• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısız burun ameliyatının telafisi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslinda buraya ortaya foto koyunca silmek icin banlanmak gerekiyormus. Bir defa ben burun foto koymustum ve sonra kaldirmak istedim ama mune foto kalkarsa ban dedi. Mecbur ban yedim kac gun 😂 bilmiyordum.
şimdiye kadar sadece burnuna bakarak kimseyi tanıdığım aaaa bu o dediğim olmadı.ne burunmuş arkadaş resmi olsa ne olacak olmasa ne olacakkk? :KK45:

Ben de esranın ayna karşısındaki videosunu hatirliyorum. Haci sabanciya çektiği, canının cartier'den bileklik istedigi ve denize karsi bir odada sevismek istedigini soyledigi video.😒

Cartier de olsa bir bilezik için Hacı Sabancı da çekilmez ki:KK51:

Tombiş yanaklarını seveyim para nelere kadir bu hacı sabancı bütün ünlü kadınlarla takıldı ... bu adamla evlenen kızı da ayrıca tebrik ediyorum çarşaf çarşaf alem fotoları videoları çıkmış bir adamla evlenmeyi midesi aldı. Yok arkadaş para için çekilecek rezillik değil :KK51:

Son düzenleme:
Çok merak ettim burnunuzu sadece burun kismini koyun ya da özelden atın gerçekten dogruyu soyleyecegim
Onun haricinde bizim milletin çoğunlukla gözleri güzel burunları çirkin oluyor. Maskeli insanlari gorunce vavv derken maskeyi indirince hayal kirikligi olmasi daha da guclendirdi bu tezimi😂
Yine burun estetigi de aldı gitti başını yaptiran yaptirana
Yani demem o ki çok takılmayın. Çoğunluğun güzel değil. Benim burnum da büyük. Çok mandal takmışlığım vardır😂 Yan profil fotolarim kotu cikiyor ama napiyim oldugu kadar olmadiği kader

Cartier de olsa bir bilezik için Hacı Sabancı da çekilmez ki:KK51:

Tombiş yanaklarını seveyim para nelere kadir bu hacı sabancı bütün ünlü kadınlarla takıldı ... bu adamla evlenen kızı da ayrıca tebrik ediyorum çarşaf çarşaf alem fotoları videoları çıkmış bir adamla evlenmeyi midesi aldı. Yoka rkadaş para için çekilecek rezillik değil :KK51:
valla panpa fakir rezili çekeceğime zengin rezili tercih ederdim ben de.tv izlemiyor musun hiç.yufkacı bile 2 eltiyi birden kaçırdı :KK45: ikisi de evliydi

valla panpa fakir rezili çekeceğime zengin rezili tercih ederdim ben de.tv izlemiyor musun hiç.yufkacı bile 2 eltiyi birden kaçırdı :KK45: ikisi de evliydi

O ayrı, Muammer (yufkacı arkidiş)in parası yok, bütün kadınları doğal cazibeisyle etkilemiş. Benim için gerçek çekicilik budur:KK19:

Kediler ve siz.. beni güldürmeyin. Kedilerle sizi kıyaslamak adriana limayla yıldız tilbeyi kıyaslamak gibi. ve burada siz hangisinin yerindesiniz bunu zaten biliyorsunuz :)
Kendine olan bütün kinini kustun ama şuanda...şöyle bir konuyu defalarca açıp sonra gelip birine dolaylı yoldan fiziksel temali hakaret etmeye çalışmak ultra komik haberin olsun

Aslinda buraya ortaya foto koyunca silmek icin banlanmak gerekiyormus. Bir defa ben burun foto koymustum ve sonra kaldirmak istedim ama mune foto kalkarsa ban dedi. Mecbur ban yedim kac gun 😂 bilmiyordum.
Ama istersen kaldıriyorlar diye biliyorum 😁

+++
Ben de anlayamadim kaçtır aynı konu , aynı yorumlar

- Revizyon ameliyatı yaptır . - Yok
- Burnun fotosunu at belki abartıyorsun. - Yok
- Psikolojik olarak iyi değilsin. - Yok

eee yani ne desin daha insanlar nasıl yardımcı olsun :KK51:
Sürekli konu açıp bizi yıldırıp, el birliğiyle ameliyat ettirelim istiyor herhalde 🙄

Ama kaçırdığınız bir nokta var. Ben "burnum çirkin mi" diye sormuyorum. Burnum çirkin ve ne yapmam gerekir bir de geldim 30uma diye soruyorum. Yani burnumun çirkinliği tartışma konusu değil burada, o mevzu kapanmış, şu an ne yapılabilir o düşünülmeli. Umarım anladınız.
Mahkeme karariyla yasini kuculttur en iyisi, 30a gelmisin , bu aciyla nasi yasarsin ben de bilemedim

İyi de insanlar yönlendirme yapabilmek adına fotoğraf istiyor ve sadece burun fotoğrafı. Yapılabilecek iki şey var. Ya burnunuzu bu şekilde kabul edip kendinize eziyet etmeyeceksiniz ya da ameliyat olacaksınız. Ameliyat olamam diyorsunuz o zaman psikolojik yardım alabilirsiniz. Daha önce de açmışsınız aynı konuyu sanırım. İnsanlar burnunuzu görmeden nasıl başka şeyler söylesin size?
Ayy konuyu bölüyorum ama, değişen nicklerde hep heyecanlanırım. Kimsiniz acaba? :KK53:o_O

Kanlı ped, değişik renkli kirli tuvalet kagitlari ve kaka dolu bez fotograflari silinince de ban mı yeniyor acaba?:kusmuk:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X