Başarısız insan profili

yeni ales puanı olabilir mi bu ya
eski puanlar yüksek de yenilerde zor yani 100
haha resmen ben şok :KK57:
pardon böldüm siz devam:D

Kaç kişilik programda yüksek lisans yapıyorsunuz bilmiyorum. Ama artık biraz da işin içine insan ilişkileri girer. Adamlar sizin osym sınav basarilarinizi takip etmez.
Gecmisinizdeki başarılar bugün sizi oldugunuz yere taşımış. Burada da başarının garantisi değiller.
Şu ana kadar yaptiklarinizdan frkli şeylerde sıra.
Sunum berbat dediginiz ne mesela?
Konuya mi hakim değilsiniz, başkalarının önünde konuşma zorluğu mu, dili kullanma mı, sunum hazırlamayı mı bilmiyorsunuz?
Önce teşhis :KK66:

Konuya hakim değilim, çalışamıyorum ve derste patlıyorum. Bu da beni sanki tembelmişim gibi gösteriyor ve kotu bir izlenim yaratiyorum insanlarda, komik duruma dusuyorum

yeni ales puanı olabilir mi bu ya
eski puanlar yüksek de yenilerde zor yani 100
haha resmen ben şok :KK57:
pardon böldüm siz devam:KK70:

Canim 100 puan degil, net. Ydsde zaten 4 bin uzerinde kisi 90 uzeri aldi. Aleste 8 bosum var 10 yanlisim olsa bile 99.5 net oluyor bilmiyorum belki daha fazla yanlisim vardir ama insanlar ya sozel 1 ya da sayisal 2 ye bakamamislar o yuzden sdandart sapmadan yine 90 uzeri puan bekliyorum

vallahi benimde yds puanım 95 ales puanım 93, ama yüksek lisans derslerinde yaptığım sunumlarda hoca beni her defasında yerden yere vurdu tamam yeter bu kadar anlattığın diyip sunumu bile kestiği oldu çünkü iyi hazırlanmış olsam da kendimi iyi ifade edemiyordum. sanırım sen de kendi bilgini yansıtmakta zorlanıyorsun
benimkinin nedeni performans anksiyetesiymiş Bir süre ilaç desteği alıp toparladım
yakında savunmam var, Ama artık kendime guveniyorum

Sen konuyu bilmedigin icin degil bildigini sunamadigin icin, ben bilmiyorum bu hafta sinav var projeler daha ben birseye bakamadim mesela. Uyuyamadim da

Canim 100 puan degil, net. Ydsde zaten 4 bin uzerinde kisi 90 uzeri aldi. Aleste 8 bosum var 10 yanlisim olsa bile 99.5 net oluyor bilmiyorum belki daha fazla yanlisim vardir ama insanlar ya sozel 1 ya da sayisal 2 ye bakamamislar o yuzden sdandart sapmadan yine 90 uzeri puan bekliyorum
Anladım net deyince şimdi
Yo yds şaşırmadım farkındaysan evet yüksek yapan yds de bayağı kişi var
90 üzeri puan tamam ama cidden 100 puan algılayınca afallamıştım:)

Bir de stresten çalışamıyorsn gibi ben de stresliyim çalışamıyorum biraz geç oldu ama dün gitti psikiyatriste rahatlatıcı bir ilaç yazdı çok hafif dozda ve sınav dönemi için sadece şu ayı atlatır atlatmaz bırkcam böyLe bişey yapabilirsin sen de,ders çalışmanı kolaylaştırır yoksa insan stresten iyice salıyor doğrusu

Abov seninki de yüksekmiş sen de sayısalcısın zaar.

yok ben sözelciyim :)

Sen konuyu bilmedigin icin degil bildigini sunamadigin icin, ben bilmiyorum bu hafta sinav var projeler daha ben birseye bakamadim mesela. Uyuyamadim da

O zaman sana tavsiyem dersleri ayni anda almaman
Yani bu dönem 4 ders alıyorsan 2 tanesine devamı birak
2 tane olunca calisirsin daha rahatça
Gelecek sene de diğer ikisini al

Back
X