Başarısız ilişkiler

CanSimidi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
163
88
298
Merhaba arkadaşlar. İçimi birilerine dökmem lazım, o yüzden bu konuyu açıyorum. Umarım doğru yerdir. Başlıktan da anlaşılacağı üzere konu ilişkilerimdeki başarısızlık. Çok fazla ilişkim olmadı aslında ama baktığımda hepsinde aynı son. Benim problemim duygularımı gösterememek, her şeyi içimde yaşamam. İçimden sarılmak gelir mesala ama yapamam. Erkekler de ilgi bekler hep. Haftasonu bir haber aldım. Benimle ilgilenen biri vardı, bir süre konuştuk onunla. Ben de ondan hoşlanmaya başlamıştım ama yakın davranamadım, güven problemim var o yüzden de oluyor bu. Karşımdakine tam anlamıyla güvenmeden yapamıyorum. Bir de onun hakkında başka şeyler duymuştum o da etken tabi. Bir ay falan uğraştı, yakınlaşmak için. Sonra bir şekilde bitti. Nişanlanmış, yüreğimden bir şeyler koptu o haberi aldığımda. Aramızda yaşanmış bir şey de yoktu ama bilmiyorum kötü hissettim. Annem de seni mi bekleyecekti, sen uzak durdun ne yapsın falan dedi. Bu ilk değil böyle, benimle ilgilenenlere karşılık veremiyorum ben de beğenmiş olsam da. Bundan sonra böyle olsun istemiyorum artık. Benimle ilgilendiğini düşündüğüm bir erkeğe nasıl cesaret verebilirim gelip benimle konuşması için? Artık ben de bir yuvam olsun istiyorum. Geçmişime bakıp keşke demek istemiyorum. Gereksiz bir konu olduysa da özür dilerim.

simdi soyle bisey var, adiniz "sevgili" olduysa uzak durmanin, soguk davranmanin alemi yok. ha ama iki tarafta birbirine ilgiliyken, tanisma zamaninda fiziksel bi uzaklik olabilir bence bu da normaldir. ama sevgili olduktan sonra bile soguk davraniyorsaniz o zaman adam "bu kadar soguk bi kizla ne yapicam ben" diye dusunebilir. icinizden geldigi gibi yasayin bence bazi seyleri. hayat duygulari basitmrk, biseyleri ertelemek icin cookkkk kisa. tabi size gidin ve size ters gelen seyleri yapin demiyorum ama, ufak dokunmalarin, masum bi sarilmanin falan kime ne zarari olabilir? her insan farklidir. tek bir adamla iliskiniz yurumedi degmeyen bir insan cikti diye butun erkek neslini sorumlu tutamazsiniz ki..

içinden geldiği gibi ol...başta söylemişsin zaten...
hoşlandığın biri varsa konuş,konuşmaktan sıkılma..
bir şeyler yapmayı teklif et..sergiye gidin,müzeye
gidin,güzel bir kahvaltı belkide...paylaşılanlar arttıkça
samimiyet artar..ama illede konuşmak...içindeki
sınırları iyi çizmen gerekiyor..ona sarılmak içinden
geliyorsa ve sevglinse bu kişi dünyanın en güzel
saniyeleri seninle demek...:17: yoksa böyle daha çok
benden sonra nişanlanmış haberi alırsın,bu durum kaçınılmaz
olur..insan istedikten sonra duygularını yansıtabilir..benle konuşmayan
adamı bülbül yaptım derdeyse:31:..ben mi yaptım aslında hayırr..
sadece onun daha çok konuşmasına yardımcı oldum..duygularını
belli etmesine...kadınlar olarak duygularımızı göstermede daha rahat
olduğumuzu düşünüyorum...:55:

Back
X