BAŞARABİLİR MİYİM? HADİ GÖRELİM💪

Cordelia90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
79
140
93
35
Herkese merhabalar,
Ben 35 yaşında 2 çocuk annesiyim. Genetiğim maalesef kilo almaya yatkın ve hayatım boyunca hep bunun mücadelesini verdim. Sürekli al-diyet yap ver- tekrar al-tekrar diyet şeklinde ilerliyorum... Şimdi ise hayatımın en yüksek kilolu tepe noktasındayım maalesef. 160 boyunda ve 90 kiloyum. 10 aylık bebeğim var ve emziriyorum. Çok sert diyetler yapamam. Ayrıca çalışıyorum, bebekten dolayı gece uyku düzenim yok ve hep yorgun hissedip spor da yapmıyorum. Mide ameliyatı da düşündüm fakat şu an emzirme aşamasında onu da yapamam.

Artık gençliğimin sonuna yaklaştığımı hissettiğim bu zamanlarda biraz gençliğimi yaşamak istiyorum. Kendimle bir yarışa girip sert bir düşüş olmasa da istikrarlı bir kilo kaybı yaşamak istiyorum.

Bugün benim için bir milat olsun ve artık yeni bir ben doğsun diye bu günlüğü oluşturuyorum. Gün be gün girip kilomu tartıp paylaşacağım. Umarım kendime yenilmem

Herkese önerdiğim sistemi öneriyorum 2 gün boyunca kalori kıs mesela 2 gün sabahları ekmek yeme akşam kabak ya da tavuklu salata ye. Bu 2 gün sıkı tut diğer günler abur cubur yeme. Proteinini al d vitamini demir bunları da al

Evet, 3 öğün yiyemiyorum maalesef. Sabah ve akşam da sizin dediğiniz gibi yapmaya gayret edeceğim. Sağlıklı ve sütümü azaltmayacak şekilde beslenmek birincil hedefim

Evet, 3 öğün yiyemiyorum maalesef. Sabah ve akşam da sizin dediğiniz gibi yapmaya gayret edeceğim. Sağlıklı ve sütümü azaltmayacak şekilde beslenmek birincil hedefim
Kaç aylık? 1800 altına düşmeyin önceden öğün hazırlayın mutlaka

Daha küçükmüş gerçekten 1800 2000 altına inmeyin ama anne sütü bu. Siz kendinize mineral vitamin takviyesi kullanın mutlaka önceden öğün hazırlığı yapın
ŞU an eşim de yok yanımda tek olduğum için de yetişiyorum desem yalan olur 2 çocuğa. işten gelip evde ne varsa apar topar bir şeyler hazırlıyorum. Bu da beni sağlıksız beslenmeye itti. En azından motivasyon olur, ödev gibi olur diye günlük açtım. Kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum artık. Bunu başarmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…