- 20 Ocak 2008
- 15.254
- 32.151
- 1.123
ben değil kız benimle kendince bi savaşta
Kime göre neye göre savaşta?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben değil kız benimle kendince bi savaşta
evt tutamazdım kendimi birşeyler söylerdim ve tartışırdık eskiden olsa
ne güzel bende öyle olurum inş.
ama şöyle bşy var,nişsanlımın ailesi doğumlerine önem veren bi aile değil yani kendisi benim doğumgünümü bile ben önemsediğim için kutlar,
bide kız benim doğumgünümü kutlamadı ama nişanlımınkini kutluyo
inşallah canım,içim rahatladı biraz
bu zaten işin varken girilecek bir site değil. müsaitsen gir.
bence boşuna konu açtın sen
nasıl olsa yine yorumlar boşa çıkacak ve biraz zaman sonra tekrar aynı kıskanclık konularından acacaksın.
gercekten bak konuya yorum yapanların zamanı gdiyor böyle![]()
rengina bende sana katılmıyorum. tamam zamanın gidiyor diye düşünemiyor olabilirsin ama işin varsa girmessin zaten bu siteye.
bu zaten işin varken girilecek bir site değil. müsaitsen gir.
benim ne zaman siteye girip girmeyeceğime ben karar veririm.
siteye girmek demek zamanı boşa harcamak da değildir.
ayrıca demek istediğimi zaten anlamadıgınız için yorumlaşmaya gerek yok.
ben konu sahibinin her konusunda yardımcı olmuş insanım..
ve size değil lorenaya yaptım yorumumu![]()
ya lorena ben kimse konuna yorum yapmasın demedim sen konu açma dertleşme de demedim
ama eski konularına bakınca hep boşa uğraştıgımızdan bahsetim.
madem bu konu farklı diyorsun o halde gercekten takip etmek istiyorum konunu. gelişme göstermeni görmek istiyorum.. niye istemeyim.
ama yine sonuca varamazsak kk olarak o zaman bu söylediklerin boşa çıkar![]()
Ben de erkek arkadaşımın abisini çok çok severim, doğum gününü de kutlarım, ara sıra hatrını da sorarım. Eşi de çok şekerdir, aslında severim ama yeterince samimi değiliz, fazla şey paylaşmadık. O yüzden onla daha az görüşüyorum.
Çünkü abisinin çok emeği geçti, adeta abilik yaptı bana. Mesela ilk olarak abisiyle tanıştım ailesinden. Aslında ailelerine pek uygun değilim ben. Abisi aileye karşı benim hakkımda çok olumlu şeyler söyledi. Aksini yapsa bana karşı bir önyargı oluşturabilirdi pekala. Bu ve benzeri bir sürü sebep var onu çok sevmem ve yakın olmam için.
Ne malum, belki nişanlınla onun arasında da bu tarz bir şey olmuştur.
Yine başa sarmışsın...
Hatta hep ordaydın, gelişme göstermen için daha erken...
nişanlana mesaj yazmasından yola çıkarak mı karar verdin?
Lorena,bir psikolog adayı olarak 5 kez gitmenin yeterli olmadığı görüşündeyim.Mesaja gelince,o mesaj atan kişi sevgilinin resmi olarak yengesi.Mesaj atmasında hiçbir sakınca yok.'Gel şurda buluşalım' dememiş ki.Uyduruk bir doğum günü mesajı.Ailesi bunlara önem vermez belki ama yengesi veriyor.Senin doğumgününü de unutmuş olabilir
ona sormak lazımKime göre neye göre savaşta?
Benim ailemde önem vermez d.günü falan kutlanmaz ama ben kutlarım eşimde ayrıca kız senin d.gününü kutlamıyorsa bu senden kaynaklıdır bence sen hareketlerinle ondan hoşlanmadığını belli ediyorsundur kesin oda kutlamaz doğal olarak![]()
Samimi söylüyorum dün yolda aklıma geldi durduk yere, "lorena barışmıştır herhalde" diye. Girip bakayım dedim, bingo. Hemen barışma, hemen yine senaryolar şüpheler kuruntular, üstelik değişmek istediğini söylediği halde kendini bu kuruntulara ikna edip haklı çıkarma çalışmaları.
Ne diyeyim. Daha önceki konunuzda söylemiştim, sizin düşünce yapınızı görmek gerçekten benim psikolojimi bozuyor diye. O nedenle size sadece ve sadece Allah kolaylık versin diyorum, böyle bir psikolojiyle yaşamak hakikaten zor.
