• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başanicam ama

DuranHome

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
67
65
3
31
Ben 7 sene önce kaçarak evlendim 4 ay tanıdım ve sonunda evlendim eşim hep baskın karakter beni assgiliyor , her zaman o hakli ben haksızın ya bıktım artık ailesini tutuyor , yaptığım işi beğenmiyor ,en ufak tartışmada git diyor babamın evine de gidemiyorum çocuklarında var ne yapicam ne edicem sizlerle dertlesmek istedim..:KK12:

Kacarak evlenmeyin, sizi asagilayan adamdan cocuk yapmayin,sizi evden kovan adamla cocuklari bahane edip yasamaya devam etmeyin deyince kiziyorlar.

Hala napicam diye dusunuyor musunuz? Cocuklariniz buyuyunce nolacak,hadi simdi anlamiyorlar diye farzedelim (aslinda anliyorlar herseyi) buyuduklerinde onlara nasil hesap vereceksiniz?

Ya normalde benimde üzerime titrer ama en ufak bi hatada söylemediğini bırakmıyor yaa sevgisinide nefretini de anlamıyorum ki

Ben 7 sene önce kaçarak evlendim 4 ay tanıdım ve sonunda evlendim eşim hep baskın karakter beni assgiliyor , her zaman o hakli ben haksızın ya bıktım artık ailesini tutuyor , yaptığım işi beğenmiyor ,en ufak tartışmada git diyor babamın evine de gidemiyorum çocuklarında var ne yapicam ne edicem sizlerle dertlesmek istedim..:KK12:

çok az detay yazmışsın, kaç yaşındasın, öğrenim durumun ne, çalışıyor musun, kaynanayla mı oturuyorsun, çocukların kaç yaşında

Yaşım 25 evimiz var arabanız var 2 çocuk var , lise mezunuyumm

çok çok gençsin öncelikle sakın tekrar hamile kalma, eşinle önce konuşa konuşa uzlaşma yoluna git, bi iş bulup çalış derim, ailenle de ilişkini düzelt, baktın eşinle hala anlaşamıyorsunuz tatlı dille ailene durumunu anlat derim, yani merhamet sahibi kızını seven hiç bir baba kızını geri çevirmez çevirmemeli
kaçarak evlendin bi hata yaptın diye bu hayatının sonu olamaz yani, herkes hata yapabilir ama artık hayata karşı daha tecrubelisin

Anne baba rızası olmadan yapılan evlilikler gerçekten huzurlu olmuyor malesef. Derdiniz aceleniz ne ki sizin ailenize bile saygısı olmayan bi adamla evleniyorsunuz.
Ana baba kıymeti bilmeyen eş kıymeti bilir mi tabiki hayır. Çekemiyorsanız boşanın. Kimse zorla tutmuyordur sizi.

çok çok gençsin öncelikle sakın tekrar hamile kalma, eşinle önce konuşa konuşa uzlaşma yoluna git, bi iş bulup çalış derim, ailenle de ilişkini düzelt, baktın eşinle hala anlaşamıyorsunuz tatlı dille ailene durumunu anlat derim, yani merhamet sahibi kızını seven hiç bir baba kızını geri çevirmez çevirmemeli
kaçarak evlendin bi hata yaptın diye bu hayatının sonu olamaz yani, herkes hata yapabilir ama artık hayata karşı daha tecrubelisin
İLGİNİZ İCİN teşekkürler. İNSALLAH HERSEY GUZEL OLUR HAYATİMDA EV HUZURSUZLUGU COK KOTU BİRSEY ALLAH KİMSEYİ MUTSUZ Etmesin:(

Çalışamaz mısın?
Başı öne eğecek bişey yok boşanmada.
Aile arkanda durmayınca zordur elbette ama yine bir çare bulunur.Hiçbir şey yoksa kadın sığınma evleri var.
2 çocuğum var onları nasıl birakayim
Ayrilsam çocuklarımı vermezler bana ailem de kabul etmez belki çocuklarımı mevzu calsmam değil eşimin de aileminde durumu iyi söz konusu esinle aramiz iyi ama eşimin çevresi kotu arkadaşları rahat bırakmıyor şuraya gidelim buraya gidelim diyorlar gidiyor bende söylemiyorum doğal olarak ben seninle de ilgileniyorum geziyorumda diyor AC değilsin açıkta değilsin diyor . paralarim senin elinde diyor istediğini al, ye , iç ,diyor cocuklarimizada çok ilgili acaba benmi nankörlük yapıyorum.

Bence boşanma zaten. Ne yapacaksin iki çocukla. Sana bunu diyen ailen bosansan cocuklarini da kabul etmez. karsi tarafa biraksan uvey anne elinde mj buyuyecekler...İyi bir babaysa bu hatayi sen yapmissin iyi kotu seviyorsun da bunun cilesini çocuklarına cektirmeye hakkin yok. İlla bosanmak istiyorsan da once is edin cocuklarina bakacak maddi gucun olsun öyle... Herkese bosan demek iyi guzel de bir de hayatin gerçeği var. Kusura bakms ama bence senin durumunda birinin su an icin hakaret ediyor diye bosanma lüxü yok.

Bence boşanma zaten. Ne yapacaksin iki çocukla. Sana bunu diyen ailen bosansan cocuklarini da kabul etmez. karsi tarafa biraksan uvey anne elinde mj buyuyecekler...İyi bir babaysa bu hatayi sen yapmissin iyi kotu seviyorsun da bunun cilesini çocuklarına cektirmeye hakkin yok. İlla bosanmak istiyorsan da once is edin cocuklarina bakacak maddi gucun olsun öyle... Herkese bosan demek iyi guzel de bir de hayatin gerçeği var. Kusura bakms ama bence senin durumunda birinin su an icin hakaret ediyor diye bosanma lüxü yok.
Nasilda bana tercüman olmuşsun matmazel TESK.

Back
X