• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAŞARISIZLIK :(

Şahsen gayet iyisin başarılısın. Bak ben bir üniversite bir yüksek lisans bitirdim açıktan bir üni daha bitiyorum ama sendeki çaba gayretin yanında benimki hiç. Aileye çevreye imkansızlıklara rağmen bu aşamaya gelmek büyük başarı. Vücudumdaki çatlak sarkıklık diyorsun iyi de 35 kilo verebilmek gibi müthiş bir başarı gerçekleştirmişsin inanmıyorsan Diyet topicine gir söylesinler. Hem sarkıklar çatlaklar sporla en aza indirebilirsin netten araştır vücudundan nefret etme olan bu bunu daha iyi nasıl yapabilirim diye düşün. Üniversite için şu an durumunun aciliyetine göre sağlık bölümlerini seç derim çünkü özelde devlette iş bulabilme garantisi en çok onlarda var. Burdan bilen arkadaşlarda söylesin ya da Üniversite topici var orda konu aç iş bulabilme açısından en kolay hangi bölümler diye. Muhendislik Hukuk gibi bölümler misal çok mükemmeldir dört seneliktir ama çoğu mezunu işsizdir. Yani okuyacağın bölümün popülaritesi ile iş bulma imkanı aynı olmuyor. Herkes keske sevdigi işi yapsa ama işin olursa sevdigin bölümü de ekstra okursun. Çabana gayretine hayran oldum bu şekilde git kötüyüm durumum kötü şartlar kötü vücudum kötü diye düşünürsen bu seni daaha iyi yapmaz şu an sıfır durumundaysan +1 yapmayacak. Ama evet durumlar bu daha iyi nasıl olabilir diye düşünüp çabalarsan +1 +2 +3 olursun.
Bi an oturup düşünüyorum şunu şunu yaptim biraz daa gayret diye.Ama en ufak sorunda unutmaga başlıyorum.Zihnime dış etkenlre karşı kalkan olusturmaya çalışıyorum o kötü hatiralari geride bırakmaya.Biraz daha gayretle Insallah.Para kazanirsam ailemden büyük ölçüde rahatlarim herseyden once guvencem kendim olurum.Beni istemedigim seylere zorlayan bi ailem var.Onlar için o seu dogru diye beim için doğru olacağını düşünen.Bu şartlarda benim dayanagim bi nevi yok gibi birsey.O yüzden mecburum.Sanırım biraz daha dayanmam ve kalkani olusturmam gerek hemen.tesekkur ederim yofimunuzqve desteginiz için

kafandaki sesleri susturmaya çalışmakla zaman kaybetme:) bir an evvel başla derim
ben burada habire günlük açıyorum biliyor musun? işte ales günlüğü,yds günlüğü o günlüğü bu günlüğü
hepsini düzenli takip etmiyor görünsem dahi kafama koydum ya yavaşça ilerliyorum ve o işleri halletim mesela şu an yeni başka hedflerim var
sen bir yere hedef yazdın mı beyin onu sana getirmek için elinden geleni yapar emin ol
şu konuyu açmana sebep bile bu:)
hedefini netleştir önüne bak uğraş çabala aksilikler seni yıldırmasın güçlendirsin
eğer aksilikler olmasa bu kadar hırs yapamayız rahatlıkta gevşeriz :KK66:
Kendime olan inancımı sanırım suana kadar basardiklarimla pekistirmem gerek.O eski azmimi kararliligimi neyin tetikledigini biliyorum ve onu yeniden hep hatirlamam gerek ama biraz huzura ihtiyacim var.Umarım olur

Konuyu acarken vücut catlak olayina niye girdim bilmiyom.Su an ki onceligim dersler olarak belirledim.Insan calisinca hersey olur sabredince zorlayinca.Ama yorgunluk kola gecmiyor.Umarim ayşe abla gibi basaririm :)

İnsallah :) bence yapabilirsin ne olursa olsun. Demek ki bir seylerden memnun degilsin ki catlak olayina da girmissin, ayrica dis gorunusunden memnun olmayinca insanin ozguveni de dusuyor. Belki de bununla alakalidir.

