyor.
Allah aşkına kendini üzme sonra çok gülüyorsun kendine :)
İlaçsız iyi hissetmem mümkün değil mi?
Mecburum galiba tedaviye.konularından hatırlıyorum canım seni. tek yolu psikolojik destek almak yoksa toparlanma imkanın yok gibi duruyor
Tedaviniz devam ediyorsa kafanıza göre bırakmayın. Çok daha kötü oluyor insan başladığı ana göre.Hayır bir ilişkim olmadı. İnşallah ben de bu dusuncelerime bir an önce gülmeye başlarım. Yoruldum artik
Bir süre iyiydim oysa. İlaçlarla uyuyorum hep ya.Mümkün tabii ki
Ama şu aşamada takıntılıyken sence iyi bir karar mı ilacı kesmek?
Obsesif Kompulsif bozukluk teşhisinden sonra bir süre ilaç kullandım. Daha sonra doktorun pek de rızası olmadan bıraktım.(yan etkilerinden dolayi)
Bir süre iyiydim oysa. İlaçlarla uyuyorum hep ya.
Hayat gerçekten böyle yaşanmıyor çok haklısın. Sürekli bir telaş ve panik halindeyim. Hamile miyim hamile mi kaldım bilmem ne. Çok yoruldum. İlaç kullandigimda sınavlara girmek zorundaydım. Şimdi evde oturduguma göre aslında bütün gün uyumanin pek zararı olmaz. En iyisi gerçekten yine bir uzmana görünmek. Ama önce adet olmayi beklemeliyim takıntı işte.Canım neden bırakıyorsunuz bu ilaçları kafanıza göre. Bu neye benziyor biliyormusunuz? Size kırıktan dolayı alçı takmış doktoru dinlemeden, bacağınız tam kaynamadan alçıyı kendiniz çıkarmaya. Ne kadar mantıksız geliyor değil mi? Ama aynen bunu yapmışsınız. Hem o ilaçlar öyle bırakılmaz pat diye. Azaltılarak bırakılır.
Sizin etrafınızda bu ilaçları düzgünce aldığınızı kontrol edecek birileri var mı? Çünkü rahatsızlığınız çok ciddi boyutta. Böyle yaşanmaz. İnanın hayat bu kadar yorucu değil. İyileşip rahat bir nefes aldığınızda anlarsınız beni ama bunun için önce tedavi olmalısınız.
Evet cinsel ilişki yaşamadan böyle şeyler düşünüyorum. Ben bile bazen kendimi korku filminde gibi hissediyorum. Spermler hep peşimde kosuyormus gibiHiç cinsel ilişki yaşamadıysanız bu tür düşünceler çok korkunç çok! Çok takıntılısınız belli tedavinizi aksatmayın kendi kendinize üstesinden asla gelemezsin!
Keşke sadece dışardaki tuvaletlerden korksam. Otobüste başka bir evde koltuklara bile otururken tedirginim.(ki koltuklara da doğal olarak çıplak oturmuyorum.) Bir de bu ay lazer epilasyona başladım o bile kafamda şu an. Ordan bişey bulaşır mı diye.Kafana göre ilacı bırakma pat diye.
Ayrıca hap kilo yapıyor.
Sırf kendini garantide hissetmek için içiyorsan devam etmemelisin.
Ordan burdan birşey bulaşacak korkuyorsan dışarıda wc kullanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?