destekleriniz icin tesekkurler arkadaslar tedavi oncelerinde cok farkli hekimlerde tup bebek oncesi hazirlik tedavisi hem esim hemde ben gordum. ilk transferimi 2009 da Amerikan hast yaptirdim, son dort transferide Umut Tupde Suleyman beyde yaptirdim bu arada Murat Berksoy adinda para budalasi bir doktorda 6 ay on hazirlik yumurta ve sperm kalite artik tedavisi gorduk bu adama sadece 10.000 bin TL para gitti. Tuplerin paralarini hesaplamiyorum bile artik. Yani ne hazirliklar yaptik fayda etmedi canlar.
Simi Umutu biraktim Istanbul Tup Aret beye gecmeye karar verdim pazartesi sabah ilk randevum var bakalim icime sinecekmi ve ilk kez arkadaslar tup bebek raporu cikartmaya karar verdim Suleymaniyeye basvurdum Subata kadar cikarsa Aret beylede anlasirsak altincinin startini verecegim.
Esimle hastanelerle ve doktorlarla ilgili hep aci ve sikinti dolu seyler yasadik. Umarim bu hepimizin sonuncu olur.
Simi Umutu biraktim Istanbul Tup Aret beye gecmeye karar verdim pazartesi sabah ilk randevum var bakalim icime sinecekmi ve ilk kez arkadaslar tup bebek raporu cikartmaya karar verdim Suleymaniyeye basvurdum Subata kadar cikarsa Aret beylede anlasirsak altincinin startini verecegim.
Esimle hastanelerle ve doktorlarla ilgili hep aci ve sikinti dolu seyler yasadik. Umarim bu hepimizin sonuncu olur.