İnsallah :) bence yapabilirsin ne olursa olsun. Demek ki bir seylerden memnun degilsin ki catlak olayina da girmissin, ayrica dis gorunusunden memnun olmayinca insanin ozguveni de dusuyor. Belki de bununla alakalidir.
Sanırım vücut olayina girmemin sebebi su
Benim daha 15 yasindaken bile evlilik muhabbeti dönüyordu sırf begenilmiyim diye beni isteyem olmasin diye o yaslarda bilincli kilo aldim habire yiyordum aileme mi kızdım yiyordum biyle böyle ipin ucu kaçtı bi fen oldu ha ise yaradimu o şişko halimle bike evlilik mevzularim cok oldu.En son biri bana kilolarim ile ilgili hakaret edincedur dedim.Ama kendimi mahf ettim oyle bi sey yaparak

bende 22 yasındayım, ve seni tebrık edıyorum tek basına bunca seyı basarmıssın.... benim hayatımda o kadar kötu sey oldu kı yınede bak daha bu sabah kalktım alttan derslerım var dıye onlara çalıştım hemde basımda bınbır derdım var, sende pes etme, geçde değil 22 otur simdiden başla güzelce pozitif dusun ailem suan ızın verse okudugum bölümü bırakıp hukuk ıcın hazırlanırdım ama annem baya kıyametler kopardı, kendini üzüp durma hayatta neler var 40 yasında unıye gırenler var internetin varsa youtubedan ders videoları ızleyerek çalış cok ısıne yarar bence yapabılırsın kendıne program yap kımseyı dınleme ve otur çalış suan benım tek daynagım okulum, okuldakılere erkek arkadasım benı rezıl ettı bılmem ne ama ılerıyı dusunuyorum sende oyle yap önce kendıne ınan...

35 kg verdiysen çelik gibi iraden vardır. Bu iradeyle istesen dünyayı yıkarsın.
Cokta iradeli oldugumu söyleyemem hatta hic değilim ama iyi bi analizle küçük küçük kurallarla ilerleyebiliyorum diyelim.Misal bu 35 kiloyu tam iki yılda verdim.ilk sene 18 kilo 2.sene 17 kilo.Bi diyeti bozarak bi devam ederek.Çünkü bi yilda o kadar kiloyu verecek o hwdefi gerceklestirecek sabrimın olmadigini biliyordum.düşe kalka iste

bende 22 yasındayım, ve seni tebrık edıyorum tek basına bunca seyı basarmıssın.... benim hayatımda o kadar kötu sey oldu kı yınede bak daha bu sabah kalktım alttan derslerım var dıye onlara çalıştım hemde basımda bınbır derdım var, sende pes etme, geçde değil 22 otur simdiden başla güzelce pozitif dusun ailem suan ızın verse okudugum bölümü bırakıp hukuk ıcın hazırlanırdım ama annem baya kıyametler kopardı, kendini üzüp durma hayatta neler var 40 yasında unıye gırenler var internetin varsa youtubedan ders videoları ızleyerek çalış cok ısıne yarar bence yapabılırsın kendıne program yap kımseyı dınleme ve otur çalış suan benım tek daynagım okulum, okuldakılere erkek arkadasım benı rezıl ettı bılmem ne ama ılerıyı dusunuyorum sende oyle yap önce kendıne ınan...
Dün gece okumuştum konunu.Tek diyeceğim s...r et gitsin onlari.Hayatinda gereksizler çıkmış o kadar.Ya erkek arkadasim ile yasadiklarin yuzunden ailen seni onunla zorla evlendirmeye kalksaydi?Var bu cografyalarda bunu yaşayan.Arkadaş olacak o mallarida dehf et.Gerçek arkadaş dost her ne kadar durum kotu de olsa en azindan her iki tarafada kulak vermeden bi yargıya varıp arkadaşını yargilamayandir.Senin suratina zaten düzgün degildn diyen kim bilir arkadan ne diyordur.Umarım kurtuluduz bu kötü dufumlardan

