• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezgisel ve Aralıklı Beslenme ♡

29.01.2026 öğünüm

sabah
-1 sade filtre kahve
-1 sade türk kahvesi

öğle
-demir tavada sebzeli (havuç, biber, lahana) mantarlı tavuk sote söyledim ama kötüydü, sebzelerini ve mantarlarını yedim tavuklarından az yedim
-1 mini ekmek

ara
-1 adet fellas yüksek protein bar 45 gr
-1 orta boy flat white

akşam
-500 ml protein süt
-1 paket eti form zeytinli kekikli
-1 muz

kalorim ve proteinim düşük kaldı ama pek bir şey yiyesim yok reglimin ilk günü olduğu için olabilir.

30.01.2026 öğünüm

sabah
-1 sade türk kahvesi

öğle
-az brokoli çorbası
-sebzeli tavuklu güveç (porsiyonu bitiremedim)
-biraz patates kızartması

ara
-1 sade türk kahvesi
-1 küçük riesen çikolata

ara
-1 sade filtre kahve

ara
-500 ml protein süt çilekli

akşam
-50 gr tam yağlı süzme beyaz peynir
-8 zeytin
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 kivi

chatgpt;
Toplam Kalori≈ 1.350 kcal
Protein≈ 85 g
Karbonhidrat≈ 130 g
Yağ≈ 48 g

su takip edemedim ama 1,5 olmuştur sanırım. iş yerinde kullanmak için ölçülü şişelerden alıcam, takip daha kolay olucak o zaman

30.01.2026 öğünüm

sabah
-70 gr tam yağlı süzme peynir
-8-10 zeytin
-yarım gevrek

ara
-1 sade türk kahvesi
-4 adet eti form çikolata kaplı bisküvi

akşam
-dışarıdan çıtır tavuk söyledim, her zaman çok severek yediğim bi yerdi ama daha 1 hafta bile olmadan vücudum fast food’u unutmuş, öyle fazla ve ağır geldi ki hepsini yiyemedim bile 🥲

çok geç kalktım bugün, öğünler kaydı🫠

chat yorumu;
🔥 Kalori ≈ 1.300 – 1.400 kcal
💪 Protein ≈ 65 – 70 g
🍞 Karbonhidrat ≈ 95 – 105 g
🫒 Yağ ≈ 60 – 65 g

Selam!

İş seyahati nedeniyle şehir dışındaydım, hiç yazamadım.😔 ama her şey yolunda🧿 düzenimi bozmadım, menü paylaşımına devam edicem bugünden itibaren.

Selam!

3.haftamı bitirmek üzereyim. Paketli gıda ve fast-food’u minimuma indirme ve gece yeme atakları ile baş etme süreci başarılıdır gidiyor, çok mutluyum🧿 vücudumdaki şişlik ve hantallığın azaldığını hissediyorum. bir de spora başlasam nefis olacak.🥲

Back
X