Başarabilir miyim?

bence çocuğu ücretsiz yapmalılar.
şartlar bana hiç iyi gelmedi. 1,5 yaş ufak , bekleyebilirsiniz. ruh halinizi anlıyorum ilk mesajı okudum. sakin olun , bebeğinizin tadını çıkartın, kendinizi çok yıpratıyorsunuz. maddi sıkıntı yok ise lütfen biraz daha sabırlı olun.

Haklısınız, zaten çok şükür paraya da ihtiyacım yok. Ama insan psikolojik olarak kötü hissediyor. İki lisans mezunu olup bu ücrete çalışmak insanı üzüyor cidden ama malesef ki ülkenin durumu bu😞
Bence kabul edin. Ücret az görünse de sonuçta hem iş deneyiminiz olacak hem de çocuğunuz yanınızda olacak. Evden çıkmak da iyi gelir.

şartlar bana hiç iyi gelmedi. 1,5 yaş ufak , bekleyebilirsiniz. ruh halinizi anlıyorum ilk mesajı okudum. sakin olun , bebeğinizin tadını çıkartın, kendinizi çok yıpratıyorsunuz. maddi sıkıntı yok ise lütfen biraz daha sabırlı olun.
Evet, çok şükür maddi bir sıkıntım yok öyle bir ihtiyacım da yok. Dediğiniz gibi kendimi manevi olarak yıpratıyorum. Nitelikli olup evde oturmak cidden üzüyor

Çocuğu ücretsiz yaparlarsa okey mi sizce?

Çocuğu ücretsiz yaparlarsa okey mi sizce?
çocuk yanınızda olacak,o da eğitim alacak sosyalleşecek. sizin içiniz rahat olacak. bakıcıya veya bir kuruma ek ücret ödemeyeceksiniz. deneyim kazanacaksınız ki illa ki bir dönem kazanacaksınız. yaşınızdan veya deneyimsizliğinizden korkmayın. kızım 27 aylıktan itibaren kreşe başladı, kreşlerde öğrenci ve veli ile iletişimizin iyi ise , geri dönüşler iyi ise inanın deneyimsizliğin bir etkisi yok. elbette acemiliğinizin çıkacağı bir dönem olacaktır ama olgunluğunuzun ve anne olmanızın da avantajları olacaktır .

Evet, çok şükür maddi bir sıkıntım yok öyle bir ihtiyacım da yok. Dediğiniz gibi kendimi manevi olarak yıpratıyorum. Nitelikli olup evde oturmak cidden üzüyor
ben çalışan anne seviyorum, hem anne hem çocuk için ama şu an kendizi yıpratmanın manası yok. bi yerden elbette başlayın ama kendinizi üzmeyin 🥰

Merhaba, konumun üzerinden 1 seneden fazla zaman geçmiş ve ben hala çalışmıyorum. Kızım 1.5 yaşına geldi. Bugün bir iş görüşmesine gittim. Butik bir anaokulu. Benim sınıfımda da 2.5 yaşlarında 3 çocuk olacak. Kızımı da yanımda kabul ettiler. Bir otobüsle gidip geleceğim. Sabah 9 akşam 5 çalışacağım. Asgari ücret teklif ettiler ama kızım için de 7 bin lira ücret talep ettiler. Yani aylığım 15 bin lira olacak. İkinci üniversite olarak çocuk gelişimi lisans bölümünü uzaktan bitirdiğim için de iş tecrübem yok. Bu yüzden 24 ağustosta 1 haftalık bir deneme süreci olacak. Sizce şartlar nasıl? Düşüncelerinizi belirtirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.
Kabul edin. Tecrübe kazanırsınız, çocuk biraz daha büyüyünce de daha iyi bir yere geçersiniz. Bunu para kazanma amacıyla değil de sosyalleşme amacıyla yapıyormuş gibi düşünün.

Haklısınız, zaten çok şükür paraya da ihtiyacım yok. Ama insan psikolojik olarak kötü hissediyor. İki lisans mezunu olup bu ücrete çalışmak insanı üzüyor cidden ama malesef ki ülkenin durumu bu😞
Evet ülke kötü durumda ve psikolojimizi mahvediyor. Ama şöyle düşünün; ikinci üniyi açıktan okuduysanız ve tecrübesiz olarak sizi işe alıyorlarsa maaşını düşünmeyin ilk etapta. Çünkü bildiğiniz gibi çoğu yer deneyimsiz yeni mezunu adamdan saymıyor. Siz çocuğunuzla gidebileceğiniz bir iş bulmuşsunuz. Bu benim için şükür sebebi olurdu. Ayrıca daha yüksek de alsanız çocuğu kreşe ya da bakıcıya bıraksanız aynı hesaba gelir elinizdeki para zaten. Deneyim kazanıyorum diye düşünün. Şu an gel asgarinin altına fizik tedavi merkezinde çalış deseler koşa koşa giderim ben. Markette 30 alacağıma kendi işimde 15 almayı bile tercih ederim tecrübe kazanana kadar en azından. Ülke bu hâle getirdi beni.

Back
X