Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül basak burcu hanimlari

bende çok titiz bi başak burcuyum kendi evimde herşey düzenli temiz tertipli olmak zorunda elimde diğil ! heryer pis gibi geliyor bana ! bu huy iyi bir huy ama başkalarının evindede aynı gözlemi yapıyorum :) ayıp be sanane kızım milletin temizliğinden diyorum gülüyorum geçiyorum ne yapıyım bi:1: gören olsa deli der valla :D

aynen cnm baskalari dedigim eger samimiysm kalkar yaparim usenmek bizim lugatimiz da yok. evet guzel bir huy ama bazen de rahat olsak bir dirhem toz gordummu sil yerde bir corap mi buldun hemen dolaba koy. oraya birakiyim aman kalsin yok. evde dort donuyoruz resmen ama pis olmaktansa dimi...

ya oyle oldu cnm ama buraya acmis bulundum yanlislik olduysa herkesten ozur diliyorum.yanliz okumak istemeyen okumaz ve yorumda yapmaz.yani bukadar basit

Canim bilmedigini varsayarak bilgilendirme amacli yaziyorum. Normalde direk kiblerim. Hatta kendisini uyaranlara anlamsiz sert cevaplar vereni hic dusunmeden kiblerim. Bu sitede bolumlerle alakasi olmayan konulari acmak yasak. Biri kiblediginde konuna bakan moderator de ayni seyi dusunurse konun kapatilir. Yeni uyeysen uyari eski uyeysen ceza alirsin. Hadi en azindan bir derdim var bolumune acsan belki kiblenmez de esi ve esinin ailesi ile sorun yasayanlarin bolumunde ne isi var bu konunun. Hadi ondan da gectim seni uyaran arkadasa bence saygi sinirlarinda olmayan bir cevap yazmanin ne alemi var. Yanlis anladigin soylendiginde begenmeyen okumasin nasil bir usluptur. Cepten yaziyorum o yuzden siteye uye olma tarihini goremiyorum ama anlasilan yenisin. Neyse Mune daha net anlatir belki.

aynen cnm baskalari dedigim eger samimiysm kalkar yaparim usenmek bizim lugatimiz da yok. evet guzel bir huy ama bazen de rahat olsak bir dirhem toz gordummu sil yerde bir corap mi buldun hemen dolaba koy. oraya birakiyim aman kalsin yok. evde dort donuyoruz resmen ama pis olmaktansa dimi...

hep öle yaa :) elimde diğil pislikden hiç hoşlanmıyorum ama böle temiz olmak iyi yani hem iyi hem kötü :)

titizim, simetri manyagiyim, anac bi yapim var ama bazen gayet de bencil olabiliyorum, sabit fikirliyim, bi soruna taktimi takiyorum cozene kadar da deliriyorum, sezgilerim gucludur, kisacasi basak olmayi pek tavsiye etmiyorum bazen acaba biz butun basaklar paranoyak miyiz diye dusundugim oluyo, ayrica klasik bir basak gibi mukemmeliyetciyim. yukselen de oglak, tam bi toprak grubu insaniyim.:10::6::3:

Son düzenleme:
merhaba tipik bir basak burcu kaduniyim. okadar pipirikli inceeleyen biriyim bazen kendimden bikiyorum. merak ima yenildim her basak benim gibimi acaba. sizlerde boyle kilikirk mi yararsiniz titiz temiz tertip duzen. yataktan kaljamayacak kadae hasta olsamda illa temiz ve duzenli olacak heryer daha birsuru ayrinti. her basak aynimi acaba.simdiden tsekkurler paylasanlara...

Bende basagim titiz duzenli olsem de o ev temizlenicek isten gelip 12 1 e kadr temizlk yapan bi manyagm yorgnlktan ayaklarm agrisada gozlerm uykusuzluktan kizarsada o temzlk yapilicak :( bide cok takintiliym taktim mi takarm en onemlisi dedigim olucak olmazsa cok asabi oluyorm

Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.

Bende tipik bi basagin ta kendisiyim kusursuz olucak hersey istedigim olana kadar diretirim ynetmeyi severim taktim mi takarim ufacik biside olsa kolay kolay unutmam hic biseyi gunu laf geldgnde illa soylerim onu .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konuyu okuyunca, iyi ki eşim de başak burcu değil deidm :) *2 çekilmezdi zira :) bende sizler gibiyim :))

Son düzenleme:
Biri başak mı dedi :27:

Sürekli derli toplu olma ve temizlik yapma durumu beni çok yoruyor ama öbür türlü de rahat edemiyorum :18:

Sadece temizlik ve düzen konusunda değil birçok şeyde kurallarım var,bu kuralları esnetmeye çalışıyorum ama belli bir süre sonra yine eski düzene dönüyorum farkında olmadan.

Başak olmak zor iş :25:

Başağın tam ortasında doğmuş biri olarak valla kırdım o takıntılı temizlik olayını.Çocuk olunca onun eğitimi değerlidir düşüncesine bürününca, şuan evi bok götürüyo diyebilrim :)) desemde yemeyin eskisi kadar temiz ve düzenli olmasada yine çocuklu bi eve göre düzenli ya nolcak bu haller :))

bende başak burcuyum ama kendi bedenim hariç çok da titiz olduğum söylenemez. vücudum için çeşit çeşit kokan parfümler, sabunlar, kremler vs. vs. kullanmaya bayılırım.
ama öyle ev dağınıkmış içim daraldı triplerine hiç girmem. keşke girsem ama olmuyor. dolabımın toplu, herşeyin düzenli olduğunu görenler şaşırır o derece. ama dağınıklığımda düzenli gibiyim ne nerde bilirim, öyle kalmasını isterim falan filan.
ailem bu konuda çok muzdarip.
onun dışında detaylara çok takıldığım doğrudur. işyerinde özel hayatımda her davranışın altında başka sebepler buluyorum bu konuda bazen kızıyorum kendime ama çoğunda da yanılmıyorum.
daha çok yazardım ama işe dönmem lazım :P
hayat başak burcuna zor :(

Back
X