• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak Sevgilisi Olanlar

benim bitanem başak burcu.. zor sever sevdi mi tam sever.. çok eleştirir ama.. bi de eleştirilmeyi hiç sevmez =))

benim nişanlımda başak başak erkeği zordur ya işine aşık çok titiz düzenli zor sever olumsuzlukara tahammülü yoktur
biz iyi anlaşmaya çalışıyoruzboshayallersmile çok kıskanmaz ve çok mantıkçıı kesinikle her işimantığa dayalı
aşkı bile mantıkla yaşar kaydirigubbakcemile2

kolay gelsin..sositososito
bir başak burcuyla evliyim....:delphin:
zor bir burç ama yinede kadınların zoru başarmadaki başarısı tartışılmaz değilmi:hooray:

Benim kocacığım başak burcu a.s
Çok şükür anlaşabiliyoruz . Ama ara sıra , bir köprüde karşılaşmış iki inatçı keçi
şarkısını söylemiyor da değiliz haniiii hihoyyyt

başak burcu olan arkadaslar sakın üzerinize alınmayın..ben sadece hayatımdaki başak için söylüyorum..
son derece inatçı..kendi dediği kesinlikle doğru, hayatı işe odaklı, eleştiriye asla gelmeyen ama her konuda sizi eleştiren, duygularını ifade etmekte zorlanan...aklından geçenleri tahmin etmenizin güç olduğu..kapalı...oyyyyyy
ha bunun yanında ince düşünceli, jestleri seven, detaylarla yuzunuzu güldürebilen..seviyorummmm napayımm

uysal, samimi, güleryuzlu, hoş, sempatik,, oyy anlatıllmaz yaa cnmm ... =))) opuyorumnanaktan

vee, inatçıı ...

ayy benimde eşim başak burcu bi şeyin incini cincini araştırır eleştirir bi şey anlatıyosun dimi saat kaçta der yahuu her bi şeyin saatini dakikasınımı tutucam bende ikizler burcuyum zora gelemem ama 11 yıldır sürdürüyoz bu gemiyi kaydirigubbakcemile3 ayy kocişimin arkasından konuştumm ii adamdır Allah razı olsun

ayyyyyy başak demeyin ya bana benci tek kelimeyle çok mantıkçı çoooook aşkı bile mantıkla yaşar ya kaydirigubbakcemile

ayyy çoğu inatçı demiş başaklara tam tersi hiççç inadını görmedim benim eşimin..
çok uysal hherşeye tamam der.itiraz etmez..
çok anlayışlı.sessiz sakin..bi adam
çok titiz ve düzenlidirler... herşeyleri de mantığa dayanır

bir daha bir başak erkeğimi aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back
X