- Konu Sahibi kefren842000
-
Bu sabah tartıldım, önce dünkünden 300 gram fazla çıktım. Sonra suyumu içtim yine tartıldım, aynıydım. Tartıda bir sorun olmalı değil mi? Bir de dün yediğim diyet dışı hiçbirşey yoktu, nasıl oldu da fazla çıktım anlamadım, tartı mı bozuk, yoksa mantıklı bir açıklaması olabilir mi?
canım hoşgeldin inşallah kalıcı olursun ve çok güzel kilolar verirsin,istedikten sonra imkansız diye bir şey yokİki gündür evde değildim o nedenle yazamadım. Destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Bugün diyette 6.günüm. 5 gün geride kaldı. Aslında Cumartesi günü tartılacaktım ama dayanamadım bugün tartıldım. 80.0, bu kilo uzun zamandır bir türlü göremediğim bir rakamdı. Neler yedim bu süreçte: aslında herşeyden önce az yemeyi öğrendim. Sonrasında besinleri seçtim. Yediklerime ekmek, peynir olarak değil de, karbonhidrat, protein gözü ile baktım. Bol su içmek çok yararlı oluyor. Dünkü yediklerim şöyleydi mesela:
Kahvaltı: 2 dilim ekmek, menemen, 5 zeytin
Ara: latte (1 bardak süt+espresso)
Öğle: Çorba, bir dilim ekmek
Ara: 1 yeşil elma
Akşam: 3 küçük parça ızgara tavuk, 2 kaşık pilav
Sonrasında yatana dek diyelim: latte (1 bardak süt+espresso) + 1 yeşil elma
Görüldüğü gibi çok zor değil. Ama akşam yemeğinde aşırı açıkmıştım. Tabağımı o kadar kısa sürede temizledim ki, eşim hayret etti. Belki bu kadar acıkmamak için arada elmanın yanında, 2 bisküvi de yenebilir. Bunu eklicem.
Bugün sabah kahvaltısında; tost, çay, biraz balık, domates, salatalık, roka, bitki çayı
Balık ne alaka diyebilirsiniz, ben balığı çok seviyorum, öğünlerim arasına dağıtıyorum böle bazen :)) Deneyin güzel oluyor :)
Bakalım Cumartesiye kadar biraz daha verebilecek miyim? Gün gün tartılmalı mıyım sizce? Acaba kilo vermediğimi gördüğümde motivasyonum bozulur mu? Yoksa sürekli takip açısından öylesi daha mı iyi?
Hoşçakalın...
tartılar bazen sapıtıyorBu sabah tartıldım, önce dünkünden 300 gram fazla çıktım. Sonra suyumu içtim yine tartıldım, aynıydım. Tartıda bir sorun olmalı değil mi? Bir de dün yediğim diyet dışı hiçbirşey yoktu, nasıl oldu da fazla çıktım anlamadım, tartı mı bozuk, yoksa mantıklı bir açıklaması olabilir mi?
canım hoşgeldin inşallah kalıcı olursun ve çok güzel kilolar verirsin,istedikten sonra imkansız diye bir şey yok
6 öğün beslenmem harika.nacizane menünle ilgili bir kaç şey söylemek isterim.
kahvaltın güzel ,ilk zamanlar evet 2 dilim ekmek ye fakat bir süre sonra 1 dilime düşür bence canım.ekmeklerin beyaz ekmek olmasın kepekli,çavdar,tam buğday dönüşümlü olarak yemen çok sağlıklı olur.
ara öğününde güzel kahve metabolizmayı hızlandırır,sütüde light kullanırsan süper olur,şeker yerinede doğal tatlandırıcılar var şimdi zararsız onlardan, kullanabilirsin.
öğlen yemeğinde hem çorba hem ekmek bir arada olmamış canımcım bende bilmeyerekten hep çorbayla ekmek yerdim,ikiside aynı şeymiş çorba içildiği zamanlarda yanında ekmek olmucak.
ara da meyve yemişsin çok güzel tatlım meyvelerin yanında mutlaka yarım çay bardağı süt yada 2 kaşık yoğurt tüket.meyve şeker ihtiva ettiğinden acıktırıyor yoğurt veya sütle yendiğinde bu ortadan kalkıyor.
akşam güzel olmuş sadece pirinç pilavı rejimlerde tercih edilmiyor onun yerine bulgur pilavı yada salata gerekli.
gece arada güzel canım.
ek olarak günde en azından bir bardak yeşil çay tüketmelisin metabolizma için gerekli.
balığı bende çok severim ve sabah kahvaltısındada yerim konu balık olunca zaman farketmiyor bendede
canım ben her sabah uyandığımda yataktan kalkar kalkmaz tartılıyorum,hatta sadece çamaşırlarımlagünlük zamanında tartı çok motive ediyor
tartılar bazen sapıtıyordediğim gibi uyanır uyanmaz tartıl hergün günde bir kere
diyet gruplarında cuma yarışmaları var onalrdan birinede katılabilirisn.hesap verecek birileri olunca motivede oluyor
istersen bizim 90+ topikimizde var neşeli insanalrdan oluşan linkini ekliyim gelmek istersen seve seve senide aramıza alırız
gerçi sen 80 lerdesin ama şiddetle tavsiye ediyorum gelmeni zaten topiğimizdeki yazıalnalrı okuyunca kopman imkansız olcak
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...r-birlikte-zayifliyor-15576.html#post29239388
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?