• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak Sevgilisi Olanlar

bende başağım sevgilimde başak hatta yükselenlerimizde aynı birbirimize çok benziyoruz aynı zamanda anlaşıyoruzda sadece kavgalarımız biraz şiddetli oluyor :):)

evet kesinlikle elestiriye kapali bir burc..ama kendisi durmadan elestiri yapar..:19:kolay kolay hicbiseyi begendiremezsiniz ona..elestirinizin dozajini ayarlayamazsaniz yada şöyle söyliyimm biraz fazla kacirirsaniz küfürler yagdirabilir..pis basak:63:
ev kuslari da bu burctan cikar..sinirliyken konusmaz susar susar susar...:95:

Açıkçası başak burcu erkeğini herkes çekemez. Ama ben oğlak burcuyum ve sevgilimle uyumumuz süper. Zaten her yerde bu iki burcun uyumunun çok iyi olduğu yazar.

Herkesi eleştirir. Yolda yürürken bile 5 kişiyi eleştirir haha. Ama seni eleştirmez, ona göre sen dünyanın en iyi insanısındır :) Sevdi mi tam sever. Sadıktır.

Tartışma zamanı sesini yükseltmez. Sakindir ama lafları ağır olur.

Güvene çok önem verir.

Biraz hastalık hastası olabilir :D

Sevgisini kesinlikle hissettirir.

Aklıma gelenler bunlar.

evet kesinlikle elestiriye kapali bir burc..ama kendisi durmadan elestiri yapar..:19:kolay kolay hicbiseyi begendiremezsiniz ona..elestirinizin dozajini ayarlayamazsaniz yada şöyle söyliyimm biraz fazla kacirirsaniz küfürler yagdirabilir..pis basak:63:
ev kuslari da bu burctan cikar..sinirliyken konusmaz susar susar susar...:95:

benim sevgilim 2 senedir bana hiç küfretmedi, etmez de. Onun dışında doğru =)

Haa bir de bir şeye takılıp söylemediği olur. Günleeer sonra karşına getirir onu :D Huysuzdur ama çok tatlıdır be :)

bir başak burcu kadını olarak sesleniyorum hiç belirrtiğiniz gbi çekilmez değilizdir aslında.sadece fazlasıyla öfre adete bağlıyız.içimizde fırtınalar kopar ama onu tutupta dışarda olur olmadık insanlara göstermeyiz bizde olacaksa bir kişi olur oda içimizi dışımızı herşeyimizi bilir öğrenir.ben dışardan bakıldıgında soğuk kendini beğenmiş ukala gibi görünürüm öyle diyenlerde benmle kaynaştıklarında nekadar sevecen içten sıcakkanlı ve iyi duygular beslediğimi bilir.tüm başaklarda böyledir.bir aslanla bir yayla birrrr ikizlerle anlaşamayız olurmu olur aşk varsa oda bir yere kadardır evlenince çünküüü farklı yerden bakarız hayata bakış açılarımız aynı olmadıgı için çekilmez derler..ama bir boğa kadını için bir oğlak bir yengeç bir balık kadını için öylemidir asla.bir başak onları dünyada mutlu edecek tek insandır hayata doyamazlar başak burçları bu burçlara inat bile edemez..çünkü yarım elmalar tamamlar birbirlerini...balık burcuda oğlakta boğa burcuda sevenim oldu hele boğa burcu erkeği allahım dedi ben buzamana kadar hiçbir kızla bukadar anlaşamıyordum nolur teklifimi kabul et etmesende arkadaş kalalım..oğlakta öyle.ama ben gittim naaaaptım aslan burcuyla evlendim.çünkü onunda yükseleni yengeç ve ben bayılırıımmmmm:16: insanların isimlerini unutup burçlarını unutmyan BURÇKOLİK BENNNNN:37:

