başak ve izzet

mylovetuiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
821
6
46
İstanbul
Benim Hikayem adlı konumu okuyanlar bilir... Parmak ısırtacak kadar mükemmel bir aşk yaşıyordum... Ne zamana kadar mı?
Hemcinsimin bana olan ihanetine kadar tabii..
Başak; ayrı olduğumuz zamanlarda rüyama giren esmer uzun saçlı ve sevgilimin peşinde deli gibi dolaşan o kişilik (mi demeliyim bilmiyorum)
Sevgilim kurtar beni diyordu , Başak ise sana onu bırakmam diyordu...
Dün gördüm Başak ve İzzet'i hem de en son iki hafta önce herşeyin yoluna girdiğini görmeme rağmen... Sevincim yarıda kaldı...
İki güzel sözle Tuğbayı oyalayan İzzet sorunlarım var hayatım seni de üzmek istemedim diyen o adam gayet keyifli ve muhabbetliydi hatuncuğuyla...

Ve ben ona bi mesaj attım..Keşke atmasaydım ama attım ve dedim ki :
Bu beni ikinci kez öldürüşün...
Bu ikinci sırtımdan vuruşun...
3.sü olmayacak İzzet...
Ben en sevdiklerimin ölümüne bile alıştım, yokluğun önceki gibi acıtmayacak...
Yemin ederim bunun bir daha dönüşü olmayacak...

Sakınn! Bir daha yoluma çıkayım deme...

Bu defa Allah yarattı demem ben öldürürüm seni!

Ve cevap gelmedi... Ya tınlamıyor bu adam beni artık ya da mesaj çok ağır geldi ...her neyse önemi de yok artık..
Sadece paylaşmak istedim....

Eğer midesiz olsaydım benimdi...
Ama ben ne BAŞAK gibi onursuzum,ne İZZET gibi midesiz...

Son düzenleme:
evet cnm bencede gerçek yüzünü görmüşsün boşversene kapında yalvaracak olan o süründür acıma

Aman kapımda köpeğim bile olamaz şu saatten sonra... Boşversene canım! Adamdaki genişliğe bak ... Midem kaldırmaz mezhebim de o kadar geniş değil... Daha evlenmeden bu oluyorsa, düşünmek istemiyorum ya...
Birisi Allah belanı versin demiş olmalı , o da belasını o kızla buluyor Allah büyük...

hahaha ne güzel ya belasını buluyorrr bak benden demesi o çok yalvaracak =)

Ona ne şüphe canım... Tabii ki hayırlısı...

Rabbime sonsuz güvenim var.. Biliyorum o ne verirse en güzelini verir...

cnm "benim hikayem" adlı konunuda okudum gerçekten acayip enteresan bende erkek arkmdan ayrıldım aynen rüyamda yaşlı bi kadın bana o senin kaderin değil dedi kaderindeki kişinin ismi 4 harfli dedi çok etkisinde kaldım...

ya bu olaylar olan şeyler zaten insanın içine doğuyor ...Evet belki o benim kaderimdi gerçekten ... Ama seçimlerimizde irademizi kullanabiliriz ve benim seçimim asla o olmayacak... Hayatımın bi bölümünde vardı..Ancak sonuna kadar olamayacak...Bendeki günlerini de arayacak... Çok ilginç olaylar bunlar yani saçmalık diyenler falan çıkacak mutlaka ama herkesin kendi görüşü saygı duyuyorum

bnm rüyalarım pek çıkmaz aslında ama bu rüyadan çok etkilenmiştim sende aynı tip rüya görünce iice etkisinde kaldım ya ama ben ayrıldığım kişiyi istiorum oda bi gerçek ://

bnm rüyalarım pek çıkmaz aslında ama bu rüyadan çok etkilenmiştim sende aynı tip rüya görünce iice etkisinde kaldım ya ama ben ayrıldığım kişiyi istiorum oda bi gerçek ://

ayrılma sebebine bağlı bu... eğer aldatılmadıysan karşılıklı yanlış anlamalar olduysa bi şans verilebilir ama ben bir daha bu hatayı yapmayacağımı iyi biliyorum...

ayrılma sebebine bağlı bu... eğer aldatılmadıysan karşılıklı yanlış anlamalar olduysa bi şans verilebilir ama ben bir daha bu hatayı yapmayacağımı iyi biliyorum...

yok cnm aldatılma deil ilgisizlik günden güne soğuklaşan tawırlar kaç kere söledim hep bahanelere sığındı bende sabrettim sabrettikçe iice kötüye gitti bende bensiz kalsın dedim we ayrıldım 12 gn oldu

Kötü olmuş ..Ama ilgisinin de çekilmesinin nedeni vardır... Bahane diyorsun bak... Seven adam seni görmeden uyku uyuyamaz... Ben yaşadım gerçek sevenin nasıl davrandığını gördüm... Boşver canım hayırlısını iste..

İşte buna cidden üzüldüm!!!

Ahh canımm , inan bana sevinmem gerektiğini düşündürecek o kadar şey duyuyorum ki...Sanırım korunuyorum ...
Bazen sevmek yetmez... bir kadının kandırabileceği erkek benim erkeğim olamaz... Benim erkeğim bin çıplak kadının da arasına girse benim bi kadınım var diyip oradan çıkmalı...Eğer bizlerden bunu bekliyorlarsa kendileri de öyle olacak... En hayırlısını diliyorum Allah'tan kendim ve herkes için :*

45 dakika önce gelen bi mesaj :

i:
slm ,naber? rüyamda seni gördüm evleniyordun,hayırdır?

ben: a.s ... rüyayı gören sensin ne bileyim... hayır mıdır şer midir ? bi tarafların açıkta kaldı heralde ondan gördün... hoş artık ancakk rüyanda görürsün yaa ,neyyse ...

i: ne bu afra tafra şimdi noluyoruz yine tuğba!

ben: hangi yüzüne konuşacağımı,hangisine tüküreceğimi şaşırtıyosun... evlenirim evlenmem,severim sevmem ...Sanane ? Noluyoruz değil ayrıca..biliyorum ki biz diye birşey yok, olsa da bizden bi halt olmaz!

i: anladım sen hala geçen günün tribindesin ,iş arkadaşım o benim!!! kıskandığın kız bana abi diyor !!!

ben: annem de babama abi diyormuş gençliğinde... Bi daha bana msj atma , yoluma çıkarsan nolacağını biliyorsun zaten

i: bu iş burada bitmedi haberin olsun,canımı sıkıyorsun!!!!

benden ses çıkmaz ,5 dk sonra :

i: akşam nereden alayım seni ? :)

i: kızım hasta mısın sen cevap versene!

i: ben de gelir babandan alırım izni :))

i: offfffff ,senin şu inadına !!!

i: seni seviyorum

hakaret gibi olacak hayvanlara ama bu cidden bildiğimiz öküz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…