Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okuyunca çok şaşırdım gerçekten.ben de başağım ve eşim yengeç
aslına bakarsanız anlaşıyoruz.ben daha mantıklı yaklaşıyorum olaylara eşim daha duygusal çok alıngan. sağı solu belli olmuyor.bunun yanında bana ve oğlumuza çok düşkün.aşırı derecede evcimen. dışarıda hiç iş olmaz.işten eve evden işe kuzu gibidir ama gerçekten tembel olduğu konusunda ben de hemfikirim. bir iş yaptırmak için 40 kere söylemem gerekiyor![]()
Kendiniz basak esiniz veya erkek arkadasiniz yengec burcu olan varmi? Benim erkek arkadasim yengec burcu cok kiskanc biri, ve duygusal hareket ediyor, ben daha cok mantigimi ön planda tutarak hareket ederim, dolayisiyla tartismalar kacinilmaz oluyor...
ben başağım ve evet bende öyleyim hayatı boyunca en ufak şeyde güveni kırılıp bitirmeye karar verebilir başak çok uzun yalnızlığın burcu olduğu için yalnızlıktan korkmaz kaptırmaktan çok korkar ama aşka aşıktır ve güvenmek ister güvendiğinde ise karşıdakine mükemmel bir aşk yaşatır :)yengeç başak ii bi uyum dioLAr;kendim yengecim erk arkadaşım başak ve umarım herşey iyi gider yanLız başak burcu erkeği kendini kaptırmaktan korkuyormuş gibi bir izLenim verior bana buna katıLAnLAr var mı yoksa benimkinn mi huyu böLe![]()