Merhaba arkadaşlar. İçimi birilerine dökmem lazım, o yüzden bu konuyu açıyorum. Umarım doğru yerdir. Başlıktan da anlaşılacağı üzere konu ilişkilerimdeki başarısızlık. Çok fazla ilişkim olmadı aslında ama baktığımda hepsinde aynı son. Benim problemim duygularımı gösterememek, her şeyi içimde yaşamam. İçimden sarılmak gelir mesala ama yapamam. Erkekler de ilgi bekler hep. Haftasonu bir haber aldım. Benimle ilgilenen biri vardı, bir süre konuştuk onunla. Ben de ondan hoşlanmaya başlamıştım ama yakın davranamadım, güven problemim var o yüzden de oluyor bu. Karşımdakine tam anlamıyla güvenmeden yapamıyorum. Bir de onun hakkında başka şeyler duymuştum o da etken tabi. Bir ay falan uğraştı, yakınlaşmak için. Sonra bir şekilde bitti. Nişanlanmış, yüreğimden bir şeyler koptu o haberi aldığımda. Aramızda yaşanmış bir şey de yoktu ama bilmiyorum kötü hissettim. Annem de seni mi bekleyecekti, sen uzak durdun ne yapsın falan dedi. Bu ilk değil böyle, benimle ilgilenenlere karşılık veremiyorum ben de beğenmiş olsam da. Bundan sonra böyle olsun istemiyorum artık. Benimle ilgilendiğini düşündüğüm bir erkeğe nasıl cesaret verebilirim gelip benimle konuşması için? Artık ben de bir yuvam olsun istiyorum. Geçmişime bakıp keşke demek istemiyorum. Gereksiz bir konu olduysa da özür dilerim.