• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak ve Yengeç Sizce Uyumlu mu ?

ben başak burcuyum eşim yengeç gerçekten duygusal ve kıskanç...ama genel olarak anlaşıyoruz.mutluyum seviyom ben kocamı ayrıca kıskanması hoşuma gitmiyo degil.:)

başakla yengecin muhteşem uyumu na dair örnekler çoktur

ben başak sevgilim yengeç :)))
Ben hayatımda bu kadar kıskanç bi adam görmedim.başta hoşuma gitti tabii salak ben.sesimi çıkarmadım.sonra tepeme çıkmaya çalıştı.Çok kavga ediyoruz.Ama işte bişey var bitiremiyoruz da.Ne olacak bilmiyorum.O son noktaya çok geldik ama dedim ya ayrı da kalamıyoruz.Zor bi ilişki benim için.Ama başak zoru sever bence.

ben başağım ve eşim yengeç 2mizde burcumuzun özelliklerini öyle çok taşıyoruz ki o çok duygusal hep sewilmeyi istiyo, hep ilgi gösterilmesini istiyo ben de tam tersi çok fazla hoşlanmıyorum bu durumdan ve en sinir olduğum huyu sağı solu hiç belli olmuo bi anda normalde kızmıcaa bişeye kızıp kızcaa şeye de tepki vermediği anlar oluo anlamak zor açıdan ama beni tamamladığını düşünüyorum çünkü benim gibi pimpirikli bişeyi ondan başkası çekemezdi:)

selam bende başağım eşimde yengeç 24 senelik evliyizeğer bizim gibi çok fazla birarada değilseniz bir şekilde yürüyor iyi sevgilidirler duygusaldırlar ama biraz aşırı, sorumluluk duyguları gelişmemiştir çocuk sevmezler rahatlarına ve özgürlüğüne düşgündürler ekonomik yönden evlerine bakarlar ama evin yada çocukların sorunlarıyla ilgilenmekten hoşlanmazlar azıcık sıkıştılarmı depresyona girerler eğer çocuk istemiyorsanız iyi bir hayat arkadaşı olabilirler tabbii ekonomik yöndende rahat bir yaşamları olması lazım ayrıcada buarada başağıda başka bir burç taşıyamaz

Son düzenleme:
okuyunca çok şaşırdım gerçekten.ben de başağım ve eşim yengeç
aslına bakarsanız anlaşıyoruz.ben daha mantıklı yaklaşıyorum olaylara eşim daha duygusal çok alıngan. sağı solu belli olmuyor.bunun yanında bana ve oğlumuza çok düşkün.aşırı derecede evcimen. dışarıda hiç iş olmaz.işten eve evden işe kuzu gibidir ama gerçekten tembel olduğu konusunda ben de hemfikirim. bir iş yaptırmak için 40 kere söylemem gerekiyor :(

ben başak sözlüm yengeç burcu.2004den bu yana çok kez ayrıldık ve yine döndük birbirimize.katılıyorum size bi şekilde tekrar geri dönüş oluyor.bitememe durumu söz konusu..kıskançlığına katılıyorum aşırı derecede kıskanç:) duygusallığı da tavan yapmış durumda..ama tembel değil aksine herşeyi çok iyi biliyor.mesela mutfak işlerinde ben onunla yarışa giremem hayatta:))) iş hayatında da atak biri.tek sorun benim sivri dilli olmamdan kaynaklanıyor.duygusal değilim olamıyorum da bitürlü kendimi ne kadar zorlasam da olmuyo.ki yükselenim de yengeç:)))ama başağın özelliklerini taşıyorum valla benle işi zor daha çok uğraşırız biz böyle:) ama bu da heyecan katıyo ya:)) hatta sanırsam bizimki alışkanlık oldu artık sanırım:(

okuyunca çok şaşırdım gerçekten.ben de başağım ve eşim yengeç
aslına bakarsanız anlaşıyoruz.ben daha mantıklı yaklaşıyorum olaylara eşim daha duygusal çok alıngan. sağı solu belli olmuyor.bunun yanında bana ve oğlumuza çok düşkün.aşırı derecede evcimen. dışarıda hiç iş olmaz.işten eve evden işe kuzu gibidir ama gerçekten tembel olduğu konusunda ben de hemfikirim. bir iş yaptırmak için 40 kere söylemem gerekiyor :(

işte tam brn vr kocam arasındaki ilişki...
başak ve yengeç uyumumuz bu şekilde...

