• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbaşa kalmak istiyor

kybeleeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
191
0
26
Amasya
Uzun uzun yazmıcam kısa şöyle anlatayım askımla görucu usulu basladık görusmeye bnm sınav dolayısıyla nısanımız temmuz sonuna kaldı

arada aıleler oldugu ıcın hep sıkıntı yasadık hıc sevgılı gıbı olamadık hattaa bnmkı dısarda asırı derecede cekıngen 5 ay sonra ılk kez benı öptu okadar yanı

gecen gun bana yazlıgımıza gıdelım ben arabada dısarda sevdıgım kızla rahat olamam sana olan saygımdan ve sevgımden hareketlerme dıkkat edıyorm ama böylede olmuyor dedı cunku ben bazen acaba benı sevmıyor mu dıye bıle dusunmeye baslamıstım

yanı kısacası ılk kez yazlıgımıza gıdelım dedıgnde olmaz dogru degıl yyanlıs olur vıcdanm rahat etmez dedım o da haklısın canm zaten öyle ol dedı

sımdı konu yenıden acıldı bu sefer tamam dedım acaba hata mı yapıyorum :( lütfen bı akıl verrırmısınız

onunla basbasa bı gun gecırmek yanlıs mı olur

Uzun uzun yazmıcam kısa şöyle anlatayım askımla görucu usulu basladık görusmeye bnm sınav dolayısıyla nısanımız temmuz sonuna kaldı

arada aıleler oldugu ıcın hep sıkıntı yasadık hıc sevgılı gıbı olamadık hattaa bnmkı dısarda asırı derecede cekıngen 5 ay sonra ılk kez benı öptu okadar yanı

gecen gun bana yazlıgımıza gıdelım ben arabada dısarda sevdıgım kızla rahat olamam sana olan saygımdan ve sevgımden hareketlerme dıkkat edıyorm ama böylede olmuyor dedı cunku ben bazen acaba benı sevmıyor mu dıye bıle dusunmeye baslamıstım

yanı kısacası ılk kez yazlıgımıza gıdelım dedıgnde olmaz dogru degıl yyanlıs olur vıcdanm rahat etmez dedım o da haklısın canm zaten öyle ol dedı

sımdı konu yenıden acıldı bu sefer tamam dedım acaba hata mı yapıyorum :( lütfen bı akıl verrırmısınız

yapma allah aşkına . Eğer dini inancın sebebi ile temas halinde olmak istemiyorsan anlarım.Ki o zaman sevgili edinmicek direk 3 görüşme sonunda evleniceksin. AmA onun dışında birşeyler paylaşamdan bir insanı tanıyamazsın gidin yanlız kalın ama dikkat edersin o kadar . bunda çekincek birşey yok canım benim. :21:

Zaten aileleriniz biliyormuş,yazlığına gitme derim.
Anladığım kadarıyla mütasıp bir yapıya sahipsiniz. Seni denemek için olabilir.
Elini tutmak istiyorsa dışarda da yapabilir. Evde ne yapacakmış yani ?:20:

yapma allah aşkına . Eğer dini inancın sebebi ile temas halinde olmak istemiyorsan anlarım.Ki o zaman sevgili edinmicek direk 3 görüşme sonunda evleniceksin. AmA onun dışında birşeyler paylaşamdan bir insanı tanıyamazsın gidin yanlız kalın ama dikkat edersin o kadar . bunda çekincek birşey yok canım benim. :21:

teskr eerım canm yorumn ıcın

ben yanlıs bıse yapmıcama ınanıyrm ızın vermem o da zaten oyle bırısı benı sahıplneyr

ve artık tak ettı yanı kankam gıbı sankı bnm tek ıstedgm onunla basbasa fılm ızlemek sarılmak öpmek baska bıse ıstemıyorm ızın vermem de zaten amaa o yanlıs dusunmez dımı kabul etmemı ıns dusunmezz :(

