- Konu Sahibi mylovetuiz
-
çok ağır gelmiştir sinirinin geçmesini bekliyo muhtamelen ama kesin ayaklarına kapanır merak etme)
Yüzüme hasret bırakmazsam en adiyim...
Geleceğim heba olacakmış ,Allah'ın sevgili kuluymuşum ki geç olmadan gördüm...
evet cnm bencede gerçek yüzünü görmüşsün boşversene kapında yalvaracak olan o süründür acıma
Aman kapımda köpeğim bile olamaz şu saatten sonra... Boşversene canım! Adamdaki genişliğe bak ... Midem kaldırmaz mezhebim de o kadar geniş değil... Daha evlenmeden bu oluyorsa, düşünmek istemiyorum ya...
Birisi Allah belanı versin demiş olmalı , o da belasını o kızla buluyorAllah büyük...
hahaha ne güzel ya belasını buluyorrrbak benden demesi o çok yalvaracak =)
Son nefesini verirken adımı sayıklayacak dahi olsa bu iş bitmiştir...
hayırlısı cnm inş. Allah karşına çok daha iyilerini çıkarır
Ona ne şüphe canım... Tabii ki hayırlısı...
Rabbime sonsuz güvenim var.. Biliyorum o ne verirse en güzelini verir...
cnm "benim hikayem" adlı konunuda okudum gerçekten acayip enteresan bende erkek arkmdan ayrıldım aynen rüyamda yaşlı bi kadın bana o senin kaderin değil dedi kaderindeki kişinin ismi 4 harfli dedi çok etkisinde kaldım...
ya bu olaylar olan şeyler zaten insanın içine doğuyor ...Evet belki o benim kaderimdi gerçekten ... Ama seçimlerimizde irademizi kullanabiliriz ve benim seçimim asla o olmayacak... Hayatımın bi bölümünde vardı..Ancak sonuna kadar olamayacak...Bendeki günlerini de arayacak... Çok ilginç olaylar bunlar yani saçmalık diyenler falan çıkacak mutlaka ama herkesin kendi görüşü saygı duyuyorum
bnm rüyalarım pek çıkmaz aslında ama bu rüyadan çok etkilenmiştim sende aynı tip rüya görünce iice etkisinde kaldım ya ama ben ayrıldığım kişiyi istiorum oda bi gerçek ://
ayrılma sebebine bağlı bu... eğer aldatılmadıysan karşılıklı yanlış anlamalar olduysa bi şans verilebilir ama ben bir daha bu hatayı yapmayacağımı iyi biliyorum...
İşte buna cidden üzüldüm!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?