bir başak burcu kadını olarak sesleniyorum hiç belirrtiğiniz gbi çekilmez değilizdir aslında.sadece fazlasıyla öfre adete bağlıyız.içimizde fırtınalar kopar ama onu tutupta dışarda olur olmadık insanlara göstermeyiz bizde olacaksa bir kişi olur oda içimizi dışımızı herşeyimizi bilir öğrenir.ben dışardan bakıldıgında soğuk kendini beğenmiş ukala gibi görünürüm öyle diyenlerde benmle kaynaştıklarında nekadar sevecen içten sıcakkanlı ve iyi duygular beslediğimi bilir.tüm başaklarda böyledir.bir aslanla bir yayla birrrr ikizlerle anlaşamayız olurmu olur aşk varsa oda bir yere kadardır evlenince çünküüü farklı yerden bakarız hayata bakış açılarımız aynı olmadıgı için çekilmez derler..ama bir boğa kadını için bir oğlak bir yengeç bir balık kadını için öylemidir asla.bir başak onları dünyada mutlu edecek tek insandır hayata doyamazlar başak burçları bu burçlara inat bile edemez..çünkü yarım elmalar tamamlar birbirlerini...balık burcuda oğlakta boğa burcuda sevenim oldu hele boğa burcu erkeği allahım dedi ben buzamana kadar hiçbir kızla bukadar anlaşamıyordum nolur teklifimi kabul et etmesende arkadaş kalalım..oğlakta öyle.ama ben gittim naaaaptım aslan burcuyla evlendim.çünkü onunda yükseleni yengeç ve ben bayılırıımmmmm:16: insanların isimlerini unutup burçlarını unutmyan BURÇKOLİK BENNNNN:37:

ne kadr şanslıyım. bir oğlak olarak ilk çıktığım kişi başak oldu. çok seviyoruz yaa :69: oğlaklar kesinlikle başak erkeğiyle çıksınlar. bi de benim yükselim de başak. bu kadar uyum olur :61:

Bir araştırmada boşanma oranı en yüksek burcun Başak olduğu ortaya çıkmış.
Bana kalırsa takıntılı bir burç , normal diye vasıflandırabileceğimiz insan eğlenceli olmadığından , nerde takıntılı nerde anormallik biz de ordayız..

Bir araştırmada boşanma oranı en yüksek burcun Başak olduğu ortaya çıkmış.
Bana kalırsa takıntılı bir burç , normal diye vasıflandırabileceğimiz insan eğlenceli olmadığından , nerde takıntılı nerde anormallik biz de ordayız..

başak bakire burçtur evlilik genelde onlara uzaktır..bu hovarda olduklarından değildir hayatlarında hep mükemmeli istedikleri içindir.ben başak burcuyum eşim aslan..beni kızdırdığında içimden sürekli pişmanlık lafları geçer..kolay kolay evliliğe adapte olamayız.ama en sadık burçlardan biridir.birkere deli gibi sevdimi asla ama asla bir başkkası aklından geçmez en azından başkaları gibi değillerdir kıymet bilin..bir koç,bir terazi,bir yay,balık gibi hem evlenip eğlencesinden vazgeçmeyen,siz çok mutluyken bu hallerinden kendileri türlü yalanlarla başka çiçeklerin kokularınada bakarlar..bir boğa bir başak kadar sadık eş bulamazsınız..bir eşinde istediği yegane şey bu değilmi:31:

başak bakire burçtur evlilik genelde onlara uzaktır..bu hovarda olduklarından değildir hayatlarında hep mükemmeli istedikleri içindir.ben başak burcuyum eşim aslan..beni kızdırdığında içimden sürekli pişmanlık lafları geçer..kolay kolay evliliğe adapte olamayız.ama en sadık burçlardan biridir.birkere deli gibi sevdimi asla ama asla bir başkkası aklından geçmez en azından başkaları gibi değillerdir kıymet bilin..bir koç,bir terazi,bir yay,balık gibi hem evlenip eğlencesinden vazgeçmeyen,siz çok mutluyken bu hallerinden kendileri türlü yalanlarla başka çiçeklerin kokularınada bakarlar..bir boğa bir başak kadar sadık eş bulamazsınız..bir eşinde istediği yegane şey bu değilmi:31:

Ben Aslanım , eşim de Başak , sizin tam tersiniz.
Sadık olma konusunda birşey diyemeyeceğim bizimkinin yükseleni farklı heralde :31:
Ayrıca aslan daha sadıktır :63:

tecrübeyle sabit eşim başak ve çok zor.sinirlidir sinirlenince cinnet geçirir gibi olur.ama siniri çok sürmez.anlayışlı ve sosyaldir.sana öle çok karışmaz rahat bırakır seni ailesi konusunda çizgileri vardır.tertipi düzeni temizliği sever.ve titizdir.zeki insanları severler.
hakikaten zor bi burç iyi yönleride var tabi biz çok şükür iyi anlaşırız.birbirimizin uçlarınızı biliriz o damara basmayız :27:
zoru seven kadınlar için başak tavsiye edilir
nazlı alıngan ve sinirliyseniz ben görmezden duymazdan gelemem derseniz başağa yaklaşmayın
ama benim gibi çok kafaya takmassanız.pozitif olursanız başak idealdır yine dünyaya gelsem yne eşimle evlenirdim heralde:17:

Of başak burcu erkeği :(
Bıktım usandım vallahi ya. Bir insan bu kadar mı inatçı bu kadar mı kıskanç olur,hep onun dedğimi doğru olur .. İki inatçı insanda bir arada olmuyor yani.
Sonuç 3yıllık ilişki dün itibariyle son buldu. Hayırlısı :)

Bneim eşim başak ben ikizlerim

yaaa ne biliyim dışardan bakan biri olarak iyi yönleri çoktur, genelde tercih edilip,evlenilebilcek erkekler arasındadır ama ilk zamanlar geçtikten sonra çok batmaya başlayabilir :)))

özellikle ve özellikle sabit fikirli oluşları,kendilerini değiştirmeyişleri,yeniliklere kapalı oluşları,basma kalıp yaşamaları (yaşaması diyim) beni fıtık etmektedir,ya ben evde tek başıma banyo yapamıyorum ayağım kayar düşer kafamı vururumda evde başka biri olmadığı için hemen müdahale etmez ölür,komaya girerim falan diye :D bu derecedir yani :D

herşeyin fazlası zarar bu burçta fazla takıntılı,pimpirikli arkadaş yaa :D

ha bide,yaz tatillerinde 60 yaş ve üzeri kamp düzeni şeklinde tatil yapıp,normal hayatta ise sabah 9,akşam 11 memur mantığı ile yaşamını sürdürür ve sürdürttürür :D

ahh ahh 4 senedir başak burcuna katlanıyorum yaa peygamber sabrı var bende =)) bi kendileri bilir herşeyi, onlara göre diğer insanlar cahildir =)) beğenmezler kimseyi

bende başak burcu erkeğini seviyorum kızlar.. henüz daha yeni yeni yaklaşmaya çalışıyorum ama ısrarla bana uzak duruyor.. ısrarla eleştiriyor... beni sevmiyor sanırım... onu bunalltığımı düşünüyorum artık.. msj atınca yanıt vermiyor..:((

bu konuya cevap yazdım mı hatırlamıyorum ama başaktan kaçın derım bu kadar detaycı mukemmelıyetcı eleştirici bi buç daha gormedım buyuuuuuuuuuuuk bır sabır gerektırıyor:45:

bu konuya cevap yazdım mı hatırlamıyorum ama başaktan kaçın derım bu kadar detaycı mukemmelıyetcı eleştirici bi buç daha gormedım buyuuuuuuuuuuuk bır sabır gerektırıyor:45:

uzak duruyor ısrarla benden... bende naptım falcıya gittim.. evlenceğin adam bu dedi.. adam benle konuşmuyor bile... :30:

uzak duruyor ısrarla benden... bende naptım falcıya gittim.. evlenceğin adam bu dedi.. adam benle konuşmuyor bile... :30:

canım aynen:)) banada falcı oyle dedı:1:
ama bılmıyorum yanı ınsanın kafası karısıyor
cok zor cokk.... ve cok mantığa dayalı bır adam
her lafa da bır cevabı var ve cok ılgısız
şımartılmayı sever ama şımartmaktan anlamaz bencıl
ıyyyyy sınırlerım bozuldu bak yıne:47:

canım aynen:)) banada falcı oyle dedı:1:
ama bılmıyorum yanı ınsanın kafası karısıyor
cok zor cokk.... ve cok mantığa dayalı bır adam
her lafa da bır cevabı var ve cok ılgısız
şımartılmayı sever ama şımartmaktan anlamaz bencıl
ıyyyyy sınırlerım bozuldu bak yıne:47:

sevdiğinin sağlığına çok önem verir diyor geçen hastayım dedim bana dua et dedim.. geçmiş olsun bile demedi :27::19:

Benim sevgilimde başak ama genel olarak temizliği dışında başka bir özelliğini taşımıyor Allahtan.Çok düşünceli saygılı ilgili uyumlu.

Back
X