uyumlu değil bence ben başağım eşim yengeç eyvahedigeldismileben hep mantıklı düşünürüm ama o tam tersi beb gezmeyi severken o evde olmak ister.bide anakuzularıdırki hiç çekilmezzzz.yasakkelime

evet son iki ayda iyice emin oldum anakuzusu olmasına:( annesine yakın olmak için evi bile annesine yakın almaya çalışıyo:(((( benim derdim de annesi değil bulunduğu semt:((( istemediğim yerde oturucam sonunda öyle görünüyo:(((

Kendiniz basak esiniz veya erkek arkadasiniz yengec burcu olan varmi? Benim erkek arkadasim yengec burcu cok kiskanc biri, ve duygusal hareket ediyor, ben daha cok mantigimi ön planda tutarak hareket ederim, dolayisiyla tartismalar kacinilmaz oluyor...

benim konuştuğum çocuk yengeç ve ben başağım.aynen de öyle.her şeyden,herkesten kızkanıyor beni.bi de bi yersiz gururları,onurları var.çözemiyorum bi türlü.:47:

ben başak sözlüm yengeç.. inanılmaz kıskanç elinden gelse beni alıp cebine koycak kimse görmesin kimse bakmasın diye :)) hoş benimde ondan farkım yok ama.. :)) başaklar çok pimpirikli oldukları için hemen kavga çıkarıyolar (ben gibi ) :)) ama yengeç erkeqi gerçekten seviyosa susmasını biliyo herzaman :) ufak tefek kıskançlıklar kavgalar hariç çok uyumluyuzdur gerek yanlızken gerek bi toplumun içindeyken.. Çok seviyorum onu yakında nişanımız olucak inşallah :)):64:

ben yengeçim eşim başak :) ben dağınık, rahat umursamazım eşim tam teri çok pimpirikli ve düzenli :)ama anlaşıp gidiyoruz çok şükür...

[SUB][/SUB]aaaahhh ahhh deştinizz yaramıı hatunlarr :(( bn basagım. hayatta asık oldugumu fark ettgm sewdgm tek erkegn yengec burcu oldugunu fark ettm. manyak bı uyum oluor bncee. ama basagın dengesızlıklerıı hassas yengecıı cok kırar uzerr..:(( wee yengeclerr her ZAMAN BASAGIN PESINDEN KOSARLAR.. cnku basak basına buyrk tabırı caızse anarsıst ruhluu asi yapıda bayanlardrr :)) we bu dişli oluşları yengeclerın cookk hosuna gıderr. yegecın buyuk askıı basagı da asık eder.. uzun wadedee dewam eder mi bılmıorm ama, o yengecle yasadıgım ask hayatımınn askı olarak kalıcakk :(

ben başağım eşim yengeç.
ve bir sözlük sitesindeki başlığı okuduguma istinaden şunu söyleyebilirim ki adamlar kesinlikle haklı, çoook uyumsuz bir çiftleşme!

Ben başak burcuyum sevgilim yengeç. Allahım yok böyle bişey iyi ki diyorum iyi kiii :)
Tam benim istediğim gibi bi adam olur mu ya :) Aşırı kıskanç şunu giyme bunu giyme o olmaz ondan belin açılır,
o eşofmanı beğenmedim o sana bir beden küçük duruyor, orda erkekler var bu tarafa geç :)) Ah ahhh aşkım ya nasılda kıskanıo :)
Vee çook romantik.. Romantik odunumm derim ben ona çünkü arada odunluğuda tutar. :)
Tek olumsuz sayılacak yönü anlamsız gururları ve alınganlığı. Ben baskasından bahsederim gider üstüne alınır..
Bu huyuda masum gösteriyo onu bana :) Mükemmel bir ilişki olur sevdiğinede çook sadıktır yalansızdır. :)

Ben başağım sevgilim yengeç. İkimizde burcumuzun özelliklerini fazlasıyla gösteriyoruz. Bazı sözlük sitelerinde okuduklarımla alakası yok ilişkimizin. Gayet uyuşuyoruz birbirimize 2 senedir. İnşallah böyle devam eder. :nazar: :31:

yengeç başak ii bi uyum dioLAr;kendim yengecim erk arkadaşım başak ve umarım herşey iyi gider yanLız başak burcu erkeği kendini kaptırmaktan korkuyormuş gibi bir izLenim verior bana buna katıLAnLAr var mı yoksa benimkinn mi huyu böLe:D
ben başağım ve evet bende öyleyim hayatı boyunca en ufak şeyde güveni kırılıp bitirmeye karar verebilir başak çok uzun yalnızlığın burcu olduğu için yalnızlıktan korkmaz kaptırmaktan çok korkar ama aşka aşıktır ve güvenmek ister güvendiğinde ise karşıdakine mükemmel bir aşk yaşatır :)

Back
X