- 3 Eylül 2016
- 30
- 38
- 3
- 31
Bi an oturup düşünüyorum şunu şunu yaptim biraz daa gayret diye.Ama en ufak sorunda unutmaga başlıyorum.Zihnime dış etkenlre karşı kalkan olusturmaya çalışıyorum o kötü hatiralari geride bırakmaya.Biraz daha gayretle Insallah.Para kazanirsam ailemden büyük ölçüde rahatlarim herseyden once guvencem kendim olurum.Beni istemedigim seylere zorlayan bi ailem var.Onlar için o seu dogru diye beim için doğru olacağını düşünen.Bu şartlarda benim dayanagim bi nevi yok gibi birsey.O yüzden mecburum.Sanırım biraz daha dayanmam ve kalkani olusturmam gerek hemen.tesekkur ederim yofimunuzqve desteginiz içinŞahsen gayet iyisin başarılısın. Bak ben bir üniversite bir yüksek lisans bitirdim açıktan bir üni daha bitiyorum ama sendeki çaba gayretin yanında benimki hiç. Aileye çevreye imkansızlıklara rağmen bu aşamaya gelmek büyük başarı. Vücudumdaki çatlak sarkıklık diyorsun iyi de 35 kilo verebilmek gibi müthiş bir başarı gerçekleştirmişsin inanmıyorsan Diyet topicine gir söylesinler. Hem sarkıklar çatlaklar sporla en aza indirebilirsin netten araştır vücudundan nefret etme olan bu bunu daha iyi nasıl yapabilirim diye düşün. Üniversite için şu an durumunun aciliyetine göre sağlık bölümlerini seç derim çünkü özelde devlette iş bulabilme garantisi en çok onlarda var. Burdan bilen arkadaşlarda söylesin ya da Üniversite topici var orda konu aç iş bulabilme açısından en kolay hangi bölümler diye. Muhendislik Hukuk gibi bölümler misal çok mükemmeldir dört seneliktir ama çoğu mezunu işsizdir. Yani okuyacağın bölümün popülaritesi ile iş bulma imkanı aynı olmuyor. Herkes keske sevdigi işi yapsa ama işin olursa sevdigin bölümü de ekstra okursun. Çabana gayretine hayran oldum bu şekilde git kötüyüm durumum kötü şartlar kötü vücudum kötü diye düşünürsen bu seni daaha iyi yapmaz şu an sıfır durumundaysan +1 yapmayacak. Ama evet durumlar bu daha iyi nasıl olabilir diye düşünüp çabalarsan +1 +2 +3 olursun.