Merhaba arkadaşlar

Şimdiden bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim güzel arkadaşlarım

Benim ki tam olarak dert değil ama çok fazla düşünmekten aptal olacağım ondan korkuyorum.

Ben 18 yaşındayım çok istediğim bir üniversitenin hemşirelik bölümünde okuyorum. 1. Sınıftayım. Bu bölümü çocukluğumdan beri istiyordum çünkü bir gün çok iyi bir hemşire olacağıma inanıyorum. Tabi bunu etrafımdaki birçok insandan duyuyorum. Asıl soruna gelirsek arkadaşlar ben bu bölüme birincilik ile girdim ama devam ettiremiyorum yani birincilikle devam ettiremiyorum. Aşk hayatı, aile, maddiyat gibi konu başlıkları gayet iyi gidiyor. Final sınavlarına girdim. 2 kredilik bir ders dışında ( devamsızlıktan ötürü) kaldığım ders yok. Derslerden geçtim geçmesine ama hepsi ucu ucuna oldu yani. Önümüzdeki dönemlerde daha yüksek kredilere sahip derslerim olacak. Benim asıl sorum şu aslında çabalarsam eğer yine birinciliğe oynar mıyım, ortalamamı yükseltebilir miyiz sizce? Sizin fikriniz ne merak ediyorum doğrusu. Daha büyük dertleri olan arkadaşlar var biliyorum özür diliyorum gerçekten ama bende bunu daha fazla düşünmek istemiyorum. Bana yardım etmek ister mısınız?