Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak Kadını

bende bir başağım malisef çok mızmızım herşeyi didik didik sorgular ayrıntılara çok takılırım ikizler burcuyla evliyim onunda uçarılıklarını dizginlemek adına çok yol katettiğimi düşünüyorum...emmeeeee beni benden başkası eleştiremeeeeezzzz......

Bende başak burcuyum.Aynen bütün özelliklerini taşıyorum.Öyleki çorapları dahi ütülüyorum bi ara iyice zıvanadan çıkmıştım yerbezlerini ütülüyodum.Bazen bu düzen hastalığı beni gerçekten yoruyor.

kesınlıkle ayrıcalık basak kadını olmak a dan z ye butun ozellıklerını tasıorum ama su temızlık hepsınden baskın..sevıyorum burcumu :)

selam.ben başak burcuyum icki konusu cok yalnış bence.başaklar kadar düzgün icki icen bayan cok az.

mrb kızlar bende başak burcuyum

elifçim bende başak özelliklerini çok taşıyorum aynen yazdığın gibi ama bişey uymadı çok sakin değilimdir aksine çabuk parlarım yükseleninden mi kaynaklanıyo acaba

Cogu uyuyor.
Uymayan sey dakiktir diyor.
Asla dakik degilim valla, hep gec kalirim bir yerlere hehehhe

aynen beni anlattı. ama en sonda ki elma da olmadı ... elma hiç sevmem ben.. hoş meyve pek sevmem.......yalnız diğerleri gerçekten çok doğru. bu kadar olur. işte bu benim..hihoyyyt.

Bende herşey başak (yükselen,güneşne ararsan :) :teytey: Ve hepsi de uyuyorsırnaşık şey

bende tam bir başağım burcumdan cok memnunum ama bazen de keşke insanlara karsı biraz daha uyanık olsaydım diyorum buuu yüzden canım cok yanmıştır herkesi kendim gibi sanarım....hemen ısınamasamda muhabbetimiz arttığı zaman iy bir dost olurum dertleşirim.

Son düzenleme:
slm kızlar bende başak burcuyum burdaki özelliklerin hepsini bende tasıyorum:1rolleyes:

merhabalar bende başak burcuyum hemde yükselenimde başak ama bazı özellikleri bana uymuyor.... çikolatayı asla elmaya tercih etmem....

bende başağım genellikle taşıyorum burcumun özelliklerini helede çikolata yerine elma ah olsada yesem :)))

Hersey uyuyorda

Çok güzel yemekler yapar,
sağlıklı beslenme taraftarıdır; çikolataya karşı elma...

bi bu tutmadi iste sırnaşık şey
Basak Kadini olmaktan gurur duyuyorum, ve bence bizimle evlenecek adamlar yasadi... Cünkü mükemmel bi ev kadinina, ese ve [cocuklar] anneye sahip olacaklar...

canim aynen, bende öyleyim kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…