başarılı öğrencime ne hediye alabilirim

kindarrrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
3.175
413
398
Isparta
selam kızlar,

geçen dönem 8. sınıflarda bi ortak sınav vardı. sınava girmeden önce şu notun üstünde alanlara benden küçük bir hediye :)) diye söz verdim. ve o notun üstünde sadece 1 öğrencim aldı. sizce 8. sınıf erkek öğrenciye nasıl bir hediye alayım.

kitap seçeneği herzaman var ama daha değişik birşey olsun istedim. ne olabilir sizce :6:

puzzlelar var 1000lik falan onlar olur mu acaba? bugün çıkıp alayım da yarın veririm

Son düzenleme:
Kitap alirsan eglenceli bir seyler al sherlock holmes falan seviyolar :)

Cogunlugu puzzledan sikilir ama basarili bi ogrenciyse dikkatliyse sever heralde.. guzel dusunmussun degisik olur.

O yasta erkek kardesim var da harry potter tarzi seyler sever, bilgisayar oyunu alirsam kudurur sevincten ama alma.:) Puzzle a elini surmez ama dedigim gibi dikkat daginikligi var bizde.. film alirsam bayilir. Big fish almistim en son. Devamli izliyomus ama ona internetten de ulasabilir.. maket ucaklar var. Biz bayiliyoruz. Maket ucak 2. Bi secenegin olabilir heralde.

Ben olsam puzzle a daha cok sevinirdim sanki ama bizim oglan maketi daha cok seviyo

olur bence neden olmasın. Ama onun ilgi ve alakasına da bağlı. İllaki öğretici birşey almanıza gerek yok bence öğrenciniz diye.

Onun yerine bilgisayar oyunu filan hediye edebilirsiniz yada iki kişilik tiyatro bileti gibi. ne bileyim.

Puzzle da gayet güzel bir fikir.

Kitap alirsan eglenceli bir seyler al sherlock holmes falan seviyolar :)

Cogunlugu puzzledan sikilir ama basarili bi ogrenciyse dikkatliyse sever heralde.. guzel dusunmussun degisik olur.

O yasta erkek kardesim var da harry potter tarzi seyler sever, bilgisayar oyunu alirsam kudurur sevincten ama alma.:) Puzzle a elini surmez ama dedigim gibi dikkat daginikligi var bizde.. film alirsam bayilir. Big fish almistim en son. Devamli izliyomus ama ona internetten de ulasabilir.. maket ucaklar var. Biz bayiliyoruz. Maket ucak 2. Bi secenegin olabilir heralde.

Ben olsam puzzle a daha cok sevinirdim sanki ama bizim oglan maketi daha cok seviyo

vallahi kitap alırsam sherlock holmes alırım diye aklımdan geçirmiştim :)

canım bizim çocukların zaten maddi durumları pek iyi değil ve bu çocuğun evnde bilgisayar olmadığına eminim. kıyafet falan alayım dedim ama zaten okul kıyafet yardımı yapıyo ve biraz da incinir diye düşündüm. keyif alabileceği birşey olsun istedim.

maket çok güzel fikirmiş hiç aklıma gelmemişti :16:

vallahi kitap alırsam sherlock holmes alırım diye aklımdan geçirmiştim :)

canım bizim çocukların zaten maddi durumları pek iyi değil ve bu çocuğun evnde bilgisayar olmadığına eminim. kıyafet falan alayım dedim ama zaten okul kıyafet yardımı yapıyo ve biraz da incinir diye düşündüm. keyif alabileceği birşey olsun istedim.

maket çok güzel fikirmiş hiç aklıma gelmemişti :16:

O yasta cocuklarla vakit gecirerek anlamisiz artik kitaba nokta atisi yaptik :))))

olur bence neden olmasın. Ama onun ilgi ve alakasına da bağlı. İllaki öğretici birşey almanıza gerek yok bence öğrenciniz diye.

Onun yerine bilgisayar oyunu filan hediye edebilirsiniz yada iki kişilik tiyatro bileti gibi. ne bileyim.

Puzzle da gayet güzel bir fikir.

değil mi? piri reisin haritasını gördüm puzzle olarak ya da evliya çelebinin, güzel olur gibi sanki...

tiyatro bileti çok güzel ama bugün alıp biran önce vereyim diyorum yakınlarda bi alışveriş merkezi var oradan alırım. ama ilerisi için aklıma yazdım bilet olayını. teşekkür ederim :10:

değil mi? piri reisin haritasını gördüm puzzle olarak ya da evliya çelebinin, güzel olur gibi sanki...

tiyatro bileti çok güzel ama bugün alıp biran önce vereyim diyorum yakınlarda bi alışveriş merkezi var oradan alırım. ama ilerisi için aklıma yazdım bilet olayını. teşekkür ederim :10:

rica ederim canım ne demek. Arkadas demiş ya film de alabilirsiniz cd diye. onuda yazacaktım fakat onunda dediği gibi internetten bulup izleme olanağı var eğer koleksiyon yapmıyorsa . Gerçi yine izler.

Eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

kullanıcı adı ve imza bölümündeki ingilizceye bakarak ingilizce öğretmeni olabileceğinizi düşündüm :) ben de ortak sınavdan hepsini doğru yapan ve diğper sınavlardan da 100 alan muhteşem öğrencime sözlük hediye etmiştim :8: ing-ing cd içeren seviyesine uygun her zaman elinin altında olur son derece kullanışlı diye düşündüm bir fikir olabilir size de..:16:

Uçan maket oyuncaklar var -helikopter ,uçak-tuzlu olabilir ama erkek çocuğu hoşuna gider.Yanına da S.Ali'nin Kürk Mantolu Madonnası...

bencede puzzle çok güzel bi hediye olur ama 1000 parça ona çok gelebilir 500 parça alabilirsiniz.bi arkadaşında dediği gibi dikkat dağınıklığı yoksa azimli çok çabuk sıkılmayan bi öğrenciyse bu hediyenize sewinir :8::8:

kullanıcı adı ve imza bölümündeki ingilizceye bakarak ingilizce öğretmeni olabileceğinizi düşündüm :) ben de ortak sınavdan hepsini doğru yapan ve diğper sınavlardan da 100 alan muhteşem öğrencime sözlük hediye etmiştim :8: ing-ing cd içeren seviyesine uygun her zaman elinin altında olur son derece kullanışlı diye düşündüm bir fikir olabilir size de..:16:

evet doğru düşünmüşsün canım :1: sözlük benim de aklıma geldi ama derste görüyorum işine yarayacak bir sözlüğü var. şöyle olabilir, ingilizcesi gelişsin diye ingilizceden ingilizceye de alabilirim değil mi?

Uçan maket oyuncaklar var -helikopter ,uçak-tuzlu olabilir ama erkek çocuğu hoşuna gider.Yanına da S.Ali'nin Kürk Mantolu Madonnası...

evet güzel fikir, fakat şimdilik fiyatı tuzluysa beni aşabilir, malum maaşlara daha biraz var :17:

kitap önerin için teşekkür ederim :16:

bencede puzzle çok güzel bi hediye olur ama 1000 parça ona çok gelebilir 500 parça alabilirsiniz.bi arkadaşında dediği gibi dikkat dağınıklığı yoksa azimli çok çabuk sıkılmayan bi öğrenciyse bu hediyenize sewinir :8::8:

çok azimlidir, inşallah iyi yerlere gelecek bi çocuk. ama 1000lik fazla gelir diyorsun :44: evet olabilir, 500lük de olabilir

çok azimlidir, inşallah iyi yerlere gelecek bi çocuk. ama 1000lik fazla gelir diyorsun :44: evet olabilir, 500lük de olabilir

Küçük bir fanusun içinde minik bir balık olabilir mesela :)
Yaninda yemini de alir hediye edersiniz .
Bence hoş olur .:97:

Yanimda 8. Sinifta okuyan kardesim var suanda, sordum; bi ogretmen senin yasinda olan erkek ogrencisine ne hediye edebilir diye :) forma alir, bere,atki, saat alir, parfum alir diyo, bizim kizin akli birazcik havada sanirim ne kitabi ne yapbozu :D

Bence üç boyutlu puzzle lardan alın, öğretmenim bana almıştı zamanında çok mutlu olmuştum :31:

Önceki yorumlara baktım maddi durumları iyi değilse roman almanız yada tüm dersler soru bankası daha yardımcı olur gibi :)

Küçük bir fanusun içinde minik bir balık olabilir mesela :)
Yaninda yemini de alir hediye edersiniz .
Bence hoş olur .:97:
canım kardeş sayısı biraz fazla mundar etmesinler hayvanı ne dersin :1:

Yanimda 8. Sinifta okuyan kardesim var suanda, sordum; bi ogretmen senin yasinda olan erkek ogrencisine ne hediye edebilir diye :) forma alir, bere,atki, saat alir, parfum alir diyo, bizim kizin akli birazcik havada sanirim ne kitabi ne yapbozu :D

:1: benim düşündüklerim çok yavan kaldı desene, zaten başka bi öğrencime sormuştum mesela puzzle alsam diye, hocam ben olsam çöpe atardım direkt demişti hainnnn :27:

arkadaşın dediği gibi parfüm ya da saat güzel fikir :34:

bunu da bir düşüneyim canım sağolasın. bakarım bugün avm'de

Bence üç boyutlu puzzle lardan alın, öğretmenim bana almıştı zamanında çok mutlu olmuştum :31:

aaa 3 boyutlusunu hiç görmemiştim. araştırıyorum hemen :10:

benim annem öğrencilerine kahve kupası, mug tarzı şeyler alırdı hatırladığım kadarıyla
ama maddi durumu pek iyi değilse giyecek tarzı da alabilirsiniz bence

Back
X