• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basarısız tüp bebek sonucu adet düzensizligi

Tuanarana

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
36
18
18
35
Merhaba Hanımlar..
Sizlere bi sorum olucak.
Eylül aydında negatif ile sonuclanan 3. Tüp bebek denemem oldu. Kan tahlilim negatif ciktiktan 10 gün sonra adet oldum ve ozamandan beri kanamam tamamen gecmedi 3 gün duruyorsa dördüncü gün tekrar basliyor. Bu konuda tecrübesi olan varmi acaba ?

Merhaba Hanımlar..
Sizlere bi sorum olucak.
Eylül aydında negatif ile sonuclanan 3. Tüp bebek denemem oldu. Kan tahlilim negatif ciktiktan 10 gün sonra adet oldum ve ozamandan beri kanamam tamamen gecmedi 3 gün duruyorsa dördüncü gün tekrar basliyor. Bu konuda tecrübesi olan varmi acaba ?
Doktorunuzu danıştınız mı kist oluşmuş olabilir.sonuçta kullanılan ilaçlar ağır 🥺

Merhaba Hanımlar..
Sizlere bi sorum olucak.
bikaç ay bu şekilde olabiliyor bnimde başıma gelsi ama doktorum korkulacak bişey yok dedi daha sonra şükür normale döndü.3 ay falan ara kanama yaşadım uzun sürdü hep adetlerim

2 başarısız tüp bebek tedavim oldu. İlkinde de aynı şekilde negatif sonuç sonrası 7 gün adet oldum 7 gün temiz kaldım şimdi aynı şekilde tekrar adet oldum. İlk negatif sonrası histeroskopi olmuştum ve et beni kadar polip almıştı doktorum şimdi o polip tekrarladı mi benim gibi olan ve normale dönen var midir Neden bu negatif tüp bebek den sonra bu şekilde çabuk adet oluyorum. İlkinde olabilir diye düşünmüştüm şimdi yine aynısı oldu ve uzun süre doktora gitmiycem. İlk seferinde doktorum sebebinin ne olduğunu söylemedi yine aynı şey oldu:KK61: normalde pko hastasıyım. Adetlerim pek te kolay olmaz

Back
X