Yolunuz açık olsun.
o gelişmeyi gösterebilirim inş.tşk ederim
evt olabilir ama şöyle bşy var kızın bana karşı davranışları anormal burda birkaçını anlatmıştım anlatmadığım şeyler de var,ve bir kaçına nişanlım ve anneside şahit oldu,takılma kıskanmıştır dediler bana.nişanlım bunları görüp hala ona yakın davranabiliyosa zaten bana değer vermiyo demektir.çünkü bende onun sevmediği birine yakın davransam oda bunu kabul edemez bence
evt daha erken galiba
hayır,bi çok şey oldu
yok ben kasıtlı yaptığına eminim
ona sormak lazım
ben ona normal davranıyorum sevmediğimi belli edicek bşy yapmıyorum,o tam amen kötü niyetli olduğundan böyle davranıyor
amin.tşkler
ama yine yanlış anlaşıldım heralde,ben kötü bşy düşünmüyorum ki aklımdan bile geçmez
sadece şunu söylüyorum kız bana farklı nişanlıma farklı davranıyo,tmm beni sevmeyebilir bende onu hiç ama hiç sevmiyorum ama bazı şeyleri kasıtlı yapıyo
neyse ben onu görmezden gelerek çözücem bu sorunu en iyisi bu
Valla bukadar konu açıyosun gayet anlıyoruz biz nişanlının eşimi anlamıcak senin onu sevmediğini hiç sanmıyorumherkes çözdü burda seni bakışlarınla herşeyi belli ediyosundur sen söze lafa ne hacet. Bide kötü niyetli diyorsun kimin kötü niyetli olduğu tartışılır
![]()
merhaba herkse
bilenler bilir bir kaç hafta önce psikologa gitmeye başladım ve devam ediyorum hala bırakmadım bırakmamda
mesela eskiden geceleri uyuyamaz sürekli düşünürdüm şimdi rahat rahat uyuyorum üstelik antidepresan filan kullanmıyorum
ne bileyim sürekli içim sıkılırdı sevgilim şimdi nerde napıyo diye düşünürdüm deli gibi bunların hepsi yok oldu şu an çok rahatım,barıştık bu arada.ama gecen gün bşy oldu nişanlımın doğumgünüydü ve kardeşinin eşi doğumgünü mesajı attı..
bu beni çok rahatsız etti oysa umrumda olmamalıydı,canım çok sıkıldı yine başa mı dönüyorum diye
ama hakılılık payım da var çok gereksizdi msj atması,kardeşi bile atmadı yani,bu kızın sürekli nişanlıma yaranma çabası beni sinir ediyo,aklıma asla yanlışbirşey gelmez kimse yanlış anlamasın ama sanki nişanlımı kendi tarafına çekmek ister gibi bi hali var.bu olaydn snra bozulduğumu belli etmedim kavga da etmedik ama içten içe nasıl sinir olduğumu ben bilirim..
henüz 5 kez gittim psikologa yani erken daha dğl mi tamamen değişmem için
dipnot,kız benim doğumgünümü kutlamıyo bu arada kasıtlı yapıyo sanki
merhaba herkse
bilenler bilir bir kaç hafta önce psikologa gitmeye başladım ve devam ediyorum hala bırakmadım bırakmamda
mesela eskiden geceleri uyuyamaz sürekli düşünürdüm şimdi rahat rahat uyuyorum üstelik antidepresan filan kullanmıyorum
ne bileyim sürekli içim sıkılırdı sevgilim şimdi nerde napıyo diye düşünürdüm deli gibi bunların hepsi yok oldu şu an çok rahatım,barıştık bu arada.ama gecen gün bşy oldu nişanlımın doğumgünüydü ve kardeşinin eşi doğumgünü mesajı attı..
bu beni çok rahatsız etti oysa umrumda olmamalıydı,canım çok sıkıldı yine başa mı dönüyorum diye
ama hakılılık payım da var çok gereksizdi msj atması,kardeşi bile atmadı yani,bu kızın sürekli nişanlıma yaranma çabası beni sinir ediyo,aklıma asla yanlışbirşey gelmez kimse yanlış anlamasın ama sanki nişanlımı kendi tarafına çekmek ister gibi bi hali var.bu olaydn snra bozulduğumu belli etmedim kavga da etmedik ama içten içe nasıl sinir olduğumu ben bilirim..
henüz 5 kez gittim psikologa yani erken daha dğl mi tamamen değişmem için
dipnot,kız benim doğumgünümü kutlamıyo bu arada kasıtlı yapıyo sanki
kimse beni tanımıyor ki ayrıca çözmüş fln değil.
adımdan nasıl eminsem kızın niyetinin kötü olduğunada o kadar eminim bunun tartışlcak bi tarafı yok.
tüm içenliği ile ilgilenen herkese tşk ediyorum ama daha fazla yorum istemiyorum