Bir pazartesi gelsin,o zaman konusuruz bu konuyuyok mesela şöyle, şimdi 61.6 çıktım ya, eger onun 100 gr altında bile çıkmazsam bırakcam.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir pazartesi gelsin,o zaman konusuruz bu konuyuyok mesela şöyle, şimdi 61.6 çıktım ya, eger onun 100 gr altında bile çıkmazsam bırakcam.
Oglen ogunu yuzunden acsin,bak ben bugun bir kase yesil mercimek ve yarim kase yogurt yedim,kahvaltimiz ayni sayilir,sut yerine cay,biber yerine domates yemistim.birazdan da az sutle kahve icerim.leblebi,cubuk kraker falan alabilirsen acligini bastirirsin.ben de kahvemi yapayim,ara ogun de aradan ciksinyaz biz de bi görelim bakalım. ben de yazayım:
sabah
1 buçuk dilim tam tahıllı ekmek
2 küçük kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin
1 yumurta
2 yeşil biber
bir tatlı kağışı bal
bir bardak süt
ara
bir bardak ayran
( yarım saat sonra) bir şeftali
öğlen
bir kase sütle yapılmış nestle nesfit
şimdilik böyle. hiç de rejim gibi görünmüyo ama ben baya bi açım yahiç doyurucu değil bunlar
Hosgeldin canim,tabiki katilabilirsin.moral bozmadan saglikli bir sekilde verecegiz fazla kilolarimizi.biraz dikkat edersen 2_3 ayda cook rahat ulasisin hedefine.
Bugun,100gr daha gitti
57,7kgyim.
yaz biz de bi görelim bakalım. ben de yazayım:
sabah
1 buçuk dilim tam tahıllı ekmek
2 küçük kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin
1 yumurta
2 yeşil biber
bir tatlı kağışı bal
bir bardak süt
ara
bir bardak ayran
( yarım saat sonra) bir şeftali
öğlen
bir kase sütle yapılmış nestle nesfit
şimdilik böyle. hiç de rejim gibi görünmüyo ama ben baya bi açım yahiç doyurucu değil bunlar
Bir pazartesi gelsin,o zaman konusuruz bu konuyu![]()
Oglen ogunu yuzunden acsin,bak ben bugun bir kase yesil mercimek ve yarim kase yogurt yedim,kahvaltimiz ayni sayilir,sut yerine cay,biber yerine domates yemistim.birazdan da az sutle kahve icerim.leblebi,cubuk kraker falan alabilirsen acligini bastirirsin.ben de kahvemi yapayim,ara ogun de aradan ciksin![]()
Ooo ne güzel ya hedefin 50 mi? Fazla kilon yokmuş ki seninspor yapıyor musunuz kızlarrr
Öğlen yemeğini yersen acıkmazsın yani çorba salata sebze yemeği ya da balık böyle doyurucu beslenmen gerekiyor yoksa aç kalırsın ve yemek gördüğünde gözün döner ve yemeklere saldırırsın![]()
Kahvaltım:
1 dilim kepekli ekmek
Domates salatalık
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Ara :
3 tane erik
Öğle:
1 tabak tavuk çorbası
1 tabak taze fasülye suyunu bırakıyorum sadece fasülye yedim
1 kepçe bulgur pilavı aldım Bir de yanında cacık yedimayy böyle bakınca ne çok yemişim öğle yemeğinde.
Akşam eve gidince yoğurt yiyeyim o zaman
Ben çalışıyorum mesaimin bitmesine 20 dk kaldı 21 yaşındayım. Samsunda oturuyorum.
