Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül basak burcu hanimlari

nebf

inci tanem biricik kizim
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
2.031
1.661
133
merhaba tipik bir basak burcu kaduniyim. okadar pipirikli inceeleyen biriyim bazen kendimden bikiyorum. merak ima yenildim her basak benim gibimi acaba. sizlerde boyle kilikirk mi yararsiniz titiz temiz tertip duzen. yataktan kaljamayacak kadae hasta olsamda illa temiz ve duzenli olacak heryer daha birsuru ayrinti. her basak aynimi acaba.simdiden tsekkurler paylasanlara...

Sanmam her basak ayni degildir bence.ben degilim basak burcu ama cok yakin bi akrabam basak burcu.bir bardak suyu almaya bile usenirdi,hic isle gucle alakasi olmazdi.hic detayci degildi.bence burcla alakasi yok.kisilikle alakali.simdi evli cocugu var.ne durumda bilmiyorum.

ben basak burcuyum ve malesef hastalık derecesinde titizim evim temizken bile sanki bi yerlerde bişey eksik tam temizlenmemiş gibi hissediyorum sürekli bide gittiğim yerde de dağınıklık yada kirli bişey gördüğüm zaman onu toparlayamıyorsam huzursuz oluyorum

merhaba tipik bir basak burcu kaduniyim. okadar pipirikli inceeleyen biriyim bazen kendimden bikiyorum. merak ima yenildim her basak benim gibimi acaba. sizlerde boyle kilikirk mi yararsiniz titiz temiz tertip duzen. yataktan kaljamayacak kadae hasta olsamda illa temiz ve duzenli olacak heryer daha birsuru ayrinti. her basak aynimi acaba.simdiden tsekkurler paylasanlara...
biri benimi çağırdı. başağım ama öyle düzenli değilim. çokta rahatımdır. canımın kıymetini çok iyi bilirim. başaktan çok yükselenim aslanın etkisi var bende sanırım...,

her insan burcunun genel özelliğinden alır ama her burç aynı olmaz ,olamaz kişinin doğum haritasındaki gezegen yerleşimi ve açıları kişiliğine etkendir ,mesela aslan burcu cömert bir burçtur ama 2. para evini satürn etki yapmışsa para konusunda tutumlu olur bunun gibi gezegen konumları önemlidir...

Annem başak bana sor ne cekiyorum ah ah::9:

Son düzenleme:
Kizim 2yasinda basak burcu. Ins oda titiz olur. Eger boyle giderse olmaz gibi. Ev bomba patlamis gibi suannnnn

Ben başağım yükselenimde güya ev işlerini filan seven yengeç. Ama bu iki burç kombini bile beni maalesef titiz düzenli yapamadı :) Türümün tek örneği gibi hissediyorum kendimi:) Öyle hiç temizlik hastası değilim titizliğim yok.

Burası bir derdim var / eşi ve ailesi bölümü konunuzun yeri burası değil.

Nefret ediyorum basak burcundan esimin boyle bi insan olmasinin sebebi oysa.kahvalti sofrasini hemen toplayip mutfagi temizlemeyeceksem kahvalti hazirlamamaliyim. En romantik animizi bile mahvedebilir duzen konusundan. Amaaaaa hic temiz degildir. Duzen hastasi ama dip temizligini cok gereksiz goruyo ben de tam tersi dezenfekte etmeyi severim temiz bir evde daginiklik o kadar bozmaz.

ben basak burcuyum ve malesef hastalık derecesinde titizim evim temizken bile sanki bi yerlerde bişey eksik tam temizlenmemiş gibi hissediyorum sürekli bide gittiğim yerde de dağınıklık yada kirli bişey gördüğüm zaman onu toparlayamıyorsam huzursuz oluyorum

aynen cnm bak sende tam basaksin. ben kv deme gittinmi hemen mutfaga girer uc saat cikmam ayni kendi evimdede oyleyim. heryer tertemiz duzenli olacak. cok guzel ama bazen tatil yapsak umursamaz olamiyorum iste.illa ki iki dakka oturmak yok bize.dimi...

Nefret ediyorum basak burcundan esimin boyle bi insan olmasinin sebebi oysa.kahvalti sofrasini hemen toplayip mutfagi temizlemeyeceksem kahvalti hazirlamamaliyim. En romantik animizi bile mahvedebilir duzen konusundan. Amaaaaa hic temiz degildir. Duzen hastasi ama dip temizligini cok gereksiz goruyo ben de tam tersi dezenfekte etmeyi severim temiz bir evde daginiklik o kadar bozmaz.
malesef basak erkegi kadinindan bin beter oluyor. valla isin zor ama olsun tek kusur o olsun

bende çok titiz bi başak burcuyum kendi evimde herşey düzenli temiz tertipli olmak zorunda elimde diğil ! heryer pis gibi geliyor bana ! bu huy iyi bir huy ama başkalarının evindede aynı gözlemi yapıyorum :) ayıp be sanane kızım milletin temizliğinden diyorum gülüyorum geçiyorum ne yapıyım bi:1: gören olsa deli der valla :D

bennim de en yakın arkadaşım başak burcu o da yaptığı işte çok titiz
didik didik yapar en ince ayrıntısına kadar bi grup çalışması yapsak hiçbirşeyi beğenmez hepimizi bıktırırdı
ama evi filan çok dağınıktı mesela o konuda titiz değildi hiç bulaşıkları filan tezgaha biriktirir gece yıkardı

Konuyu esi ve esinin ailesi bolumune acmissin
Elmeyrayi yanlis anladin

ya oyle oldu cnm ama buraya acmis bulundum yanlislik olduysa herkesten ozur diliyorum.yanliz okumak istemeyen okumaz ve yorumda yapmaz.yani bukadar basit

bennim de en yakın arkadaşım başak burcu o da yaptığı işte çok titiz
didik didik yapar en ince ayrıntısına kadar bi grup çalışması yapsak hiçbirşeyi beğenmez hepimizi bıktırırdı
ama evi filan çok dağınıktı mesela o konuda titiz değildi hiç bulaşıkları filan tezgaha biriktirir gece yıkardı

ay hayatta birakamam bulasigi sabaha ay uyku girmez gozume. organize konularinda acayip incelerim. mesela esime kiyafet almak icin magazada tam dort saat kaldik abartmiyorum 30 kazak giyip cikarmistir.gerci hep guzel zevkli kazak pantolon aldik ama kac saatte.

Back
X