• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak Sevgilisi Olanlar

benımde askım basak.7 yıllık evlıyız hala aşıgım ona.yardımsever,duygusal,özel gunlerı hıç unutmayan,sürprız yapan,fedakar,güvenılır,süper bı baba vs eşimi çok severım anlatamam kı....

başak burcu olan arkadaslar sakın üzerinize alınmayın..ben sadece hayatımdaki başak için söylüyorum..
son derece inatçı..kendi dediği kesinlikle doğru, hayatı işe odaklı, eleştiriye asla gelmeyen ama her konuda sizi eleştiren, duygularını ifade etmekte zorlanan...aklından geçenleri tahmin etmenizin güç olduğu..kapalı...oyyyyyy
ha bunun yanında ince düşünceli, jestleri seven, detaylarla yuzunuzu güldürebilen..seviyorummmm napayımm

yaa 2 aydır bi başak erkeğinden hoşlanıyorum beni altüst etti resmen bi gün sıcak bi gün soğuk cok değişken.. çekingen .. cok kibar zarif, peşimde dolanıyo ama duygularını açmyıo .. benden hoşlanıyo mu ? çıkmadan beni deniyo mu ? yoksa çekingen oldugu için benim söylememi mi bekliyorr? nasıl davranacagımı şaşırdım yordu beni

:26:

yaa 2 aydır bi başak erkeğinden hoşlanıyorum beni altüst etti resmen bi gün sıcak bi gün soğuk cok değişken.. çekingen .. cok kibar zarif, peşimde dolanıyo ama duygularını açmyıo .. benden hoşlanıyo mu ? çıkmadan beni deniyo mu ? yoksa çekingen oldugu için benim söylememi mi bekliyorr? nasıl davranacagımı şaşırdım yordu beni

Galiba butun basak erkekleri ayni...
Bnce Söyleyipte alacagi cvp dan korkuyodur.. ondan boyle davraniyodur.. cunku senin ona hayir istemiyorum demenden korkuyodur....Canim...
Bence onun sana açilmasini bekle.. ama yinede sen bilirsin..
( önce erkegin açilmasi dha iyi bence..)

:) aynı şeyleri yaşadım bende 3-4ay önce ne demek istediğini anlayamdım. bir istiyorum bir istemiyorum. bir gün çok sıcak "canım nasılsın..." bir gün" selam naber nasılsın... " yani sürekli beynimi yordum. herşey bitti artık konuşmuyoruz.
farklı bir şehirde yaşıyor. benim yaşadığım şehre geliyor iş için ve burda yaşayan bir ortak arkadaşını fotoğrafını çekiyor fotoyu etiketliyor. resmen buraya gelip gittini belli ediyor :( sırf göreyim diye yapıyor. çünkü şimdiye kadar nereye giderse gitsin asla fotoğ. paylaşmaz. zaten facebook ta ekli değil. yani kasıtlı yaptı çünkü arkadaşlarının zorla fotoğ. çekmiş :) arkadaşları başka yere bakıyor ... poz bile vermemişler ... sonra ben ona demiştim buraya geldiğinde "... "ziyaret et demiştim... özellikle onun önünde çekinmiş...
... şimdi diyorum kime oyun oynuyor o kızdan ayrılmış. ona mı bana mı oyun oynuyor:(
halende anlamış değilim.

Benim erkek arkadaşım Başak. :69: Daha çok yolun başındayız ama tanıdığım kadarıyla söyleyeyim, akıl ve mantık çerçevesinde hareket eder, duygularını çok belli edemez korktuğu için (geçen gün beni terkedersin diye korkuma kıskandığımı belli edemiyorum dedi. :60:), yine de koruyucu ve kıskançtır, daha derinde yaşar bazı şeyleri benim aksime, ama sevdin mi de tam sever. :61:

Aslında ben Koç'um. Başak ve Koç anlaşamazlar normalde ama bizde sorun yok. :17:

:64:kesinlikle çok zor bi burç erkek arkadaşım ve ben başak burcuyuz bazen nasıl dayanıyorum diyorum bazen de deli gibi aşık olduğumu hiissediyorum başak burçları değişkendir onlar için dış görünüşten ziyade akıllı ve mantıklı davranabilmek önemli bayanlarda başak burcu iyi oluyor da erkeklerde ı ıh cık bütün ayrıntıları takılı kalır mı bi insan ya :)

aynı kişiden mi hoşlanıyoruz yaaa inanmıyorum tıpkısının aynısı:60:

ilk adımı siz atarsanız inanın herşeyi sizden bekleyecek. siz yazmadan yazmaycak msn,msj yada telefon bile açmaycak. bu kadar zor bir inanla uğraşmak isterseniz buyrun. :D
tamamen bir kız nazı çekebilecekmisiniz?
ben artık kendimi erkek gibi hissetmeye başlamıştım :D.

ilk adımı siz atarsanız inanın herşeyi sizden bekleyecek. siz yazmadan yazmaycak msn,msj yada telefon bile açmaycak. bu kadar zor bir inanla uğraşmak isterseniz buyrun. :D

"İLK" adımı biz atmayalım mı yani
beklemekten,dengesiz davranışlarından fenalık geldi..
istiyorsa bi insan net olur nedir bu yaaa
aynen kendimi erkek gibi hissetmeye başladım
en sonunda dayanamayıp."SEVİYORUM ULEEEN" diye bağırcam o olcak hee :14::19::kkk::47:

birkaç gün öncesine kadar biri vardı hayatımda başak burçlu :)

hızlı gelişti olaylar tanıştıkk diğer gün sana karşı ilgi duyuyorum
sende durumlar ne dedi güldü :60:

bende hoşlanmıştım, öyle başladı
tanımıyorum nasıl davranacağımı bilmiyordum
ilk birkaç gün kendisi msj atıyordu, 1-2 msj yeeterdi uzatmıyorduk
pek aramazdı zaten
sonraki günler ben msj atıyordum ilk cvp veriyordu hemen
çok msjlaşmıyorduk zzaten
ben arıyordum 1dk bile sesini duymak iyi geliyordu
hemde güvenmiyorum ya bakalım kim var yanında açacak mı tlfnu ya da açınca nasıl konuşacak diye arıyordum :)

görüşüyordukta tabi... zorla görüştürüyor gibi hep ben diyordum hadi görüşelim diiyee :41:

1ay böyle geçti

2ocakta beni boğmaktan vazgeç artık demesin mi :63:

arayınca sıcak konuşur, yanımda sıcak davranır
msn de de ben yazmasamda o slm yazardı

ne yaptımda boğdum dedim
artık bitirmesini bekliyordum
ben bitti dersem tekrar ararım biliyorum kendimiiiii çünkü :1:

sonunda bitirdi
içinde yaşamak istiyor galiba herşeyi
ya da öncekini unutamıyor
kafası başka, kalbi başka, ağzından çıkan başkkaa

bitirdi de rahatladım
onu düşünmekten kurtardı beniii :21:

Son düzenleme:

yaa aynen size katılıyrum ben 7 yıllık evlyim onun nazı başka hep adımı ben atcam bazen bıkıyrm ama napcan katlnyosn omu bayan ben mi erkek bilemyorm, çok zor bir burç titiz ama temiz olmayn bir burç yani tembel benm yaptığm temzlkle bana titizlenyor dağınık...ve kesinlikleherşeye hayır diyen burç bunun yanında evcil evine bağlı sadık diyblirim

Bire bir altına imzamı atıyorum. Aradığımda "bırak ben üstüne düşeyim", aramadığımda "sen beni sevmiyorsun" işkence gibiydi. Tabi minik ayrıntı ikimizde Başak burcuyduk. Hepten çekilmez oluyorduk :37: Felaket titiz, düzenli, temizlik hastası, herşeyi içinde yaşar, anlatmaz. Süs niyetine dolanıyordum yanında. Ama herşeye rağmen ben O'nunla anladım, O'nunla öğrendim Aşkı...

Benim eşimde başak ben balık burcuyum iyi anlaşıyoruz.Benim eşim aşırı doğrucu ve dürüst herşey onun için net olacak pek romantik değil olmak istesede beceremiyor :52: ama ben onu her haliyle seviyorum.Birde aşırı titiz ve yemek yemeği çook seviyor.

peki kızlar , işiliyi başlatan siz mi oldunuz yoksa başak erkeği mi ..
aşkını size nasıl itairaf etti / ettirdiniz?

peki kızlar , işiliyi başlatan siz mi oldunuz yoksa başak erkeği mi ..
aşkını size nasıl itairaf etti / ettirdiniz?

o itiraf etti, cok pesimde kostu, telefon numarimi alabilmek icin haftalarca is yerime geldi gitti... :69:

basak erkegi gercekten cok degisken, biraz odun gibi olsada aslinda duygusaldir, inatcidir, takintilidir, bir birsey söyleyin mesela siz o lafi söylediginizi unutursunuz ama o bir hafta sonra sen o gün niye öyle dedin diye sorabilir, kiskanctir, nazlidir, onu cocuk gibi sevmesini bekler hep... :97:
ben cok sabirli biriyimdir, ilk baslarda zorlaniyordum ama artik onu cözdügüm icin hersey yerine oturdu ve ben cok seviyorum... :48:

Back
X