Başardım mı şimdi ben :))

hippotalamus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
15.732
66.723
Kızlar buraya konu açmak için sabırsızlanıyordum.. daha vermek istediğim bikaç kilo daha var ama daha fazla dayanamadım :KK66:

Öncelikle kendimden bahsedim.. boyum 175.. hiçbir zaman çok zayıf bir insan olmadım ama kilolu da değildim.. 75-80 kilo arasıydım hep.. kilo aldığımı hissetsem bikaç ay dikkat edip spor yapıp zayıflıyor sonra eski düzene devam :KK66:

9 sene önce 75 kilo fln ile hamile kaldım.. 100e yaklaşmıştım doğuma gittiğimde.. emzirme döneminde de ye kızım süt olsun diye aldım başımı gittim.. 95 kiloya gelince çark ediyor dişimi sıkarak 10 kilo verip 85 e düşüyordum.. ama kısır döngü işte.. 8 sene boyunca 10 kilo aldım 10 kilo verdim..

İkinci çocuğu düşünmeye başlayınca 95 kiloydum tekrardan bikaç ay dişimi sıkarak 85 kilo ile hamile kaldım.. doğuma gittiğimde 108 kiloydum.. özel bişey yapmadan az dikkat ederek doğumdan sonra lohusalık döneminde 95 kiloya düştüm.. sonra işte sütüm azaldı fln diye geceleri yatmadan helva kavurup yiyordum kilo ikinci planda kalmıştı .. tartımda yoktu o ara zaten..

Birinin evinde tesadüfen tartı görüp tartılmamla 102 kilo ile yüzleştim. 3 haneli rakamlara geçmiştim..1 ay ağladım .. artık şişman bi insan olarak hayatımı geçiricem diye.. daha sonra tatil için annemlere gittim ve dışarı çıkmaya, insanlarla karşılaşmaya utandığımı farkettim.. böyle devam edemeyeceğimi anladım ..

Az biraz dikkat ederek; beyaz ekmeği ve paketli gıdayı hayatımdan çıkararak 102 den 93 e indim.. yinede mutluydum.. 93le iyiydim o zmn bana göre.. artık kilomda takılmıştı..

Bi gün siteye girdiğimde 12.takım açıldı diye bir bildirim aldım .. merak edip bakınca zayıflama yarışması olduğunu anladım ve bikaç yorum yaptım .. takımın kaptanı @anka_misali saolsun beni takıma aldı.. diğer arkadaşların menüleri bana örnek oldu. Yediklerimi yazınca ne kadar çok yediğimi fatkettim. Hedef kilom 80di o zmn. 12.takımla hedefime ulaştım ve 81 kilo ile mezun oldum. O zaman yeter diye düşünmüştüm ama yetmedi..

12.takımdan arkadaşlarım @MiuLego , tevafuk55 tevafuk55 , Sily Sily , @Gulbe seker ile zayıflama öyküm !SENSİN ŞİŞKO! diyet günlüklerinde devam etti.. onlara da çok teşekkür ediyorum.. ara ara tatildi başka şeylerdi sekmeye uğrasa 2017 şubattan beri diyet yapmaya çalışıyorum..

Güncel kilom 69.1
Hedef kilom 68di ama şimdi 65e de mi düşsem diyorum. Bağımlılık yaptı..

Yani tamı tamına bugüne kadar 33 kilo verdim :KK68:

Gelelim neler yaptığıma.. hala emziren bir anne olduğum için çok sıkı diyet yapmadım..

İlk önce akşam yemeğinden sonra meyve bile olsa hiçbir şey yemedim :duduk: sadece çay kahve.. çok sıkışırsam kuru incir ve ceviz birer tane..

Hamur işini, paketli gıdayı, havucu, pirinci, mısırı, makarnayı hayatımdan çıkardım .. haa hiç yemedim mi hedefe yaklaşırken azcık yemiş olabilirim ama telafi ettim.

Bikaç gün dikkat etmesem kilo alsam ayran detoksu ile hemen toparladım.

Bebeğim olduğu için spora her zmn fırsatım olmuyor ama elimden geldikçe ip atladım :spor: leslie yaptım .. bölgesel mekik fln çektim.. sporsuz kilolar gitmiyor maalesef :KK43:

Benim hikayem de böyle işte kızlar.. bende kendime inanmıyordum.. ama bi kere motive olduk mu yapamayacağımız hiç bişi yok.. bunca yıl şişman olarak yaşadığım için salaklık yaptığımı düşünüyorum :oops: tamam çok zor bi süreç ama değiyor arkadaşlar. İstediğin kıyafeti giymek çok güzel :KK73:

Bu hikayeyi yazma sebebim en başta kendim olmak üzere birgün kendimi kaybedersem kendimi bulmak için.. bana ve ihtiyacı olan herkese yol göstermek için..

Güncel kilo
20180316_120658.jpg


Güncel kilo 64.5 .. en kısa sürede tartı fotosu da eklerim..
 
Son düzenleme:
Canim hippo ya kizdan sonra sen ve miu ile başlamıştım hatta hangimiz önce varacak hedefe falan diye konuşuyorduk benim emme işleri sıkıntıya girince ara verdim derken yine bulduk ha birbirimizi ben kilo lari vermeden biryere gitme canim lütfen belki 65 olursun
 
Canim hippo ya kizdan sonra sen ve miu ile başlamıştım hatta hangimiz önce varacak hedefe falan diye konuşuyorduk benim emme işleri sıkıntıya girince ara verdim derken yine bulduk ha birbirimizi ben kilo lari vermeden biryere gitme canim lütfen belki 65 olursun
Hatırlamaz mıyım esra ♡♡♡ nerdeyse yeniyordun beni .. inş cnm.. biz artık diyet kardeşiyiz :KK19:
 
Çok güZel olmuş hippom sen çok istikrarlı davrandın hakediyorsun Böyle bir yazıyı umarım hep fit sağlıklı bir anne olursun :KK15::KK37::KK60:
Seninle güzel bir bağ kurduk koparmasın Rabbim o bağı ❤️❤️❤️
 
Son düzenleme:
Ben güZel olmuş hippom sen çok istikrarlı davrandın hakediyorsun Böyle bir yazıyı umarım hep fit sağlıklı bir anne olursun :KK15::KK37::KK60:
Seninle güzel bir bağ kurduk koparmasın Rabbim o bağı ❤️❤️❤️
Çok teşekkür ederim gülbem.. bende seni gerçekten çok sevdim.. doğumdan sonra sende bu kilolara geleceksin inanıyorum :))
 
Bu güzel azminle gördüğüm en güzel emziren annelerden biri sen oldun.. kilo insanı ne kadar ama ne kadar yaşlı gösteriyormuş meğer, şu an 16lık çıtırlara taş çıkarırsın :) Azmin daim olur inşallah ve umarım bir daha asla 7leri bile görmezsin hoş görsen bile hemen çaresine bakacağına eminim :) zayıflama serüveninin sonlarında tanıştık ama iyi ki karşılaşmışız benim için çok güzel motivasyon kaynağı oldunuz :) maşallah diyorum sana iyi ki karşılaşmışız :KK200::nazar:
 
X