- 14 Haziran 2024
- 1.107
- 493
- 43
- 27
- Konu Sahibi pinkheartt
-
Preferik kanda kromozom analizi testi. Histeroskopi yapildi rahime cizik atıldı. 1. Negatif 1. Kimyasal oldu kimyasalda deger sifirlanmadan prolaktin hiv şeker gibi yükseldiğinde dusuge sebep olacak değerlere bakildi.Kızlar daha önce bir negatif bir kimyasal sonuçlanan transferim oldu. Benim gibi başarısız denemesi olup yeni tedavi öncesi farklı testler yaptıranlar var mı? Önerilerinizi dinlemek çok isterim
5 tane daha embiriyom var nk paneli yaptırmayı düşünüyorum sizede histeroskopi öneririm. Ben ilk negatiften sonra histeroskopi oldum ve rahim iltihabı çıktıBenim 2 ad negatif transferim oldu. Doktorum en son havuz sistemi, genetik ve en son transfer öncesi histeroskopi önerdi. Başladık bakalım hayırlısı
Kromozom analizi ve histeroskopi bende oldum nk paneli düşünüyorum bilginiz var mıPreferik kanda kromozom analizi testi. Histeroskopi yapildi rahime cizik atıldı. 1. Negatif 1. Kimyasal oldu kimyasalda deger sifirlanmadan prolaktin hiv şeker gibi yükseldiğinde dusuge sebep olacak değerlere bakildi.
Histeroskopide tavsiye ederim ben ilk negatiften sonra oldum ve rahim iltihabı çıktıBana genetik testi yapıldı. 1 kimyasal oldu ikinci transferim aralık başı gibi duruyor
Nk olmadim ama yinede doktorum 3. Transferim icin intralipid serum önerdi. Ilaclarim suan su sekilde.Kromozom analizi ve histeroskopi bende oldum nk paneli düşünüyorum bilginiz var mı
Gerçekten güzel bir tedavi planı olmuş bence pozitif sonuçlanacakNk olmadim ama yinede doktorum 3. Transferim icin intralipid serum önerdi. Ilaclarim suan su sekilde.
Sabah 1 aksam 1 progesteron fitil.
Sabah1 aksam 1estrofem.
Gunde 1 oksapar
Gunde 1 prednol
Transfer günü intralipid serum. Transferden 1 hafta sonra tekrar serum. Ve pozitif olursa test günü bir serum daha
Bu sekilde planlandi ve dogal siklusla ilerledik catlama ignesi vuruldum yumurta gelişince. 1 regli onceside histeroskopi oldum bir sorun çıkmadı. Sadece rahime cizik atıldı. Cift embriyo koyuldu. 5. Gun 4bb ve 4bc gerisi nasip artık.
İnşallah oyle olur .cok uğraştık cok olumsuzluklar yasadik bu sefer yüzümüz güler umarım. Isteyen emek veren herkes inşallah bebegine kavuşurGerçekten güzel bir tedavi planı olmuş bence pozitif sonuçlanacak
Merhaba sizin kimyasal olduğunda benim de kimyasaldı o dönem konuşuyordukKızlar daha önce bir negatif bir kimyasal sonuçlanan transferim oldu. Benim gibi başarısız denemesi olup yeni tedavi öncesi farklı testler yaptıranlar var mı? Önerilerinizi dinlemek çok isterim
Merhaba, benim de 2 negatif transferim oldu maalesef (son transferim pgt’li embriyoydu). Yeni bir tedaviye başlamadan önce trombofili paneli, eşim ve bana kromozom testi, NK hücre testi, smear testi ile mycoplasma ve ureaplasma kültürü yapıldı. Histeroskopi henüz olmadım fakat transferden önce mutlaka olacağım bu sefer. Ayrıca tiroit değerim normal sınırları içerisinde olmasına rağmen bir endokrinoloji doktoruna gittim. TSH’ı 2’nin altına indirmek için tiroit ilacı yazdı bana (benim değerim tüp bebek tedavileri sonrasında 2.7’ye yükselmişti). Tüp bebek doktorum mesela tiroite bir şey demedi ama önemli bir faktör. Bunların dışında başka yapabileceğim testler varsa ben de öğrenmek isterimKızlar daha önce bir negatif bir kimyasal sonuçlanan transferim oldu. Benim gibi başarısız denemesi olup yeni tedavi öncesi farklı testler yaptıranlar var mı? Önerilerinizi dinlemek çok isterim
Merhaba benım de 2 kimyasal 1 düşüğüm vardı. Toplam 8 tedavıKızlar daha önce bir negatif bir kimyasal sonuçlanan transferim oldu. Benim gibi başarısız denemesi olup yeni tedavi öncesi farklı testler yaptıranlar var mı? Önerilerinizi dinlemek çok isterim
Günaydın canım transfer günü kan verdin mi senNk olmadim ama yinede doktorum 3. Transferim icin intralipid serum önerdi. Ilaclarim suan su sekilde.
Sabah 1 aksam 1 progesteron fitil.
Sabah1 aksam 1estrofem.
Gunde 1 oksapar
Gunde 1 prednol
Transfer günü intralipid serum. Transferden 1 hafta sonra tekrar serum. Ve pozitif olursa test günü bir serum daha
Bu sekilde planlandi ve dogal siklusla ilerledik catlama ignesi vuruldum yumurta gelişince. 1 regli onceside histeroskopi oldum bir sorun çıkmadı. Sadece rahime cizik atıldı. Cift embriyo koyuldu. 5. Gun 4bb ve 4bc gerisi nasip artık.
Günaydın vermedim kimseden almıyorlar canım. Daha önceki transferlerimde de vermedim. Yarın transferin var heyecanlı mısın?Günaydın canım transfer günü kan verdin mi sen
Transferim bugünGünaydın vermedim kimseden almıyorlar canım. Daha önceki transferlerimde de vermedim. Yarın transferin var heyecanlı mısın?
Ayy dogru canım ben evde durmaktan artık günleri karıştırdım bugünü persembe sanıyorumTransferim bugünçok heyecanlıyım elim ayağım buz kesiyor
Çok teşekkür ederimAyy dogru canım ben evde durmaktan artık günleri karıştırdım bugünü persembe sanıyorumbebislerin
artık seninle olcakkolumlu sonuçlar alırız inşallah Ben progesteron yükselmez falan sanıyordum hani herkes test veriyor falan ama hic gerek yok zaten destekte kullanıyoruz ya illaki yükseliyor. Birde biz fitil olarak aldığımız icin kanda düşük olsa bile rahimde yüksek oluyormus. Hersey guzel gidecek Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?