Dün gece okumuştum konunu.Tek diyeceğim s...r et gitsin onlari.Hayatinda gereksizler çıkmış o kadar.Ya erkek arkadasim ile yasadiklarin yuzunden ailen seni onunla zorla evlendirmeye kalksaydi?Var bu cografyalarda bunu yaşayan.Arkadaş olacak o mallarida dehf et.Gerçek arkadaş dost her ne kadar durum kotu de olsa en azindan her iki tarafada kulak vermeden bi yargıya varıp arkadaşını yargilamayandir.Senin suratina zaten düzgün degildn diyen kim bilir arkadan ne diyordur.Umarım kurtuluduz bu kötü dufumlardan
haklısınız ailem kapı dısıda edebılırdı of of... yalnız amcamlar dayımlarla falan artık gorusmuyoruz, hepsi sırt cevırdıler anneme bana kardesıme, yazıklar olsun hepsıne, annemde bırsey demıyor çok fazla ben kendıme zarar vermıım dıye, dün gece saatlerce oturdum okula asılma kararı aldım ıste bu sabah kalktım 6 dan 11e kadar ders calıştım bırazdan yıne calışacagım kafamı bu sekılde dagıtmaya çalışıcam bırde baska carem yok yuksek lısans yapacaktım vazgectım okul bıtsın ıse gırıcem dırek of of öyle işte... arkadaslarımda hepsı pıslıgın tekıymıs ınsan bıle degıllerms anladım

haklısınız ailem kapı dısıda edebılırdı of of... yalnız amcamlar dayımlarla falan artık gorusmuyoruz, hepsi sırt cevırdıler anneme bana kardesıme, yazıklar olsun hepsıne, annemde bırsey demıyor çok fazla ben kendıme zarar vermıım dıye, dün gece saatlerce oturdum okula asılma kararı aldım ıste bu sabah kalktım 6 dan 11e kadar ders calıştım bırazdan yıne calışacagım kafamı bu sekılde dagıtmaya çalışıcam bırde baska carem yok yuksek lısans yapacaktım vazgectım okul bıtsın ıse gırıcem dırek of of öyle işte... arkadaslarımda hepsı pıslıgın tekıymıs ınsan bıle degıllerms anladım
Benim oyle bi durum olse oldurulmeye kadar gider benimkiler.Allah muhafaza.Sen genede halie sukret.Amca dayi kuzen kısaca sulale senin canını baya bi sikcak gibi.Sana tavsiyem asla bu durumunu bilenlerle munakasaya girme yüzüne vurmaya calisacakla

Benim oyle bi durum olse oldurulmeye kadar gider benimkiler.Allah muhafaza.Sen genede halie sukret.Amca dayi kuzen kısaca sulale senin canını baya bi sikcak gibi.Sana tavsiyem asla bu durumunu bilenlerle munakasaya girme yüzüne vurmaya calisacakla
sagol canım öyle yapmaya çalışacagım

Nasıl verdin 35 kiloyu? Sporsuz muydu sarktı?
Sporsuzdu hal böyle olunca baya sarkti meme diye bi sey yok zaten 5 cocuk emzirmis gibi aynı sekilde karnimda iyle 5 çocuk doğurmuş gibi.karın bolgemde gobek deligimin 3 parmak ustunde bile catlaklar var kasık bolgesine uzanan.Kollarda oyle.Bi tek bacaklarim ve kalcalarim iyi durumda.Elma tipli olmanın zararları iste.Ha yani cok yavaş kilo verdim birde.

Back
X