- Konu Sahibi esmergirl356
benımde askım basak.7 yıllık evlıyız hala aşıgım ona.yardımsever,duygusal,özel gunlerı hıç unutmayan,sürprız yapan,fedakar,güvenılır,süper bı baba vs eşimi çok severım anlatamam kı....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başak burcu olmak bir ayrıcalıktır :)
başak burcu olan arkadaslar sakın üzerinize alınmayın..ben sadece hayatımdaki başak için söylüyorum..
son derece inatçı..kendi dediği kesinlikle doğru, hayatı işe odaklı, eleştiriye asla gelmeyen ama her konuda sizi eleştiren, duygularını ifade etmekte zorlanan...aklından geçenleri tahmin etmenizin güç olduğu..kapalı...oyyyyyy
ha bunun yanında ince düşünceli, jestleri seven, detaylarla yuzunuzu güldürebilen..seviyorummmm napayımm
yaa 2 aydır bi başak erkeğinden hoşlanıyorum beni altüst etti resmen bi gün sıcak bi gün soğuk cok değişken.. çekingen .. cok kibar zarif, peşimde dolanıyo ama duygularını açmyıo .. benden hoşlanıyo mu ? çıkmadan beni deniyo mu ? yoksa çekingen oldugu için benim söylememi mi bekliyorr? nasıl davranacagımı şaşırdım yordu beni
:26:
yaa 2 aydır bi başak erkeğinden hoşlanıyorum beni altüst etti resmen bi gün sıcak bi gün soğuk cok değişken.. çekingen .. cok kibar zarif, peşimde dolanıyo ama duygularını açmyıo .. benden hoşlanıyo mu ? çıkmadan beni deniyo mu ? yoksa çekingen oldugu için benim söylememi mi bekliyorr? nasıl davranacagımı şaşırdım yordu beni
:26:
ilk adımı siz atarsanız inanın herşeyi sizden bekleyecek. siz yazmadan yazmaycak msn,msj yada telefon bile açmaycak. bu kadar zor bir inanla uğraşmak isterseniz buyrun.
tamamen bir kız nazı çekebilecekmisiniz?
ben artık kendimi erkek gibi hissetmeye başlamıştım.
ilk adımı siz atarsanız inanın herşeyi sizden bekleyecek. siz yazmadan yazmaycak msn,msj yada telefon bile açmaycak. bu kadar zor bir inanla uğraşmak isterseniz buyrun.
peki kızlar , işiliyi başlatan siz mi oldunuz yoksa başak erkeği mi ..
aşkını size nasıl itairaf etti / ettirdiniz?