Basaracagim

yaz biz de bi görelim bakalım. ben de yazayım:

sabah
1 buçuk dilim tam tahıllı ekmek
2 küçük kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin
1 yumurta
2 yeşil biber
bir tatlı kağışı bal
bir bardak süt

ara
bir bardak ayran
( yarım saat sonra) bir şeftali

öğlen
bir kase sütle yapılmış nestle nesfit

şimdilik böyle. hiç de rejim gibi görünmüyo ama ben baya bi açım ya :KK43: hiç doyurucu değil bunlar
Oglen ogunu yuzunden acsin,bak ben bugun bir kase yesil mercimek ve yarim kase yogurt yedim,kahvaltimiz ayni sayilir,sut yerine cay,biber yerine domates yemistim.birazdan da az sutle kahve icerim.leblebi,cubuk kraker falan alabilirsen acligini bastirirsin.ben de kahvemi yapayim,ara ogun de aradan ciksin:rolleyes::KK50:

Hosgeldin canim,tabiki katilabilirsin.moral bozmadan saglikli bir sekilde verecegiz fazla kilolarimizi.biraz dikkat edersen 2_3 ayda cook rahat ulasisin hedefine.

Hoşbulduk tatlım inşallahhh 2-3 ay olmaz belki de en fazla 5 ay veriyorum kendime,. bi 10 kilo ne ki isteyince hemen verilir. :)))
Adın ne canım senin kilon kaç

yaz biz de bi görelim bakalım. ben de yazayım:

sabah
1 buçuk dilim tam tahıllı ekmek
2 küçük kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin
1 yumurta
2 yeşil biber
bir tatlı kağışı bal
bir bardak süt

ara
bir bardak ayran
( yarım saat sonra) bir şeftali

öğlen
bir kase sütle yapılmış nestle nesfit

şimdilik böyle. hiç de rejim gibi görünmüyo ama ben baya bi açım ya :KK43: hiç doyurucu değil bunlar

Öğlen yemeğini yersen acıkmazsın yani çorba salata sebze yemeği ya da balık böyle doyurucu beslenmen gerekiyor yoksa aç kalırsın ve yemek gördüğünde gözün döner ve yemeklere saldırırsın :KK43:

Kahvaltım:
1 dilim kepekli ekmek
Domates salatalık
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk peynir

Ara :
3 tane erik

Öğle:
1 tabak tavuk çorbası
1 tabak taze fasülye suyunu bırakıyorum sadece fasülye yedim
1 kepçe bulgur pilavı aldım Bir de yanında cacık yedim :olamaz: ayy böyle bakınca ne çok yemişim öğle yemeğinde. :confused: Akşam eve gidince yoğurt yiyeyim o zaman

Bir pazartesi gelsin,o zaman konusuruz bu konuyu:KK33::KK68:

peki :KK60:
Oglen ogunu yuzunden acsin,bak ben bugun bir kase yesil mercimek ve yarim kase yogurt yedim,kahvaltimiz ayni sayilir,sut yerine cay,biber yerine domates yemistim.birazdan da az sutle kahve icerim.leblebi,cubuk kraker falan alabilirsen acligini bastirirsin.ben de kahvemi yapayim,ara ogun de aradan ciksin:rolleyes::KK50:

haklısın, öğlen yemeği yemek gibi değil :( evden yemek taşımak zor geliyo, bu tarz şeylerle geçiştireyim diyorum. rejim yapmak kesinlikle külfetli bişey:kahve:

Ooo ne güzel ya hedefin 50 mi? Fazla kilon yokmuş ki senin :KK16: spor yapıyor musunuz kızlarrr

ben hiç yapmıyorum ya :(
Öğlen yemeğini yersen acıkmazsın yani çorba salata sebze yemeği ya da balık böyle doyurucu beslenmen gerekiyor yoksa aç kalırsın ve yemek gördüğünde gözün döner ve yemeklere saldırırsın :KK43:

evet aynen öyle oluyo:(

Kahvaltım:
1 dilim kepekli ekmek
Domates salatalık
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk peynir

Ara :
3 tane erik

Öğle:
1 tabak tavuk çorbası
1 kepçe bulgur pilavı aldım Bir de yanında cacık yedim :olamaz: ayy böyle bakınca ne çok yemişim öğle yemeğinde. :confused: Akşam eve gidince yoğurt yiyeyim o zaman

anamm:KK57: çok gibi sanki:KK48::KK48::KK48: ayy hiç rejim yapıyo gibi değiliz ama aç da kalıyoruz ne biçim şey bu anlamadım :)))

haklısın, öğlen yemeği yemek gibi değil :KK43: evden yemek taşımak zor geliyo, bu tarz şeylerle geçiştireyim diyorum. rejim yapmak kesinlikle külfetli bişey:kahve:

ben hiç yapmıyorum ya :KK43:

evet aynen öyle oluyo:KK43:

anamm:KK57: çok gibi sanki:KK48::KK48::KK48: ayy hiç rejim yapıyo gibi değiliz ama aç da kalıyoruz ne biçim şey bu anlamadım :)))

Evet çok oldu bence de akşam yemeği yemeyeceğim . Spor da yapacağım :))

Hoşbulduk tatlım inşallahhh 2-3 ay olmaz belki de en fazla 5 ay veriyorum kendime,. bi 10 kilo ne ki isteyince hemen verilir. :)))
Adın ne canım senin kilon kaç
Aslinda en ideali ayda iki kg de ,biraz gaz ve moral olsun dedim:KK71::KK23:

Ooo ne güzel ya hedefin 50 mi? Fazla kilon yokmuş ki senin :KK16: spor yapıyor musunuz kızlarrr
Evet canim hedefim 50kg,basarabilirsem 48kg.boyum 1,58cm ancak bu kg de iyi hissediyorum kendimi.spor olarak firsat bulursam,leslie ve hulalOp ,ayrica hergun bir saat hafif tempoda yuruyus yapiyorum .
Kahvaltım:
1 dilim kepekli ekmek
Domates salatalık
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk peynir

Ara :
3 tane erik

Öğle:
1 tabak tavuk çorbası
Oglen birazcik fazlami olmus sanki:KK31:

:KK68:

haklısın, öğlen yemeği yemek gibi değil :KK43: evden yemek taşımak zor geliyo, bu tarz şeylerle geçiştireyim diyorum. rejim yapmak kesinlikle külfetli bişey:kahve:

ben hiç yapmıyorum ya :KK43:

evet aynen öyle oluyo:KK43:

Biraz fazlami siktin kendini diyet teyim diye.bence motivasyonunu hiiiic dusurme canmim.sadece proteinli besinleri tercih edip ,ackalmamaya dikkat et,gerisi gelecek emin ol:KK68:

sizler kaç yaşındasınız, çalışıyo musunuz öğrenci misiniz:KK69:
Beeeennn yasliyimmm .…yas 40 canim.ev hanimiyim.
sen daha çok çıtırıkmışsın:KK16: ben unumu eledim eleğimi astım sayılır:kahve::KK48:
Dur bakalim en guzel donemlerdesin sende.:KK73:oyyyyy yirmili yaslar,cooookkk eskide kaldilar:KK33:

Bir saat yuruyus ve yirmi dk hulalop yapildi.
Saat 18 de aksam yemegi yenildi.birer kase yogurt ve yesil mercimek.ekstra salata vs yemedim.midemi biraz kucultmem lazim,simdi de su iciyorum.bugun 2 lt icmeye gayret edicem kizlar.:KK28::KK68:

Bir saat yuruyus ve yirmi dk hulalop yapildi.
Saat 18 de aksam yemegi yenildi.birer kase yogurt ve yesil mercimek.ekstra salata vs yemedim.midemi biraz kucultmem lazim,simdi de su iciyorum.bugun 2 lt icmeye gayret edicem kizlar.:KK28::KK68:

Oy maşallah çok güzel. Sporunu da yapmışsın . Ben günde 2 lt'ye kadar su içiyordum eskiden. Şimdi pek içemiyorum. 1 lt belki içmişimdir. akşam yemeği olarak yoğurt yedim öğlen fazlaya kaçmıştım. Şimdi spor yapmaya gidiyorum ..

ben akşam iki kaşık makarna iki kaşık taze fasülye ve bir kase cacık yedim.

ama kötü bişey yaptım. dayanamadım ve demin bir dondurma yedim:bicak:

Oy maşallah çok güzel. Sporunu da yapmışsın . Ben günde 2 lt'ye kadar su içiyordum eskiden. Şimdi pek içemiyorum. 1 lt belki içmişimdir. akşam yemeği olarak yoğurt yedim öğlen fazlaya kaçmıştım. Şimdi spor yapmaya gidiyorum ..
Tesekkurler canim,aslinda yemek,egzersiz ve su ayrilmaz uclu de,ben de suyu cok icemiyorum,cay kahve derken su icmem gerekenden az oluyor.aksam dengelemissin sende super.birde spor ,daha ne olsun:KK9::KK68:

Eveettt yarım saat leslie walk ile yürüyüş yaptım geldimm nasıl gidiyor diyetiniz :-)
:nazar::spor::KK9:
Bugun de iyi gecti .yalniz ben bir kaseye yakin leblebi,kuru uzum ve cekirdek yedim:KK34:

@La_vinya aa çok şaşırdım, ben seni benden de küçüksündür diye düşünüyodum:olamaz: enerjin çok genç:)) ayrıca yaşın da genç, ne varmış 40 yaşta:63: kadınların altın çağı:KK200:
Cok tesekkur ederim canim ,bazen ahhh genclik diyorum,bazende aynen soylediklerinle avutuyorum kendimi:KK70::KK68:
ben akşam iki kaşık makarna iki kaşık taze fasülye ve bir kase cacık yedim.

ama kötü bişey yaptım. dayanamadım ve demin bir dondurma yedim:bicak:
Aksam gayet guzel bence canim,dondurma,oyle magnum falan degilse sorun olmaz sanki,bol su icmeye calis.afiyet olsun:KK68:

Back
X