- Konu Sahibi esmergirl356
bende başağım sevgilimde başak hatta yükselenlerimizde aynı birbirimize çok benziyoruz aynı zamanda anlaşıyoruzda sadece kavgalarımız biraz şiddetli oluyor :):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kesinlikle elestiriye kapali bir burc..ama kendisi durmadan elestiri yapar..kolay kolay hicbiseyi begendiremezsiniz ona..elestirinizin dozajini ayarlayamazsaniz yada şöyle söyliyimm biraz fazla kacirirsaniz küfürler yagdirabilir..pis basak
ev kuslari da bu burctan cikar..sinirliyken konusmaz susar susar susar...:95:
bir başak burcu kadını olarak sesleniyorum hiç belirrtiğiniz gbi çekilmez değilizdir aslında.sadece fazlasıyla öfre adete bağlıyız.içimizde fırtınalar kopar ama onu tutupta dışarda olur olmadık insanlara göstermeyiz bizde olacaksa bir kişi olur oda içimizi dışımızı herşeyimizi bilir öğrenir.ben dışardan bakıldıgında soğuk kendini beğenmiş ukala gibi görünürüm öyle diyenlerde benmle kaynaştıklarında nekadar sevecen içten sıcakkanlı ve iyi duygular beslediğimi bilir.tüm başaklarda böyledir.bir aslanla bir yayla birrrr ikizlerle anlaşamayız olurmu olur aşk varsa oda bir yere kadardır evlenince çünküüü farklı yerden bakarız hayata bakış açılarımız aynı olmadıgı için çekilmez derler..ama bir boğa kadını için bir oğlak bir yengeç bir balık kadını için öylemidir asla.bir başak onları dünyada mutlu edecek tek insandır hayata doyamazlar başak burçları bu burçlara inat bile edemez..çünkü yarım elmalar tamamlar birbirlerini...balık burcuda oğlakta boğa burcuda sevenim oldu hele boğa burcu erkeği allahım dedi ben buzamana kadar hiçbir kızla bukadar anlaşamıyordum nolur teklifimi kabul et etmesende arkadaş kalalım..oğlakta öyle.ama ben gittim naaaaptım aslan burcuyla evlendim.çünkü onunda yükseleni yengeç ve ben bayılırıımmmmminsanların isimlerini unutup burçlarını unutmyan BURÇKOLİK BENNNNN
![]()
Bir araştırmada boşanma oranı en yüksek burcun Başak olduğu ortaya çıkmış.
Bana kalırsa takıntılı bir burç , normal diye vasıflandırabileceğimiz insan eğlenceli olmadığından , nerde takıntılı nerde anormallik biz de ordayız..
başak bakire burçtur evlilik genelde onlara uzaktır..bu hovarda olduklarından değildir hayatlarında hep mükemmeli istedikleri içindir.ben başak burcuyum eşim aslan..beni kızdırdığında içimden sürekli pişmanlık lafları geçer..kolay kolay evliliğe adapte olamayız.ama en sadık burçlardan biridir.birkere deli gibi sevdimi asla ama asla bir başkkası aklından geçmez en azından başkaları gibi değillerdir kıymet bilin..bir koç,bir terazi,bir yay,balık gibi hem evlenip eğlencesinden vazgeçmeyen,siz çok mutluyken bu hallerinden kendileri türlü yalanlarla başka çiçeklerin kokularınada bakarlar..bir boğa bir başak kadar sadık eş bulamazsınız..bir eşinde istediği yegane şey bu değilmi![]()
bu konuya cevap yazdım mı hatırlamıyorum ama başaktan kaçın derım bu kadar detaycı mukemmelıyetcı eleştirici bi buç daha gormedım buyuuuuuuuuuuuk bır sabır gerektırıyor![]()
uzak duruyor ısrarla benden... bende naptım falcıya gittim.. evlenceğin adam bu dedi.. adam benle konuşmuyor bile...![]()
canım aynen:)) banada falcı oyle dedı
ama bılmıyorum yanı ınsanın kafası karısıyor
cok zor cokk.... ve cok mantığa dayalı bır adam
her lafa da bır cevabı var ve cok ılgısız
şımartılmayı sever ama şımartmaktan anlamaz bencıl
ıyyyyy sınırlerım bozuldu bak yıne![]()
sevdiğinin sağlığına çok önem verir diyor geçen hastayım dedim bana dua et dedim.. geçmiş olsun bile demedi![]()