Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak Kadını

ben de başak burcuyum, ama şu dakiklik meselesi bana hiç uymuyor. her yere geç kalıyorum, yükselenden mi kaynaklı acep?

bir de dün iş görüşmesinde patron bana burcumu sordu:) başak olması umarım iyi bir çalışan izlenimi vermiştir. malum çalışkan, titiz.. ama gene de tuhaf geldi iş görüşmesinde burç sorulması:))

Ya bir insan burcunun bütün özelliklerini üstünde taşır mı?Pek inanmam aslında ama okuyunca kendimi buldum bütün yazanlar bende mevcut ya aslında bazı özelliklerimden memnun degilim çok iyi olmak makbul olmuyor

Çocukluğumdan beri bayağı başak kız arkadaşım oldu.Çok sevdiğimi söyleyemem yani ne iyi ne de kötüydü aram.Dışardan soğuk içine kapanık sabit fikirli güçlü insanlara hemen kapılan kolay yönetilebilen fikrini çok belli etmeyen kurnaz biri gibi görünüyorlar.Samimi olduğunuzda iyi niyetli olduğunu anlıyorsunuz duygularını frenlediğini ama biraz daha sıcak olsanız ne güzel olurdu..

kesinlikle başak burcunun bütün özelliklerini taşıyorum ama kıskanc olmadığı yazılmış sevgidiğim ve bana ait olan her şeyi şiddetle kıskanırım..

Ben de başak burcunun bütün özelliklerini taşıyorum. Dışarıdan bakıldığında soğuk tipliyim, duygularımı hemen veremiyorum, karşımdaki insana alışmam lazım. Keşke daha cana yakın olsaydım Ama oldukça mantıklıyım, pratik, düzenli, disiplinli ve titizim.. Okul ve iş hayatım hep başarıyla geçti.. Ama başak burcunun kıskanç olmadığı yazılmış. Ben çookk kıskancım sevdiğim insanı kıskanırım. Yükselenim akrep, ondanmı ki..

ben ben bennnnn hemen hemen hepsi uyuyor bana da özellik "dilbilgisi" mevzusu eşimi çok çıldırtıyorum bu konuda :)

merhaba

arşkadaşlar başlık olarak açtığım gıbı bugun benı doğum gunum bende başak kadınıyım ve çok şükürki burcumun butun özelliklerini taşıyorum sadece yerıne göre bazen fazlası ile çekıngen olup elindekı guzellıklerı yıtırebılıyo ben bı dönem fazlası ıle çekıngen davranmanın kurbanı tipik başak kadını şimdilerde iş hayatında , yada evliliğimde bi karar almam gerekıyosa çekıngenliğim sonunda kaybettiğim şeylerı düşünüyorum :) ah neyse nerden nereye geldık paylaşmak istedim sadecek

bir basak kadini daha ve bu burcun tum ozeliklerini tasiyorum basak kadini olmaktan mutluyum tek basima her seyin ustesinden omrum boyunca geldim ve boyle cok iyi yemek yapmak ve her seyi onceden planlayip duzenlemeliyim her sey cok guzel olmali cok sakin ve sesiz ama artik beni taniyanlar biliyo ben boyle yim bu gun dogum gunum her keze selam

biz de boyle yiz iste ne yapalim beni ilk gorenler ne kadar da kendini beyenmis der sonra da taniyinca hic te oyle deil sin derler her cok sakin suskun olmam bazen benim de hosuma gitmiyo ama deismek te elde deil insan neyse o dur

bende başak burcuyum ama bu tanımlar bana hiç uymuyo öle öle temiz düzenli disiplinli değilim hele dakik biri hiç değilim bi konuya hemen konsantre olamam ilgimi çekmediyse mümkün değil o işle uğraşamam hırslı biriyim ama ders yada iş konusunda değilim bütün bunlara rağmen yinede herşeyde bi kusursuzluk arıyorum herşeyimin mükemmel olmasını istiyorum

Bende Başak burcuyum burdaki özelliklerin hepsini taşıyorum diyemem..Cunku herkesın ortak yanları vardır ama benim bildiğim ayın 3 e bölünüp son evresinde ilk evresinde doğanlar ıcın ozellıkler farklıdır..Bu cok genel bır yorum olmuş..Sevgilerimle..

bir başak olmaktan gurur duyuyorum bir başağa tezat biraz dağınık olmaktan utanç duyuyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…