Göğüslerimdeki sarkma nedeniyle Dr. Handan Şimşek Turan’a başvurdum. Bana dikleştirme ile birlikte protez önerildi ve bu işlemin sarkma olmaması için tavsiye edildiği ifade edildi. Buradaki olumlu yorumlara güvenerek ameliyat olmaya karar verdim.İlk ameliyat sonrasında silikonların elime gelmesi ve sarkmanın devam etmesi üzerine yaşadığım sorunlar doktor tarafından da fark edildi ve bu nedenle ikinci ameliyatı kendisi yapmak zorunda kaldı.Ancak ikinci ameliyat sonrasında da sonuç değişmedi; iki göğüs arasında ciddi fark oluştu ve sarkma problemi devam etti. Ameliyatın üzerinden henüz bir yıl bile geçmeden bu durumu yaşamak kabul edilebilir değil.İkinci ameliyat sonrasında defalarca kliniğe ulaşmaya ve randevu almaya çalıştım, uzun süre WhatsApp üzerinden yazmama rağmen doktor hanımın klinikte olmadığı söylendi ve tarafıma etkili bir geri dönüş sağlanmadı.Doktor tarafından ifade edilen hiçbir beklentinin karşılanmadığını düşünüyorum. İki ameliyat sürecinde yaşadığım fiziksel acı ve yıpranma da ayrıca çok ağırdı. Tüm süreç boyunca yeterli ilgi ve takip göremedim.Bu süreç benim için ciddi bir hayal kırıklığı oldu. Yaşadığım memnuniyetsizlik nedeniyle hukuki yollara başvurduğumu belirtmek isterim. Bu deneyim tamamen bana aittir.