Basaracagim

Kizlar su iki gunu bir atlatsak ,sanki daha bir rahatlayacagim ben,alirken hiccc farketmiyorsun bile bazen kilocuklari,sonra da ugras dur:KK34::KK6::rolleyes:

Kizlar su iki gunu bir atlatsak ,sanki daha bir rahatlayacagim ben,alirken hiccc farketmiyorsun bile bazen kilocuklari,sonra da ugras dur:KK34::KK6::rolleyes:
benim de bugün türlü türlü zımbırtısal şeyler yiyesim var :D sıkıldım sanki rejimden. zaten hayatımda beni mutlu edecek bişey yoktu yiyecekten başka, onlar da çıkınca hayatın anlamı kalmadı:KK61:

benim de bugün türlü türlü zımbırtısal şeyler yiyesim var :KK70: sıkıldım sanki rejimden. zaten hayatımda beni mutlu edecek bişey yoktu yiyecekten başka, onlar da çıkınca hayatın anlamı kalmadı:KK61:
Sorma dun ben oyleydim,ama atlattim neyse ki,bir de pazartesiden bu yana oglenleri yemegimi yiyiyorum ve daha iyi hissediyorum sanki,tatli istegini de iki hurma yiyerek basririyorum.
Bol bol su ic ve tatli yemek istiyorsan,tarcinli bir seyler yiyebilirsin iyi gelir:KK68:

Sorma dun ben oyleydim,ama atlattim neyse ki,bir de pazartesiden bu yana oglenleri yemegimi yiyiyorum ve daha iyi hissediyorum sanki,tatli istegini de iki hurma yiyerek basririyorum.
Bol bol su ic ve tatli yemek istiyorsan,tarcinli bir seyler yiyebilirsin iyi gelir:KK68:

ne bileyim ya tadım yok hiç :( bu aslında duygusal sebeplerden biraz da. kendimi çok yalnız sevgisiz hisssediyorum. dönem dönem oluyor böyle:KK61:

ne bileyim ya tadım yok hiç :KK43: bu aslında duygusal sebeplerden biraz da. kendimi çok yalnız sevgisiz hisssediyorum. dönem dönem oluyor böyle:KK61:

Seni çok iyi anlıyorum canım bende mutsuzken içimden bir şey yapmak gelmiyor yemek yemek istiyorum hele bir de sinirlenince gözüm dönüyor. İnşallah atlatacaksın bu günleri canım hep iyi düşün daha gençsin ya niye böyle negatifleştin

Tatlı krizine tarçınlı süt iyi geliyor diye tarçınlı süt içmiştim ama bana hiç iyi gelmedi aksine çikolatalı pastaya saldırmıştım. Ya da buzdolabını sürekli açıp içinde durduğunu görünce gözüm dönmüşte olabilir. İnsan kendini frenleyemiyor bazen :KK43:(

Bugünki diyet (? Hiç diyet gibi durmuyor) listem:
Sabah kahvaltımı yaptım bol domates salatalık 3 zeytin biraz beyaz peynir 2 dilim kepek ekmeği , öğlene yakın kaymaklı dondurma yedim (kaç kalori acaba?) öğle yemeğinde patlıcanlı türlü yemeği yanında cacık ve akşam kısır yedim.

Veee 3 saat boyunca yürüdüm yürüdümm yürüdğm. Şu alışveriş işi beni bitirdii. Evde de spor yapacağım. Bir gün leslie walk bir gün jillian michaels yapıyorum.

ne bileyim ya tadım yok hiç :KK43: bu aslında duygusal sebeplerden biraz da. kendimi çok yalnız sevgisiz hisssediyorum. dönem dönem oluyor böyle:KK61:
Boyle duygu inis cikislari hepimiz yasiyoruz,onemli olan morali yuksek tutup toparlanmak bir an once.:KK51::KK68:

Tatlı krizine tarçınlı süt iyi geliyor diye tarçınlı süt içmiştim ama bana hiç iyi gelmedi aksine çikolatalı pastaya saldırmıştım. Ya da buzdolabını sürekli açıp içinde durduğunu görünce gözüm dönmüşte olabilir. İnsan kendini frenleyemiyor bazen :KK43:(

Bugünki diyet (? Hiç diyet gibi durmuyor) listem:
Sabah kahvaltımı yaptım bol domates salatalık 3 zeytin biraz beyaz peynir 2 dilim kepek ekmeği , öğlene yakın kaymaklı dondurma yedim (kaç kalori acaba?) öğle yemeğinde patlıcanlı türlü yemeği yanında cacık ve akşam kısır yedim.

Veee 3 saat boyunca yürüdüm yürüdümm yürüdğm. Şu alışveriş işi beni bitirdii. Evde de spor yapacağım. Bir gün leslie walk bir gün jillian michaels yapıyorum.
ben de yogurtla tarcin yiyiyorum arada ama dedigin gibi o etkisini goremiyorum.ama cayini siddetle tavsiye ederim.az tarcin,bir kac karanfil,birkac damla
limon ve azicik bal,:KK50::KK9:,cok gezmissin bugun ,bir de spor,kisir ve dondurmayi,eritmissindir bence:KK6:

Günaydın arkadaşlar ben pazartesiyi bekleyemedim bu sabah tartıldım veee

image.webp

Eksilerdeyimmm 65-66 civarı gidip geliyordum sonunda 64'ü gördüm ya nasıl sevindim nasıl mutlu oldum bu gazla hemen basen eritme hareketlerine başladım :halay::spor:

Şurda link bırakayım size
http://www.diyetvakti.net/basen-ve-baldir-eritme-egzersizleri-resimli.html