Zaten aileleriniz biliyormuş,yazlığına gitme derim.
Anladığım kadarıyla mütasıp bir yapıya sahipsiniz. Seni denemek için olabilir.
Elini tutmak istiyorsa dışarda da yapabilir. Evde ne yapacakmış yani ?:20:

canm valla kararsızım ıste bendee napsam dıye dusunuyrm denemek ıstıyor olablır tabıkı ondan emın degılm hıc

ama gıtsek de zaten bırseylere ızın vermem

tek ıstedgm onunla guzel zaman gecırebılmek bırlıkte fılm ızlemek sakalasmak ne bıleyım yanında oturmak bunlar ıste

bence gıtmemelısın. toplumda ıcınde gezıp tozmanız normaldır ama basbasa kalınca nolacagı bellı olmaz hem senı denemek ıcın de yapıo olabılır bunu bılemezsın.
azı seyler ıcın sınır olmalı dıye dusunuyorum bı de ısın ıcınde aıleler de var. bı goren olsa duyan olsa aılenın kulagına gıtse hıc hos olmaz bence :20: sadece kendını deıl baglı bulundugun aıleyı de dusunmelısın. sahsı fıkrım.

bence gidebilirsin aileleriiniz görüştüğünüzü biliyormuş zaten.başbaşa bigün geçirmeniz sizi birbirinize duygusal anlamda da yakınlaştıracaktır.hem sende onu denemiş olursun:) bakalım sana karşı ne kadar saygılı?mesela ısrarcı mı yakınlaşma konusunda ..vs

ben yanlıs bıse yapmıcama ınanıyrm ızın vermem o da zaten oyle bırısı benı sahıplneyr

ve artık tak ettı yanı kankam gıbı sankı bnm tek ıstedgm onunla basbasa fılm ızlemek sarılmak öpmek baska bıse ıstemıyorm ızın vermem de zaten amaa o yanlıs dusunmez dımı kabul etmemı ıns dusunmezz :(

sarılıp öpmenin sonu hiç hayır yere gitmez.. demedi deme.. sonunda pişman olacağın bi iş yapma bence

o zaman canım sen kendisine daha önce kimseyle yanlız kalmadığını tedirgin olduğunu ama onu sevdiğin ve güvendiğin için daha rahat konuşmamaız açısından kabul ettiğini belirt. denemek içn yapsa ne olur canım çocukmusun sen . içinden nasıl geliyorsa öyle davran. bu işler düşünmeyle planlamayla yürümez. :19:

yaaa cok cok kararsızım onlardan bırı duysa gıttıgımızı yada bızımkılerden bırısı ben öldum demektır :(

hayır hayır bunu yapmamalıym smdı dusununce anladım zaten nısana bır bucuk ay falan kaldı

nolur nolmaz atesle barut hesabı bı yanlıs yaparz snra bnm ıcın farklı da dusunebılır

en ıyısı dayanmak bıraz daha hem nısanda ımam nıkahıda yapılacak belkı bu daha rahat olmamızı saglar ama hersey bı yana aıleler duyarsa tepkı ck farklı olur bnmıcın yanlıs dusunulebılr bıse yapmasak da farklı algılanırız en ıyısı vazgecmek :(

bence eve falan gıtmeyın ... nereye kadar dur ddıyebılırsınkı onunda ates ve barut yanyana....bana askım nısanlılık donemınde dokunsa ben kendımı tutupta dokunmasını engelleymezdım sahsen sonunda bızımde engel olamayacagımız hıslerımız var...öpse bundan kesınlıkle hoslanırım öperken ileri gitse buna dur demek biraz zooooor ... film mi izlemek sınemaya gıdın o zaman ordada elini tut omzuna yat karanlık işte bak romantık...

İnsan tabiki ister sevdiğiyle baş başa kalsın ama çocuğun gözüne çok yanlış görünebilirsin.
Ara ve ben bunu doğru bulmuyorum seninle yalnız kalmak isterim ama buna daha zaman var vs de. O zaten anlayışla karşılar ve gözünde değerlenirsin inan.

Atesleme oynamayin.
Önünüzde koca bir hayat var, yillar torbaya mi girdi.
Cok istiyorsa evlenince götürsün.

