Başarısız tüp bebek

Evet bundan sonrası nasip biz elimizden geleni yaptık beklemek cok zor insallah güzelce tutunur bebeklerimiz insallah ikiz olur ikimizinde

Bağışıklığınızla alakalı bir test yapıldı mı doktor ondan kaynaklandığına nasıl karar verdi

Aa sizi hatırlamaz olur muyum çok sevindim ıvıg nedir

Bende nk paneli ve bağışıklık baskılayıcı serum araştırması yapıyorum. Sizin söyledikleriniz dışında ben pek bilmiyorum valla
İnşallah oyle olur .cok uğraştık cok olumsuzluklar yasadik bu sefer yüzümüz güler umarım. Isteyen emek veren herkes inşallah bebegine kavuşur
umarım alırız emeklerimizin karşılığını

Peki bağışıklığınızdan kaynaklandığını söyleyip nasıl bir çözüm buldu ?

Peki bağışıklığınızdan kaynaklandığını söyleyip nasıl bir çözüm buldu ?
Oncelıkle embrıyomun genetiğine baktı. Ama bütün kromozomları inceletti. Sonra yapıştırma uygulayıp bağışıklık için de Prograf ilaç kullandırdı.

Oncelıkle embrıyomun genetiğine baktı. Ama bütün kromozomları inceletti. Sonra yapıştırma uygulayıp bağışıklık için de Prograf ilaç kullandırdı.
Ben de bu sefer prednol yerine prografı teklif edeceğim, çok ağır bir ilaç olduğunu duydum herhangi bir olumsuzluk yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…