Arkadaşlar bazı anneler var şahit olduğum
Gerçekten ellerinden geleni yapıp asla muafak olamıyorlar.
Bazı annelerinde bisey yapmaları gerekmiyor cocuklari zaten istekli azimli ve başarılı.
Kimisi bana katılmaz biliyorum ilgisiz çocuktan basari beklemek olanaksız
Ama her türlü ilgi ve desteği alıp yeterli derecede basari sağlayamayan cocugu ne yapicaz .
?
Arkadaşım, bazı çocuklar var şahit olduğum
Gerçekten ellerinden hiç bir şey gelmese bile asla kötü durumda olmuyorlar
O çocukların bir şey yapmasına gerek yok, aileleri zaten başarılı, önüne her şeyi altın tepside sunuyor.
Kimisi bana katılmaz biliyorum ama orta direk- kendi hayatinda başarılı olamamis ailenin çocuğundan basari beklemek olanaksız
Ne aileler var çocuğun en ufak problemini oyun terapilerinde çözen, yabancı dadı tutup dil öğrenme sürecini en başından çözen, yurtdisina cocuk kamplarına gönderip öz güveni ve dili gelişmesine , kendisine başarılı çevre yapmasına sebep olan , en güzel okullarda okutan, her başarısını tatil ile odullendiren, zaten kendi başarılı bir sürü gelir sahibi, çocuğunun ve hatta torununun geçim derdine düşmeyecek kadar akan geliri olan.
Sence de bazı anne babaların çocukları çok şanslı değil mi???
Olaya bir de bi açıdan bakmanız için sizin cumlelerinizle yazdım. Bazı anne babalar şanslı ama bazı çocuklar da şanslı. Sizin seçme imkanınız olsa belki daha başarılı cocuk isterdiniz ama çocuğunuzun seçme imkanı olsa o da belki daha başarılı olup onun önüne her şeyi serecek bir anne baba isterdi.
Bunun sonu yok ki:)