Canım korkma her yerın şiş ve morarmaların yeni yeşilleniyor benımde sol tarafım daha kalındı ılk haftta şuan ikinci haftadayım indi sayılır ödem oldugunu düşünüyorum benmerhaba herkese, 9 şubat cumartesi günü kapalı yöntemle ameliyat oldum. iki gün önce alçılarım alındı ve burun köprümde bir şişlik mevcut. böyle olan kimseyi görmemiştim. doktorumun paylaştığı ameliyat sonrası fotoğrafımda böyle bir şey olmadığı için kendimi ödemdir diye rahatlatmaya çalışıyorum (doktor da ödem dedi). ama beni geçiştirmeye çalışıyormuş gibi geldi. dokunmaya çalıştığımda elime sert geliyor birazcık. korkuyorum kızlar. sizce geçer mi yoksa başarısız mı ameliyatım?
masaj vermedi doktorumgunler icinde yavas yavas yok olur zaten masaji ihmal etmeyin derim cok katkisi oluyo inmesinde
teşekkür ederim, burada gördüğüm kimsede alçı çıktıktan sonra bu şekilde bir şişlik görünmüyordu. çok panik oldum bu yüzden. iki gecedir uyuyamıyorum ya geçmezse diyeBence guzel olmus. 6 ay 1 seneye duzeliyormus oturuyormus burda gorduklerime gore sabret bence sekil olarak guzel daha cok yeni ameliyatın. Moralini bozma doktorunu dinle
Bence evham yapma ne sekilde ameliyat olursan ol bir surecten geciyorsun sislik var ama sekil olarak guzel duruyor. Takinti haline getirme guzel olacak diye dusunteşekkür ederim, burada gördüğüm kimsede alçı çıktıktan sonra bu şekilde bir şişlik görünmüyordu. çok panik oldum bu yüzden. iki gecedir uyuyamıyorum ya geçmezse diye
doktorum bora karaali..sağ olunMerhabalar suan ödem bence yavas yavas iniyor doktorunuz kim aceba?
Ödem ise en geç 6 aya geçmesi gerekiyor geçmiyor ise doktoruna bir daha danışmanı öneririm.merhaba herkese, 9 şubat cumartesi günü kapalı yöntemle ameliyat oldum. iki gün önce alçılarım alındı ve burun köprümde bir şişlik mevcut. böyle olan kimseyi görmemiştim. doktorumun paylaştığı ameliyat sonrası fotoğrafımda böyle bir şey olmadığı için kendimi ödemdir diye rahatlatmaya çalışıyorum (doktor da ödem dedi). ama beni geçiştirmeye çalışıyormuş gibi geldi. dokunmaya çalıştığımda elime sert geliyor birazcık. korkuyorum kızlar. sizce geçer mi yoksa başarısız mı ameliyatım?
siz ameliyat sonrası fotoğraflarınızı gördünüz mü acaba? orada böyle bir şey mevcut muydu?Ben de aynı konudan müzdaribim. Gören herkes kemiğin kalmış diyor. Doktora sordum. Ödem olduğunu söylüyor. Orada ödem olduğunu hiç görmedim. Kafayı yemek üzereyim.
Hayır görmedim ameliyat sonrası fotoğrafımısiz ameliyat sonrası fotoğraflarınızı gördünüz mü acaba? orada böyle bir şey mevcut muydu?
merhaba herkese, 9 şubat cumartesi günü kapalı yöntemle ameliyat oldum. iki gün önce alçılarım alındı ve burun köprümde bir şişlik mevcut. böyle olan kimseyi görmemiştim. doktorumun paylaştığı ameliyat sonrası fotoğrafımda böyle bir şey olmadığı için kendimi ödemdir diye rahatlatmaya çalışıyorum (doktor da ödem dedi). ama beni geçiştirmeye çalışıyormuş gibi geldi. dokunmaya çalıştığımda elime sert geliyor birazcık. korkuyorum kızlar. sizce geçer mi yoksa başarısız mı ameliyatım?
Bence gayet güzel gözüküyor. Moralini bozma bnm köprüm daha belli ki bnm bir ay oluyor ameliyat olalı.bugün sarılıklarımı kapattım ve böyle görünüyorum, önden hala çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?