peki
haklısın, öğlen yemeği yemek gibi değilevden yemek taşımak zor geliyo, bu tarz şeylerle geçiştireyim diyorum. rejim yapmak kesinlikle külfetli bişey
ben hiç yapmıyorum ya
evet aynen öyle oluyo
anammçok gibi sanki
ayy hiç rejim yapıyo gibi değiliz ama aç da kalıyoruz ne biçim şey bu anlamadım :)))
sen daha çok çıtırıkmışsınben unumu eledim eleğimi astım sayılır
![]()
Aslinda en ideali ayda iki kg de ,biraz gaz ve moral olsun dedimHoşbulduk tatlım inşallahhh 2-3 ay olmaz belki de en fazla 5 ay veriyorum kendime,. bi 10 kilo ne ki isteyince hemen verilir. :)))
Adın ne canım senin kilon kaç
Evet canim hedefim 50kg,basarabilirsem 48kg.boyum 1,58cm ancak bu kg de iyi hissediyorum kendimi.spor olarak firsat bulursam,leslie ve hulalOp ,ayrica hergun bir saat hafif tempoda yuruyus yapiyorum .Ooo ne güzel ya hedefin 50 mi? Fazla kilon yokmuş ki seninspor yapıyor musunuz kızlarrr
Oglen birazcik fazlami olmus sankiKahvaltım:
1 dilim kepekli ekmek
Domates salatalık
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Ara :
3 tane erik
Öğle:
1 tabak tavuk çorbası
1 tabak taze fasülye suyunu bırakıyorum sadece fasülye yedim
1 kepçe bulgur pilavı aldım Bir de yanında cacık yedimayy böyle bakınca ne çok yemişim öğle yemeğinde.
Akşam eve gidince yoğurt yiyeyim o zaman
Biraz fazlami siktin kendini diyet teyim diye.bence motivasyonunu hiiiic dusurme canmim.sadece proteinli besinleri tercih edip ,ackalmamaya dikkat et,gerisi gelecek emin olpeki
haklısın, öğlen yemeği yemek gibi değilevden yemek taşımak zor geliyo, bu tarz şeylerle geçiştireyim diyorum. rejim yapmak kesinlikle külfetli bişey
ben hiç yapmıyorum ya
evet aynen öyle oluyo
anammçok gibi sanki
ayy hiç rejim yapıyo gibi değiliz ama aç da kalıyoruz ne biçim şey bu anlamadım :)))
Beeeennn yasliyimmm .…yas 40 canim.ev hanimiyim.sizler kaç yaşındasınız, çalışıyo musunuz öğrenci misiniz![]()
Dur bakalim en guzel donemlerdesin sende.sen daha çok çıtırıkmışsınben unumu eledim eleğimi astım sayılır
![]()
Bir saat yuruyus ve yirmi dk hulalop yapildi.
Saat 18 de aksam yemegi yenildi.birer kase yogurt ve yesil mercimek.ekstra salata vs yemedim.midemi biraz kucultmem lazim,simdi de su iciyorum.bugun 2 lt icmeye gayret edicem kizlar.![]()
31Çıtırık hehesen kaç yaşındasın ki ?
Tesekkurler canim,aslinda yemek,egzersiz ve su ayrilmaz uclu de,ben de suyu cok icemiyorum,cay kahve derken su icmem gerekenden az oluyor.aksam dengelemissin sende super.birde spor ,daha ne olsunOy maşallah çok güzel. Sporunu da yapmışsın . Ben günde 2 lt'ye kadar su içiyordum eskiden. Şimdi pek içemiyorum. 1 lt belki içmişimdir. akşam yemeği olarak yoğurt yedim öğlen fazlaya kaçmıştım. Şimdi spor yapmaya gidiyorum ..
Eveettt yarım saat leslie walk ile yürüyüş yaptım geldimm nasıl gidiyor diyetiniz![]()
Cok tesekkur ederim canim ,bazen ahhh genclik diyorum,bazende aynen soylediklerinle avutuyorum kendimi@La_vinya aa çok şaşırdım, ben seni benden de küçüksündür diye düşünüyodumenerjin çok genç:)) ayrıca yaşın da genç, ne varmış 40 yaşta
kadınların altın çağı
![]()
Aksam gayet guzel bence canim,dondurma,oyle magnum falan degilse sorun olmaz sanki,bol su icmeye calis.afiyet olsunben akşam iki kaşık makarna iki kaşık taze fasülye ve bir kase cacık yedim.
ama kötü bişey yaptım. dayanamadım ve demin bir dondurma yedim![]()