Başarı sorunsalı :(

Evet ya haklısın
Kendileri çok mu iyi sanki birde utanmadan beni eleştiriyorlar çok gaza geldim bak
 
Ben sende o azmi gördüm bence başarırsın . Bir dahaki dönem daha sıkı çslış KPSS ye de hazırlan ama ihmal etme
 
İlk sene not ortalaman kötü olursa toparlaman zor, bak benim ilk yıl ortalamam çok kötü geldi,kılı kılına geçmiştim, ondan sonra hep 3ün üzerinde hatta son yıl 3.88 olmasına rağmen genel ortalamam 3te kaldı.
 
Gecmis olsun oncelikle. Bundan sonra calisirsaniz iyi notlar alir iyi bir dereceyle mezun olursunuz ama birincilige oynayacaginizi sanmiyorum cunku bu dönemki dersleri ucu ucuna gecmissiniz.
Basarilar...
 
Gecmis olsun oncelikle. Bundan sonra calisirsaniz iyi notlar alir iyi bir dereceyle mezun olursunuz ama birincilige oynayacaginizi sanmiyorum cunku bu dönemki dersleri ucu ucuna gecmissiniz.
Basarilar...
Öyle mi dersin ya ☹ sağlık olsun o zaman teşekkür ederim güzel arkadaşım
 
Öyle mi dersin ya ☹ sağlık olsun o zaman teşekkür ederim güzel arkadaşım
Simdi gördüm vatsap grubunda konusmuslar. Buna canini sikma. Herkes her seyi konusur. Sen agzilarinin payını ver. Onlar konustukca sen kendini mahcup hissedersen bu durum canini sikarsa daha cok ustune gelirler. Onlari sustur sen de kafana takma bunu. Herkesin notu kendine. Bundan sonra tedavini ve derslerini aksatmazsan gayet iyi bir ortalaman olur.
 
Evet bende konuşmayı farkettikten sonra sıkılmaya başladım ne derler bilirsin güzel arkadaşım insanların ağzı torba değil ki büzesin en iyi cevabı daha iyi notlar alarak vereceğime inanıyorum onlar uargilamadan infaz yapmayı benimsediler ki bu çok yazık gerçekten teşekkür ederim güzel arkadaşım
 
Stratejik bir plan çizmelisin.. Önceliğin donem derslerini olabildiğince yuksek tutmak olmalı. Gerekirse bütünleme sınavlarını felan hocalarla konuşup girebilirsin. Daha sonra da devamlı gözüne kestirdiğin programınla uygun olan dersleri alttan alabilirsin..
Ama is hayatında okulu birinci bitirmenin çok çok bir artısı, önceliği yok.. Heleki memur olmayı düşünüyorsan yorma boşuna kendini.. Akademik ilerlemek istiyorsan okul yönetmeliğini oku, stratejik takıl.. Bizim okulda final ile bütünleme sınavları eşdeğerdi.. Hem okuyup hem çalıştığım için vizeleri yuksek tutup finalde zorlanacaksam bütünlemeye bırakıyordum bazı dersleri.. Başarılar dilerim :)
 
Genelde herkesin ortalamasını 1. sınıf düşürür. Yeni ortam, adapte süreci falan derken sonraki yıllarda aklın başına gelse bile o dönem ortalaması düşürüyor işte genel ortalamayı.

1. olmak zorunda değilsin. Ama illa olucam diyorsan olursun zaten. Öncelik ve azmine bağlı.
 
Teşekkür ederim gerçekten çok çok verimli bir yorum oldu
 
Eleştirileri duyunca çok üzüldüm doğrusu belkide o yüzüne böyle düşünüyorum ☹
 

Canım bende senin yaşadıklarını yaşadım, ilk dönem 2 dersten kaldım hatta ortalamanın altındaydım bile. Okula, ortama, yeni bir şehre alışma çok zordu...Sonradan düzelttim onur öğrencisi olarak mezun oldum:) O kaldığım dersleri tekrardan A ile verdim.

Takma kafana yaparsın çalışırsan tabi.
 
Öyle mi dersin ya☺☺ aslında sınıfta çok iyi başarı yakalayan öğrenci de yok yaparım dimi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…