Başarısız Tüp Bebek Sürecim ve Tavsiyelerim

Napılması gerek bilmiyorum ama önümüzdeki hafta doktorumla görüşmeye gideceğim gitmeden de bir gün öncesinde amh baktıracağım eğer değer normal gelirse, kendiaine durumu bana yanlış protokol uyguladığını söyleyeceğim. Çok üzgünğm böyle olduğu için sürekli klinik değiştirmenin de iyi olacağını sanmıyorum. Siz nereyle devam edeceksiniz

Merhaba eşiminde varikoseli 2.8 mm sizim ameliyatı kim yaptı ve ameliyat sonucunda değerleri düzeldi mi ?

Aylardır anlattığım yaşadığım durum bu. Sürekli her doktora aynı şeyi söylüyorum. Yapılması gereken testler yapılsin, iyi çıkarsa ne ala, kötü çıkarsa önlem alınsın. Deneme yanılma yoluyla olmaz bu işler. Bizimki de can. Olan hormonlarla ve kaliteli yumurta cikartcam diye aldığım kilolarla bana oldu. Sonuç hüsran.. tüp bebekciler kalsa bir daha deneyelim olur böyle şeyler... Biraz empati kurması lazım doktorların..

Tabi size atilir cunku olmazsa yeniden denersiniz, ne olacak ki… Spermi onlar sectigi icin orada sorun olamaz en yakışıklısını seciyorlar cunku:) umarim dogal yoldan oluverir de bir daha kimsenin eline dusmezsiniz
Çok teşekkür ederim ya çoğu merkez sadece maddi gelir olarak görüyor. Başka bir merkezle görüştük sürekli fiyat listesi gönderip duruyorlar psikolojim bozuldu gerçekten ara vermek durumunda kaldım. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir bebeklerimiz

Ben suan kimyasal gebelik yasiyorum betanin sifira dusmesini bekliyorum henuz ne yapsam bilemedim ilk kez gebelik oluşunca biraz denemeye devam etsek mi diye dusunmeye basladik.

Merhaba eşiminde varikoseli 2.8 mm sizim ameliyatı kim yaptı ve ameliyat sonucunda değerleri düzeldi mi ?
Baskent universitesinde yapıldı gecen yilsonunda. Haziranda 80 milyona yukselmisti sonra test yapmadık ancak bu ay kimyasal gebelik yasiyorum ilk kez sperm ve yumurta birlesti yani. 6ayda tam duzelme oluyor istisnalar haric tabi. Hocanın adini esime sorarim isterseniz.

Evet çok iyi olur doktor mu size önerdi ameliyatı bize gerek yok 3 mmin altında olduğu için dediler

Doktorlar onermedi cunku onemsemiyorlar ve erkek kaynakli bir sey olmayacagi algisi mevcut. Sayi dusuktu. Tup bebek de basarisiz olunca ameliyat oldu esim.
Kaç ay önce ameliyat oldu acaba değerleri yükseldi mi ? Bizimde 2.8 dediğim gibi aynen önemsemiyorlar eşim birde bebekken inmemiş testisten ameliyat olmuş o yüzden tekrar açmak istemiyorum dedi. Bizde tüp bebek yaptırdık benimde yumurtam kalitesizmiş ve amhım düşük sağlıklı embriyomuz oluşmadı hiç ne yapacağız bilmiyorum

İnmemis testis gecmisi zaten erkekte infertilite sebeplerinden. İnternetten arastirabilirsiniz. Yumurtanizin kalitesiz olusu falan fasa fiso bence. Yumurta genetik sorunlarin bir kismini duzeltiyor ancak bazen yumurtanin duzeltemeyecegi seviyede sorunlu sperm geliyor ve yumurta sureci devam ettiremiyor. Sonra yumurtaniz kalitesiz diyorlar. Amh dusuklugu sadece yumurta rezervinizi gosterir. Duzenli adet goren biri icin normal gebelik elde etme durumunuzu etkilemez.

Benim de eşimde morfoloji ve hız problemi var 9 tane döllenen yumurta 3.güne eksiksiz geldi. Sonra bir anda 3ten 5e giderken 3 kaldı birisi de sağlıksız geldi pgtden mozaik. İlk üç gün yumurta sonraki günler sperm dna aktarımı yapıyor diye okudum muhtemelen spermin hatalı olması trajik bi azalmaya sebep oluyo 3ten 5 e giderken.

Ben suan kimyasal gebelik yasiyorum betanin sifira dusmesini bekliyorum henuz ne yapsam bilemedim ilk kez gebelik oluşunca biraz denemeye devam etsek mi diye dusunmeye basladik.
Çok geçmiş olsun, umarım bir sonrakinde olumlu sonuç alırsınız. pozitifi bir kere görmek bile büyük bir umut veriyordur. Zaten sizin sorununuz biraz korona etkili olmuş, sperm gelişim süresine uyarak tekrar denemek mantıklı olabilir.
Biz de tekrar denemeyi düşünüyoruz, doğal yolla olmasını çok zor olarak görüyoruz değerler de ortada zaten.
Sadece kime gideceğim konusunda çok kararsızım ve tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…