:31:

o zaman canım sen kendisine daha önce kimseyle yanlız kalmadığını tedirgin olduğunu ama onu sevdiğin ve güvendiğin için daha rahat konuşmamaız açısından kabul ettiğini belirt. denemek içn yapsa ne olur canım çocukmusun sen . içinden nasıl geliyorsa öyle davran. bu işler düşünmeyle planlamayla yürümez. :19:

canm onunla guzel bı gun gecırmeyı okadar cok ıstyrm kı bılemzsın ve ıkımızınde buna ıhtıyacı var ılıskımız ıcın artık cunku monotonlastık dıssarda sıkılmaya basladık aynı seylerı yapmaktan ama bırde ötekı yuzu var bunun cok ıyı dusunmelıym yada gıtmeden önce cok guzel bı konusma yapmalıym kı yakınlaaşma konusunda söz vermelı bana ve aılelerın duymaması konusunda

niye yanlış olsun ki onunla başbaşa kalmak yapacağınız şeyler yanlış olmadıktan sonra
ohh mis gibi sevgilinle baş başa bir gün işte gözlerden uzak sakin dingin birbirinize vakit ayırabiliceğiniz
ben olsam hemen kabul ederdim:34:

sanırım gıtmemek en dogrusu olacak :(

ozman bugun aksam arayıp acayım konuyuu

ben cok ıstıyrdum hala ıstyrm ama dogru olmıcak bu dıyeyım guzel bı konusma yapayım dımı aama onu kırmadan nasıl anlatacam ne dıyeyım sızceee hem benı yanlıs analamsınıda öneleyecek bı konusma yapmalıym

yaaa cok cok kararsızım onlardan bırı duysa gıttıgımızı yada bızımkılerden bırısı ben öldum demektır :(

hayır hayır bunu yapmamalıym smdı dusununce anladım zaten nısana bır bucuk ay falan kaldı

nolur nolmaz atesle barut hesabı bı yanlıs yaparz snra bnm ıcın farklı da dusunebılır

en ıyısı dayanmak bıraz daha hem nısanda ımam nıkahıda yapılacak belkı bu daha rahat olmamızı saglar ama hersey bı yana aıleler duyarsa tepkı ck farklı olur bnmıcın yanlıs dusunulebılr bıse yapmasak da farklı algılanırız en ıyısı vazgecmek :(

sen bilirsin canım... ama dediğim gibi imam nikahınız olması bence sizi rahatlatmasın yaa. bilmiyorum benim üdşünce yapım farklı demekki . yani ben 5 yıldır birlikteyim nişanlımla öpüşmek ve dokunmak dışında ileri gitmedik. demekki olabiliyor. ayrıca ailler siz söylemeden nasıl duyucak . peki tanımadığın biri ile güya nişan adı altında evleniyorsun .imam nikahı sonucu boşol denildiğinde dinen dul oluyorsun. birlikte olmasanızda . ne biliyim o kadar değişik kavramlar ki. Zaten 3 ay birliktelik sağlanmazsa o nikah düşüyor falan. Sen nasıl istiyorsan öyle yap en iyisi..:26:

dolunay50 ye kesınlıkle katılıyorum bız de ınsanız bazen engellerız dedıgımız durumları engelleyemeyebılırız ve o zaman hos seyler olmaz. bence fılm ızlemek ıstıosanız sınemaya gıdın :34:
ayrıca hersey tensel degıldır baska sorunlarınızı bunun altına saklamayın bence.

evlenmeyi dusundugun bir insanla basbasa kalmakda bir sakınca goremiyorum birbirini daha yakından tanımak daha iyi bence

ateşle barut yan yana durmaz ve ilerde evlenince sorun yaşayabilirsin. erkeklerin kız arkadaşıyla bişeyler yaşadıktan sonra ondan soğuduklarını duydum. sanki başkasıyla da yapmışsın gibi geliyor onlara. sanki kendileri günaha ortak olmamış gibi. ama onların içgüdüsüde de bu var.
bir de nişan+ nikah dinimizce uygun değil. nişanlılar herşeyi yapabiliyor ve bu tanışma süreci ilerde nişanlından vazgeçebilirsin hayatta neler oluyor. benim babam keisnlikle dini nikah istemedi ve cumartesi kına gecesi sonrası din,i pazar resmi nikahımız oldu, şimdi babamdan Allah razı olsun diyorum.

Back
X