Astım tadavisi gördüm yakın bir zamanda hala girmem gereken solunum testlerim olduğundan ötürü memlekete gidip gelmek zorunda kaldım maalesef raporlarım denk gelmediginden ötürü bıraktı hoca benihep birinci olmak diye bir şart yok
çalışırsan daha başarılı olabilirsin tabii
lakin ben devamsızlıktan kalma durumuna takıldım
yani o dersi yapmayabilirsin, çalışamayabilirsin vs vs ama birincilik hedefinde olan birinin ders kaçırmaması gerekir
bizim bölümde birinci giren birinci bitirdi
hem derslere gelirdi hem de iyi yapınca hocalar 1 olan numarasını da görünce az daha fazla verirlerdi
bu arada ben ikinci üniversitemi okuyorum 4. girdim ama asla o derecede bitiremem
Astım tadavisi gördüm yakın bir zamanda hala girmem gereken solunum testlerim olduğundan ötürü memlekete gidip gelmek zorunda kaldım maalesef raporlarım denk gelmediginden ötürü bıraktı hoca beni
Özel hastanede tedavi görüyorum ben her insan olduğu gibi benimde ailemin güvendiği bir doktor varama hemşiresiniz, dersler uygulamalı vs vs
raporlara dikkat etmeniz gerekir
ayrıca da ben mi yanlış düşündüm
hemşirelik okuduğunuz yerde tıp fakültesi yok mu yani neden memlekette tedavi olasınız ki
4 yıl oradasınız en az tedavinizi de orada olsanız
Yorumun tebessüm etmemi sağladı :) teşekkür ediyorum.Bi şey olmaz geçmişsin sonuçta...bi daha ki dönem daha çok çalışırsın istersen birinci de olabilirsin..önemli olan kpss..
Umarım :)))Tek sorunsalin bu olsun tatlim
Özel hastanede tedavi görüyorum ben her insan olduğu gibi benimde ailemin güvendiği bir doktor var
Aslında durum şu yerler için sadece 2 hafta gitmek zorunda kaldım ama bahsettiğim hoca 4 hafta geçer geçmez herkesin devamsizligini 8 saat diye girdi devamsızlık olmasin diye önce göz korkutmak için sandım ama cidden devamsızlık yapanları bırakmış ki sınıfın çoğu kaldı zaten tedavi meselesi iste 2012 den beri görüyorum doktorlar astımın hiçbir zaman %100 atlatılamayacagini söylüyor. Farklı bie şehirde yaşamaya başladığım için kontrol amaclı testlere girmek zorunda kaldım yani bu kadar sık girmek zorunda kaldimama sen artık öğrencisin bu senin önceliğin
ailenin güvendiği doktor değil senin eğitimin ve senin güvendiğin doktor önemli
bunlar yavaş yavaş olacak şeyler
bir ders olur sana da raporu, izini vs ayarlaman gerekliliğini öğrenmiş oldun deneyerek
seneye aynı dersi alırken dikkatli ol, öyle hocalar daha da gıcık olur ikinci kez alanlara, başkalarında idare edecekleri bir iki saati ikinci kez alanda idare etmezler
Etrafımdaki insanlardan cok fazla tepki alıyorum bende önemli olmadığını biliyorum bu üzüyor doğrusuçabalarsan tabi ki birinciliği elde edebilirsin ama bu şart mı? sonuçta bi sınavdan 90 alıyor olmanız aslında seni daha iyi bi hemşire yapmıyor, 75 almanın da kötü bi hemşire yapmadığı gibi. çünkü sınavın ölçtüğü şey bizim asıl sahip olduğumuz bilgi değil.
Etrafımdaki insanlardan cok fazla tepki alıyorum bende önemli olmadığını biliyorum bu üzüyor doğrusu
Sınıfın whatsapp grubu var yaklaşık 120 öğrencinin 120 side iğrenç bir şekilde eleştirdi bunuokulu okuyan etrafındaki insanlar mı yoksa sen mi? takma. takmamayı öğren.
Sınıfın whatsapp grubu var yaklaşık 120 öğrencinin 120 side iğrenç bir şekilde eleştirdi bunu
Birinci olarak girdiğim halde notlarımın düşük olmasını ve bir dersten devamsızlıktan ötürü kalmamı
Birinci olarak girdiğim halde notlarımın düşük olmasını ve bir dersten devamsızlıktan ötürü kalmamıAma saçmalık ben bunun farkındayım öyle değil mi güzel arkadaşım
Bir süre tedavi gördüm ben astımdan ötürü.ay onlara ne yahu. herkes kendi işine baksın.
neden devamsızlık yaptın?
Bir süre tedavi gördüm ben astımdan ötürü.
Başka bir şehire yerlestigimden ötürü çevresel faktörler nasıl etkilemistir diye testlere girmek zorunda kaldım raporlarımın tarihi ile devamsızlık yaptığım gün uyuşmadığı için hoca da kabul etmedi ki zaten 2 hafta devamsızlık yaptım hoca dönemin 4. Haftası biter bitmez kimse devamsızlık yapmasın diye 8 saat olarak girdi devamsızlıkları ip orada koptu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?