- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
merhaba hanımlar kısaca hikayem 2008 haziranada evlendim ve hala bebişim yok. 5 buçuk senedir çırpınıyorum ama umudumu yitirmedim rabbim izden daha iyi bilemeyiz dimi.iki sene normal denedim sonra rahim filmi tüpler tıkalı ve direk tüp bebek yaptık.blastokist embiriyom oldu çok umutluyduk ama sonuç hüsran. dört ay sonra dondurulmuş tedavisi yine negatif ama öncesi genetik yaptırdim temiz çıkti. ama eşime yaptırmadık spermleri gayet iyiydi.ekim 2012 de laproskopi oldum tüpler açık çıktı ve öncesi histeroskopide olmuştum.ve daha sonra ocak 2013 de birinci aşılama negatif mayısda ikinci aşılama negatif. ama tedaviler süper yumurta olgunlaşıyor spermler çok iyi ama sonuç yok. şimsi ocak 2014 de tekrar başlıcaz maltepe üniv. yrd dç erdinç ilter e gidicez. benim gibi aynı kaderi paylaşan arkadaşlar lütfen yaşadıklarınızı yazın bilgi alışverişinde bulunmak gibisi yok. bizi bizi doğuran annemiz. bile anlamaz ancak bebek sahibi olamayanlar anlar.anne olma çabamız hiç bitmicek. kulaklarınızı dışarıya tıkayıp yolumuza devam ediyoruz anne olucaz bizlerde ama gerçek anne olucaz allahım tez zamanda bebelkerimize kavuştursun amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin