Başarısız tüp bebekten sonrası kanana

kanama

• doktora git.gitme

OY: 0 0,0%
  • Normal .normal değil

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

asya_87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
2
0
1
37
Tüp bebek tedavisine başlamıştım. Kimyasal gebelik geçirdim. 1-2 gün sonra adet gördüm 5 gün adetin sürdü. Adetin 12 günü kanama başladı. Kahverengi kırmızı renkli az miktara kanama oluyor. bugun 14. gün devam ediyor bu durum normal mi geçmesini beklemelisiniz miyim ? Doktora ne zaman gideyim?

Çok geçmiş olsun durumunuz nasıl sonuçlandı bilmiyorum ama okuyanlara faydası olur diye yazıyorum bazı kadınlar düşük yapma döneminde önce 4/5 gün süren çekilme kanaması yaşıyorlar daha sonra adet başlıyor bende bu süre aralığı çok kısadır mesela çekilme kanamasını yaşadım 4gün, 1 hafta sonrası normal adet oldum bu süre bünyeye göre farklılık gösterebilirde... Tekrar geçmiş olsun son olsun inşallah

Benmde dusugum olmustu 15-16 gun surmustu doktora sormustm normal demisti betahcg sifirlanana kadar AZ AZ lekelenme gelir sifirlandimi dusme olur demisti

Bekledim ara kanama toplamda 5 gün sürdü ve bitti.Diger adetim ise tüp bebekte kullanılan ilaçlar yuzunden, hormonların dengesi bozulduğu için 38.gün oldu.Diğer adetim 33 gün sonra oldu.2-3ay daha beklicez ve 3 tane dondurulmuş Embriyomuz var.onlarla denicez inş bu sefer olur. Yeni yıl bize şans getiririr☺bebek getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…