Cok tesekkur ederim canimmm,ayy bravooooçok sevindim, maşallah sana
o halde diyete devam :)) konu dışı bişey sormak istiyorum biraz özel olacak ama, 3 yaşında çocuğum var demiştin ya, kaç yaşında evlendin acaba
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim canimmm,ayy bravooooçok sevindim, maşallah sana
o halde diyete devam :)) konu dışı bişey sormak istiyorum biraz özel olacak ama, 3 yaşında çocuğum var demiştin ya, kaç yaşında evlendin acaba
![]()
çok genç evlenmişsinCok tesekkur ederim canimmm,24 yasinda evlendim,
![]()
benim de bugün türlü türlü zımbırtısal şeyler yiyesim varKizlar su iki gunu bir atlatsak ,sanki daha bir rahatlayacagim ben,alirken hiccc farketmiyorsun bile bazen kilocuklari,sonra da ugras dur![]()
Sorma dun ben oyleydim,ama atlattim neyse ki,bir de pazartesiden bu yana oglenleri yemegimi yiyiyorum ve daha iyi hissediyorum sanki,tatli istegini de iki hurma yiyerek basririyorum.benim de bugün türlü türlü zımbırtısal şeyler yiyesim varsıkıldım sanki rejimden. zaten hayatımda beni mutlu edecek bişey yoktu yiyecekten başka, onlar da çıkınca hayatın anlamı kalmadı
![]()
Sorma dun ben oyleydim,ama atlattim neyse ki,bir de pazartesiden bu yana oglenleri yemegimi yiyiyorum ve daha iyi hissediyorum sanki,tatli istegini de iki hurma yiyerek basririyorum.
Bol bol su ic ve tatli yemek istiyorsan,tarcinli bir seyler yiyebilirsin iyi gelir![]()
ne bileyim ya tadım yok hiçbu aslında duygusal sebeplerden biraz da. kendimi çok yalnız sevgisiz hisssediyorum. dönem dönem oluyor böyle
![]()
Sorma dun ben oyleydim,ama atlattim neyse ki,bir de pazartesiden bu yana oglenleri yemegimi yiyiyorum ve daha iyi hissediyorum sanki,tatli istegini de iki hurma yiyerek basririyorum.
Bol bol su ic ve tatli yemek istiyorsan,tarcinli bir seyler yiyebilirsin iyi gelir![]()
Boyle duygu inis cikislari hepimiz yasiyoruz,onemli olan morali yuksek tutup toparlanmak bir an once.ne bileyim ya tadım yok hiçbu aslında duygusal sebeplerden biraz da. kendimi çok yalnız sevgisiz hisssediyorum. dönem dönem oluyor böyle
![]()
ben de yogurtla tarcin yiyiyorum arada ama dedigin gibi o etkisini goremiyorum.ama cayini siddetle tavsiye ederim.az tarcin,bir kac karanfil,birkac damlaTatlı krizine tarçınlı süt iyi geliyor diye tarçınlı süt içmiştim ama bana hiç iyi gelmedi aksine çikolatalı pastaya saldırmıştım. Ya da buzdolabını sürekli açıp içinde durduğunu görünce gözüm dönmüşte olabilir. İnsan kendini frenleyemiyor bazen(
Bugünki diyet (? Hiç diyet gibi durmuyor) listem:
Sabah kahvaltımı yaptım bol domates salatalık 3 zeytin biraz beyaz peynir 2 dilim kepek ekmeği , öğlene yakın kaymaklı dondurma yedim (kaç kalori acaba?) öğle yemeğinde patlıcanlı türlü yemeği yanında cacık ve akşam kısır yedim.
Veee 3 saat boyunca yürüdüm yürüdümm yürüdğm. Şu alışveriş işi beni bitirdii. Evde de spor yapacağım. Bir gün leslie walk bir gün jillian michaels yapıyorum.
Supersin canim,tebrikler,aynen devamGünaydın arkadaşlar ben pazartesiyi bekleyemedim bu sabah tartıldım veee
Eki Görüntüle 1842607
Eksilerdeyimmm 65-66 civarı gidip geliyordum sonunda 64'ü gördüm ya nasıl sevindim nasıl mutlu oldum bu gazla hemen basen eritme hareketlerine başladım
Şurda link bırakayım size
http://www.diyetvakti.net/basen-ve-baldir-eritme-egzersizleri-resimli.html
3 hafta boyunca yapmaya çalışacağım inşallah bir faydasını görürüm. Malum basen bölgem çok yağlı kalçam çok geniş pantolon giymeye utanıyorum yaa
İyi geceler kizlar,ramazan ayi hepimize hayili ve ugurlu olsun insallah.
Yarin tarti gunu,bakalim ne suprizle karsilasacagiz.ben dun tartida gordugum rakamla cok mutlu oldum ama ,bugun ,husrana ugradim.bakalim yarin ne olacak.@ pia miya cok iyi gidiyorsun canim.ama sahura kalkmama olayini pek dogru bulmadim ben.guzel bir kahvalti ve bol suyla sahurunu yap derim.gunler gectikce duzenini oturtursun zaten.
Günaydın canım, hayırlı ramazanlar sana da,Hayırlı ramazanlar canım .
Bu sabah tartıldım yine 64,7 çıktım. İnşallah haftaya 1 kg veririm (iftarda yemeklere saldırmazsam). Sen bugün kaç kilo çıktın? İnşallah istediğin kiloyu vermişsindir.