- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
nebf cnm bende umutta suleyman beyin hastasiydim bir gun suleyman bey yoktu mecburen muayeneye ulun bey girdi daha dogrusu girmek istemedi hemsire gunumun geldigini muayene olmam gerektigini ulun beye soyleyince zorla geldi bana okadar kotu davrandiki devamli bana yumurtaliklarin hic gelismemis iste kotu durumdasin pes pese on defa kotu kotu dedi yasinda geciyor dedi bu arada zaten muayenedeyim sinir bosalimi gecirdim aglamaya basladim odadan esim iceri girdi neler oluyor diye adam beni okadar asagiladi aglattiki sesim koridora kadar gitmis hemsire sok olmustu. paramizla rezil oluyoruz ya cnm
gercekten cnm o adam hakkinda hep olumsuz seyler duydum tabi oncesi tecrube yok pat diye gittim tabi bebegime kavuscam zannettim.naparsin son kurusuma kadar haram ettim zaten. lutfen cnm gidecegin yerde yumrugunu masaya vur hakkini yedirme. parayi almayi biliyosa isini adam gibi yapacak. bastan konus ya sorarini sor cekinme biz cekindikce onlar terbiyesiz hadsizlesiyor. umut denilen yere hic guvenmedim zaten iki yil oldu adi gecince sinirim oynuyor. o ulun denilen dr benim tuplerim tikali halde tup bebek yapti bide docentmis. sonradan arastirdim ama 10 binim gitti o nalet yere. artik arkama deyil onume bakicam yas 33 oldu esim 34 yani duracak dinlenecek zamanimiz aglayacak kahrolacak vaktimiz kalmadi. tedaviye basliyorum ocak basi insallah bu topikte bebisimizin mujdesini veririz cnm. sadece burayla paylascam allahim versin kimselere soylemicem. ahdim var zaten askim bebisim ben gerisi yalan..