3 hafta boyunca yapmaya çalışacağım inşallah bir faydasını görürüm. Malum basen bölgem çok yağlı kalçam çok geniş pantolon giymeye utanıyorum yaa

Günaydın arkadaşlar ben pazartesiyi bekleyemedim bu sabah tartıldım veee

Eki Görüntüle 1842607

Eksilerdeyimmm 65-66 civarı gidip geliyordum sonunda 64'ü gördüm ya nasıl sevindim nasıl mutlu oldum bu gazla hemen basen eritme hareketlerine başladım :halay::spor:

Şurda link bırakayım size
http://www.diyetvakti.net/basen-ve-baldir-eritme-egzersizleri-resimli.html

3 hafta boyunca yapmaya çalışacağım inşallah bir faydasını görürüm. Malum basen bölgem çok yağlı kalçam çok geniş pantolon giymeye utanıyorum yaa
Supersin canim,tebrikler,aynen devam:KK9::KK36::spor::KK6::rolleyes:

Merhaba kızlarrr bugün paylaşımda bulunmamışsınız kaçamak mı yaptınız yoksaa :sopa::sopa:

Sabah 1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği domates salatalık peynir zeytin ve yumurta

Öğle yemeği 1 tabak pirinçli ısırgan otu yemeği 1 bardak ayran

Akşam 1 dilim kepek ekmeği ve sucuklu menemen yedim

Sabah sporumu yaptım, akşam da yapmayı düşünüyorum.

Kızlar ramazan kapıya dayandı yarın su içmeden nasıl duracağım hiç bilmiyorum sporumu da aksatmam umarım. Ramazan ayında en çok korktuğum şey kilo almak. Çünkü çok kolay, bütün gün aç kalıyorsun ve iftarda tıka basa yiyoruz sonra o şişkinlikle popomuxu kaldıramıyoruz bir de sahura kalkıp yemek yiyip yatıyoruz ohh gelsin kilocuklar. Ben bu ramazanda bir değişiklik yapıp sahura kalkmayacağım. Bakalım ilk gün nasıl geçecek.

İyi geceler kizlar,ramazan ayi hepimize hayili ve ugurlu olsun insallah.
Yarin tarti gunu,bakalim ne suprizle karsilasacagiz.ben dun tartida gordugum rakamla cok mutlu oldum ama ,bugun ,husrana ugradim.bakalim yarin ne olacak.@ pia miya cok iyi gidiyorsun canim.ama sahura kalkmama olayini pek dogru bulmadim ben.guzel bir kahvalti ve bol suyla sahurunu yap derim.gunler gectikce duzenini oturtursun zaten.

İyi geceler kizlar,ramazan ayi hepimize hayili ve ugurlu olsun insallah.
Yarin tarti gunu,bakalim ne suprizle karsilasacagiz.ben dun tartida gordugum rakamla cok mutlu oldum ama ,bugun ,husrana ugradim.bakalim yarin ne olacak.@ pia miya cok iyi gidiyorsun canim.ama sahura kalkmama olayini pek dogru bulmadim ben.guzel bir kahvalti ve bol suyla sahurunu yap derim.gunler gectikce duzenini oturtursun zaten.

Hayırlı ramazanlar canım .
Bu sabah tartıldım yine 64,7 çıktım. İnşallah haftaya 1 kg veririm (iftarda yemeklere saldırmazsam). Sen bugün kaç kilo çıktın? İnşallah istediğin kiloyu vermişsindir.

Hayırlı ramazanlar canım .
Bu sabah tartıldım yine 64,7 çıktım. İnşallah haftaya 1 kg veririm (iftarda yemeklere saldırmazsam). Sen bugün kaç kilo çıktın? İnşallah istediğin kiloyu vermişsindir.
Günaydın canım, hayırlı ramazanlar sana da,
Ben bu sabah 57,7kg yım. 57,2kg yı gordüm, ama koruyamadım. İnşallah bu hafta cok daha guzel sonuçlar goruruz.

kızlar geldimmmm günaydın :))) haftasonu bilgisayarı hiç açmadım tatsızdım bakmak istemedim. pazartesi kilo bildirimi yapıcaz nasılsa diye girmedim. bi de ben dün mutlu olayım diye bir dilim pasta yedim:deli: mutlu oldum mu? sadece 10 dk :KK48: evet tartıldım bu sabah, 59 kilo çıktım. ama tam sevinemedim çünkü şaibeli oldu bu kilo meselesi. ben geçen hafta ilk tartıldığımda dışarda tartılmıştım ve ayakkabılarım bayagı agırdı. birkaç yan yana tartı vardı ve ben hepsinde tartılmıştım, birinde 61 birinde 61.4 birinde de 61.6 geldim ve en çok o diye onu baz aldım. evde tartı yoktu yeni aldım. bu sabah aç karnına ve kıyafetsiz tartıldım 59 geldim. sonra üzerimi giyindim tartıldım ve 59.8 geldim. üzerimde 800 grmlık kıyafet de yok ki. yani anlamayamadım ya bu işi :( siz nasıl tartılıyosunuz?

@pia miya @La_vinya

arada oluyo duygusal gel gitlerim. bi de yalnızlık da insanı mutsuz ediyo çok. biriyle ilgili çok gelgitlerim var, şuanda konuştuğum biri ve mutsuzum. gitsem mi kalsam mı bilmiyorum. öyle işte neyse .

ve hayırlı ramazanlar sizlere de:KK68: ben tutmuyorum çünkü uzun süre aç kalınca midem bulanıyor, midem bulanınca zaten gözüm dunyayı görmüyor :( sizlerinkini allah kabul etsin:dua:

Back
X